Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

çok şükür iyiyim leyloşum

hayatta kalma savaşım tüm hızıyla devam ediyor :)))

sen nasılsın

şey var mesela
kedi dilini nescafeyle ıslatıyorsun.bunların yarısı kakaolu yarısı normal olanları da var heryerde
işte bi muhallebi yapıyorsun.içine labne koyuyorsun.sonra da çikolata sosu gezdiriyorsun
tiramisuyu andırıyor ama daha ahafif.öyle kakao falan yok
şimdi kafam durdu derins sabah yazarım detaylısını
bu defa bende de yavaş.
benim yine vaktim gelmiş :/
iyi geceler kuşlar
leyloş yaz ben mutlaka bakacağım tarife..
şimdiden tşk ederim.
marjinal kendine iyi bak.

iyidir çok şükür
aynı hayat gailesi işte
derinse tatlı bulalım haydi
varsa aklında sen de yaz birşey
sabaha daha iyileriyle gelirim ben gelçi de..fikir ver sen de

marjim mahvettin kedini yedin bitirdin
gel o bahsettiğin arkadaşlarına azıcık kafanı dağıt
bu şekilde işin içinden çıkamazsın
ne yani dudu kuşu gibi oturcakmıydınız
çocuk yok ortak başka hiç birşey yok
huy da uymuyor
sardınız birbirinize en nihayetinde
hep dedim gene diyorum zaman zaman zaman
ben daha hiç karıcım göbeğim mi var aa dur eriteyim
ya da kurs mu haydi beraber gidelim diyen bi erkek türü görmedim marjim
yok yani
varsa da bize düşmez.onlar genelde hertarafı oynayan ama iki cümle kursan mal mal bakan kadınlara düşüyor nedense
beklentileri yüksek tutarsan eğer eşinde, elindekileri de kaybediyorsun
belki gene yazmışımdır bilmiyorum ama benim bunca yılda anladığım bu oldu evlilikten
artık serum bitti yoğun bakıma geçtim resmen ama yaşamaya çalışıyorum gene de
herkesde var benzeri durumlar.senin en büyük eksiğin eşinle kafa yapısını geçtim hayat tarzınız da aile yapınız da tutmuyor.en büyük sorun bu
ama aileyi sınırlarınızın dışında tutup saygıyı da yitirmeden birbirinize sarılırsanız sorunların çoğu çözülcek gibi
burda görev her iki tarafa da düşüyor tabiki
çok şükür iyiyim leyloşum

hayatta kalma savaşım tüm hızıyla devam ediyor :)))

sen nasılsın

Son düzenleme:
DERİNS HANIMA DATLU

eti kakaolu biskuvieri varya kare şeklinde hıh işte onu alıp mıncıklıyosun ama ezmeden kırarak

onu 1 paket krem şanti ve cevizle karıştırıyosun borcama yayıyosun alacalı bi görüntü oluşuyo

üstünede çikolatalo sos gezdiriyosun ama fazla değil her dilime 2 çizgi gelecek şekilde şu tüpte satılan çokolata sosları varya onlar iyi iş görüyo herzamanda kullanırsın

ama sosu ikram sırasında versen daha iyi olur accık yayılıyo çünkü... lezzeti süper ben yaptığım herkes yaş pasta sanmıştı

benim aklıma bu geldi

uykum geldi ben yatar
hepinizi öptüm
laylaaaaaaaaaayyy nerdesin bak gece gece aklıma vurdun:))
merak ettim

