Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

bırakınca geri alınıyor mu hemen yoksa kalıcı bişey mi bu bende aç kalmadan zayıflamak istiyorum nitekim

arkadaşı proveke etmek gibi olmasın ama alıyosun şekerim. Bir kere meyve yemiyosun ya o çok gıcık ediyor insanı.... 72 den 64 e indimdi... sonra 77 lere çıktım... ama bırakmasaydım keşke diyorum şimdi.... çünkü bir daha 60 ları göremedim :))) adam gibi devam et..... ben bir süre et ürünü görmek istememiştim... sadece sebze yemeği yer olmuştum :)) hem daha ucuza geliyo :) et pahalı bacım... fakirsen girme bu yola :))

Provoke etmemişsin cunku ben de aynılarını söyledim
Kolaya kaçıp bırakanlar guclendirmeye gecmeyenler alıyorlar demiştim zaten sen de öyle yapmışsın

aslına bakarsan ben sadece 4 kilo vermek istiyorum ama bende bi üşengeçlik var ki hiç birşeyi tamamlamadan yarım bırakıyorum. çok heveslendim ama dur bakalım bu dukan amcanın çok katı kuralları var gibi gibi

meyve çok yemem zaten ben ama yazın karpuza dayanamam mesela
fakirim ama gururluyum ben

Aa o zaman daha kolay. Dukanın katı kurallarını falan unut. dukan express yeter sana. Bak buradan incele. Merdiven sistemi.

http://www.dukandiyetitariflerim.com/p/dukan-express.html

O kadar zamandır kimse böyle bir şikayette bulunmadı sen baya yaşlısın demekki

Al iyi mi böyle

hala pembee :))) onlar kibar şekerim, ben kabayım löp löp söylerim :)) onlar sevgi kelebeğiii :))

Provoke etmemişsin cunku ben de aynılarını söyledim
Kolaya kaçıp bırakanlar guclendirmeye gecmeyenler alıyorlar demiştim zaten sen de öyle yapmışsın

ahhh 64 ler ne güzel olmuştum çok seksüydüm herkez woawww başarmışsın sonunda demişti orda koptum ben gerisini hatırlamıyorum :))) bi yemişim bi yemişim gözümğ 77 lerde açtım....

O zaman senin derdin pembeyle. I ıh ben böyle seviyorum
Uf cok dağıtmışsın ya azcık 70i gorunce kendini tutsaymışsın iyiymiş

Mavibocuk afiyet olsun canım tarif yolla
Sağol canım benim:)))
Malzemeler

• 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ya da karışımı (doğalsan, galeta-yulaf kepeği karışımı)
  • 1 çay bardağı light süt
  • 1 yemek kaşığı tatlandırıcı (dilerseniz arttırabilirsiniz)
  • Arzu ettiğiniz miktarda tarçın
Tarifi

Öncelikle küçük bir tavada, yulaf kepeğini rengi değişip; kokusu çıkana kadar kavurun. (Yaklaşık 5 dakika kadar)
Daha sonra süt ve tatlandırıcıyı bir bardakta karıştırın ve kavurduğunuz yulaf kepeğinin üzerine ekleyin.

Yulaf kepeği sütü çektiği zaman altını kapatın, servis tabağına alın ve tarçın ilave ederek servis edin.
Afiyet olsun canım:)))

Aa o zaman daha kolay. Dukanın katı kurallarını falan unut. dukan express yeter sana. Bak buradan incele. Merdiven sistemi.

http://www.dukandiyetitariflerim.com/p/dukan-express.html
aha vallahi ben bunu yaparım (yani inşallah )
+1500 beğeni yapıyorum bu mesaja.

1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

yalnız bu 1,5 kaşık yulaf kepeğini nasıl yicem onu sen biliyor musun?

"meyve çok yemem zaten" ayyy bu benim repliğimdi... rol çalmayalım lütfeeen.... kışın nara dayanılır mı yazın çileğe kiraza hımmmm........

fakirim ama gururlu mu :))) yulaf kepeğin bitince zırt pırt görürüm seni... ayda şu kadar dukan amcaya harcamışım diye hesap yaparken buluverirsin kendini... dışardan bir şey yiyemezsin... çalışıyosan işe bile evinden götürcen hazır mısın çekirge.... cephanelerini topla... yok splenta tatlandırıcılar bilmem ne hazır et bunları.... süt tozu falan...

ayyy dukan usulü çukulata yapiim ben aklıma geldi bak şimdi....

bende bazı günleri dukan usulü protein günü yapiim diyorum.... gitmiyo kilolar....

Çok kolaymış ya tadı nasıldıı

ya bi dakka sen niye benim hevesimi kırıyosun
demin kediannesinin verdiği linke baktım çok masraflı değil o bir haftalık olanı. yulaf kepeği çok mu pahalı bişey ki ya değil diye biliyorum önceden yerdim çünkü seviyorum.

e ben öğlenleri de evimde yiyorum zaten işe yakın olduğu için.

İstersen bizim gibi dukan ekmek, krep, kek yapabilirsin. Protein gunlerinde köfte yaparken ekmek kırığı yerine kıymaya koyabilirsin. İrmik tatlısı yaparken irmik yerine kullanabilirsin. Aklına ne gelirse Çok tarif var. Hiçbir sey yapamazsan yogurda karıstırıp yiyebilirsin.

tamam gerçekten çok teşekkür ederim resmen ikna olarak gidiyorum burdan.
takipte olcam gözüm üstünüzde

Direk ekmek yap daha iyi doyuyorsun:))

Yulaf kepeğini yulaf ezmesiyle karıstırmıyorsun dimi çünkü tadı pek guzel değil
Yok pahalı değil ya ben 5 liraya alıyorum ortalama ama kampanya oluyor bilmem ne alana 1 lira gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…