Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Bişey sorcam yaa
Şimdi yarın bi kınaya gitcem
Ve kınada döner ekmek dagıtacaklarmış.
Ben napcam yaaa?

Canım ya tok gideceksin döner ekmeği yemeyeceksin yada sadece döneri ye ekmek yemiyorm şuara de :)

Tok gitsem de canım çeker benim herkes yerken :KK70:
Diyorum acaba pita ekmeğinden kendime ekmek yapsam evde döner hazırlasam salatasını falan ekmeğe koysam sarsam orda cıkarıp yesemmi :KK70:

Buarada sonucları bildireyim atak bitti.
Testte 6 gun atak cıktı ve 2.3kg vermem gerektiğini öngördü ben 7 gun yaptım
72.3le başladım atağın sonunda 69.5tim. Yani 1 haftada 2.8kg gitti.
Ertesi gün seyir sp yaptım ve 69.4 cıktım.
Dün sebze gunuydu sebze yedim onunla kalmayıp puding, 3sigara böreği, 1 kuru pasta ve kısır yedim :KK70:
Yani bozdum ama bugun saf proteinle toparlamaya calışıcam.
Zaten 70i gördüm bunların sonucunda.

Kaldığım yerden devam...

Canım Merhaba bende 6 gün atak yaptım 3 gündür seyirdeyim bugün ps günüm ama bende ayağın son günü şarap ictim evlilik yildonumu sebebiyle o bana 1 kilo olarak geri döndü 87 ile başladım şu an 83.7 yim halbuki 83 olmuştum neyse artık devam bugün köfte yapıcam yanindada domates salatalık falan yerim bende 68 olmaya çalışıyorum boyum 1.73 bu arada 103 kilodan 87 yede dukanla indim ve kilo almadım 1 sene ara verdim şimdi devam:)

Buarada sonucları bildireyim atak bitti.
Testte 6 gun atak cıktı ve 2.3kg vermem gerektiğini öngördü ben 7 gun yaptım
72.3le başladım atağın sonunda 69.5tim. Yani 1 haftada 2.8kg gitti.
Ertesi gün seyir sp yaptım ve 69.4 cıktım.
Dün sebze gunuydu sebze yedim onunla kalmayıp puding, 3sigara böreği, 1 kuru pasta ve kısır yedim :KK70:
Yani bozdum ama bugun saf proteinle toparlamaya calışıcam.
Zaten 70i gördüm bunların sonucunda.

Kaldığım yerden devam...
Cok gitmis bi haftada tebrikler :)

Canım Merhaba bende 6 gün atak yaptım 3 gündür seyirdeyim bugün ps günüm ama bende ayağın son günü şarap ictim evlilik yildonumu sebebiyle o bana 1 kilo olarak geri döndü 87 ile başladım şu an 83.7 yim halbuki 83 olmuştum neyse artık devam bugün köfte yapıcam yanindada domates salatalık falan yerim bende 68 olmaya çalışıyorum boyum 1.73 bu arada 103 kilodan 87 yede dukanla indim ve kilo almadım 1 sene ara verdim şimdi devam:)

103ten 87 yemi süpersin yaaa inşallah ben de o kadar azimli olabilirim.
Peki 103ten 87ye kac ayda inmiştin ve kaçamak yaptın mı?

Cok gitmis bi haftada tebrikler :)

Saol canım ben de memnunum gayet:)

103ten 87 yemi süpersin yaaa inşallah ben de o kadar azimli olabilirim.
Peki 103ten 87ye kac ayda inmiştin ve kaçamak yaptın mı?

Saol canım ben de memnunum gayet:)

5 ay seyir yaptım canım sonrada güçlendirmeye geçtim daha fazla dayanamadim çünkü kaçamak yapmadım dukan tatlıları yaptım yedim

Maşallah :))

5 ay seyir yaptım canım sonrada güçlendirmeye geçtim daha fazla dayanamadim çünkü kaçamak yapmadım dukan tatlıları yaptım yedim

Ben hiç kaçamaksız yapabileceğimi sanmıyorum ya bazen canım cok cips cekiyor zor durduruyorum kendimi daha 10 gun olmasına ragmen.

Hmm anladım canım bnde tek başıma yazamadım:)

Niye yazamadın kız bizim topiğimiz bura:)

Bnde kaçgündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 1 kilo gitmiş :KK66:

Süperr
Toplamda kaç kg vermiş oldun sen şimdi ve kaç gunde?

Ben hiç kaçamaksız yapabileceğimi sanmıyorum ya bazen canım cok cips cekiyor zor durduruyorum kendimi daha 10 gun olmasına ragmen.

Niye yazamadın kız bizim topiğimiz bura:)

Süperr
Toplamda kaç kg vermiş oldun sen şimdi ve kaç gunde?
Kız eve geldim temizlikti babamın çamaşırı ütüsü zaman bulamadım 1 ayda 7,5 kilo gitti canım:)) :KK66:

X