iyi geceler leylek kuşu

erinmesem resminide eklerdim cep telefonumda eskilerden kalma bi resmi var

Bugun trt1'de cemalnur sargut dinledim biraz, kadının her olaya sabır ve allahın lütfu bakış açısıyla gaza gelip eşimi aradım. Düşündüm bi an, bütün dünyevi meseleleri arkamızda bırakıp allaha yöneldiğimizi, bu dünyadan bi parça kendimizi soyutladığımızı hayal ettim ve sorunlar gözümde küçüldü, ben de onu aradım. Akşam annemlere yemeğe gelir misin diye. Akşama ablamlar gelcek dedi. :84: Başka bi şehirdeki arkadaşlarının düğünü varmış, geçerken de bizim evde 1 gece kalıp öyle geçeceklermiş. Bu naıl bi mantık ya, anlayan varsa anlatsın lütfen. Sinirden delirmek üzereyim. Ne gerizekalı insanlar ya. Ortam gerginken kendilerini atmaya bayılıoyrlar. iNSAN uğrayacagı varsa da uğramaz di mi böyle durumda, 2 çocugun bi de kocan bi de kendin, ne işin var evin hanımı evde yokken. iŞTE müdahaleci tipler, benim neden bu insanlara en başından beri soğuk davrandığım, işlerimize karıştırtmamaya çalıştığım ortada. Ne işleri var yaaaa ne işleri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84: Benim öküz de zaten cumartesi öğlenden sonra hemen anasına koşacakmış.

Sinirden ağlamak üzereyim cidden. bEN son bi kez yapmaya çalıştım birşeyleri, ama yine olmadı. Lanet olsun ya anasına da babasına da ablasına da. Bu kadar cahil olunmaz ya, bu kadar kriz yönetiminden uzak olunmaz. Suç benim öküz kocamda, bilmiyo sanki ailesinin huyunu. 3 günde bir aramalarından niye gıcık kaptığımı, bu adamın beni sorunlarını kendi kendimize çözecegimiz ailesi olarak görmediğini, halen kendisini o ailenin küçük çocugu olarak gördüğüne sinir oluşumda hiç haksız değilmişim işte. İnsanlar nasıl bi anlık öfkeyle katil oluyorlar onu da anlamış oldum.

konu kapanmıs ama çekemeyen çatlasın be derınsım bası sonu bu

1 kılo sut 8 kasık ırmık 9 kasık seker 1 vanılya goz goz oluyo ya kaynarken koyulasıyo oyle olunca al borcama dok mıss gıbı oluyo valla
süper anlattım la buzdolbında bıraz soguyunca kesıp serıs yap derınsım
marjımm

sankı hala sana cektırme nıyetınde gıbı davranmıs akıl edememıs attıgın adımı
uzulme demek cok kolay marjıjım amaınsanın elınden baska ne gelır onuda bılmıyorum
hıc ıstemıyorum ayrılmanızı ınan yurekten soyluyorum hemde
sunu yap duzelsın hersey dıyebılecegım mucızevı bı cumle olsa keske

kızlar hpınızı ozledım ya
napıosunuz degısıklıkler varmı hamıleler evdekıler anneler gelınler calısanlar calısmayanlar
nerdesıunız ya

Aslında özel mesaj atacaktım fakat 10 dakika engeline takıldım. Ara ara bu topiği takip ederim. Seviyeli, dost canlısı paylaşımlarınızı da imrenerek okurum. Son zamanlarda yazdıklarını görünce üzüldüm.

Akıl dolu mesajlarından, ters köşe yorumlarından tanıyorum seni. Sanırım zor günler geçiriyorsun. Güçlü ama içten içe de yorgun bi profil çizdin bende. Mücadele etmekten yorulmuş gibisin sanki. Yukarıdaki mesajın da son kurşun gibi geldi bana.

Sen iç dünyana yönelip, olumlu olumsuz adımlar atarken aldığın karşılığı haketmiyorsun. Dilerim, senin için hayırlısı ne ise o olur.

Ne zaman ihtiyac duyarsan bana yazabilirsin. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ankaradayım ayrıca iş ile ilgili bi duyum alırsam sana haber veririm diye geçirmiştim aklımdan, hala da öyle.

Kendini üzme olur mu? İnan bana ne kadar direnirsen diren, neyin önünde durursan dur herşey olacağına varıyo.

Çok kadersizim sanırım bu aralar. O kadar çok şey yazmıştım, sonra sayfa görüntülenemedi ve yazdıklarım nereye gittiyse gitti. 1 haftadır gözümden yaş düşmedi ama şu senin yazdığını görünce gözyaşlarım hücum etti birden. Birilerinin de bana "üzdüler mi seni" demesini bekliyormuşum herhalde. Bütün fevriliklerim, saldırganlıklarım, tahammülsüzlüklerimi düşünüyordum sürekli ve kendimi suçlama yoluna gidiyordum sanırım. Uzaktan birinin beni izleyip beynimdeki farklılığı farkedip de sevmesine çok ihtiyacım varmış. Ben kötü olduğuma o kadar inandırıldım ki, artık iyi olduğumu ispatlamaya bile dermanım yok.

Ankara'da olmana da sevindim.Desteğin ve iyi yürekliliğin için de çok teşekkür ederim. İnsanın içi iyi olmayagörsün.Kimisi yıllanmış dostluklarında bir el uzatmaz, kimisi de bilmediği tanımadığı insana faydam olsa keşke diye bakınır

Bazen tarafsız bi cümle içimizdeki tüm bastırılmışları ortaya çıkarıyor işte. Hiçbirşey için üzme kendini, sen bir şey yazamasan da ben içinden geçenleri tahmin edebilirdim. Böyle zamanlarda insan ya çok konuşmak istiyor ya da hicbirşey söylemeden anlaşılmayı bekliyor.

İstediğimiz tek şey kabullenilmek. Basit, birkaç anlaşılmış cümle. Sırtımızı güvenle yaslayacağımız, bizi anne/baba/arkadaş a tercih etmeyecek bir omuz. Çok basit ama dilimiz cok dışarıda olduğu için hep suçlu biz oluyoruz. Fevriliğimizin, cok konuşmalarımızın, itirazlarımızın, hırçınlıklarımızın sorumlusu biziz. Oysa insan sevdiği adama hırçınlaşır. Ya kendini ifade ediş biçimidir bu ya da dikkat çekmek içindir.

Ben de bazen bile isteye canını yakıyorum eşimin, o benim canımı yaktığı için değil de dikkatini buşekilde çekebilmek icin. Herkesin bi tarzı var işte. Neyse çok konuştum/yazdım yine.

Çok zor günler geçiriyorsun. Kendini suçlamaktan vazgeç. Sorun varsa iki kişiliktir. "Araf" tasın şuanda. Sakin olma, ağla ama düşünme. Geçmişi düşünme. Bırak o düşünsün. Birilerinin bizim yerimize düşünmesine ihtiyacımız var. Allah yardımcın olsun canım

Marjinal..
Eve kız atar gibi ailesini getiriyor ya..
Allah'ım ne kadar içlerinde kalmış marjinal gitse de gelsek evin hayrını görsek diye
utanır insan ya kız evinde yok belli ki bir sorun var.
Neyine koştur koştur ölmüş gibi geliyorsun..

Parmağını bile oynatma artık,din iman insanlık maneviyat odur budur vs..
yok kardeşim uzak ol,eşin tam bir oyuncak olmuş ailesinin elinde.
o kadar kızdım ki sizin evi gelip basabilirim yani onlar varken.
defolun gidin diye..

Leyloşum ve di mi ikinizde de çok teşekkür ederim fikirlerinizi için.
hepsini karıştırıp yeni bir üretim yapacağım :)

Pati hoşgeldin.. ateş almışsın,ne foto ne sohbet,biz de seni özledik

Laylayım nerelerdesin ? İyi misin bir sorun mu var ,merak ettim..

Ben berbat durumdayım,ağrımayan hiçbir yerim yok.
Burnum da akıyor artık,şifayı kapmışım.
Maça kadar temizliklik yaptım,yarın yemekleri yapıcam.
O kadar isteksizim ki inş farketmez misafirler.
bir de son haftam haftaya dersane başlıyor
dinlenmek haram galiba

Derinss,aynısı gibi düşündüm işte, başka ne gelir ki akla zaten, gitse de evine çöreklensek diye bekliyorlarmış. İnsan uğrayacagı varsa da uğramaz di mi böyle bi kriz anında.Annem de beni yatıştırıyor, halen iyi niyetliler zavallımlar, belki onu sakinleştirmeye gelmişlerdir, kötü düşünme diyor. Ama işte bu cinsler yapar eder patavatsızlığı lüzumsuzluğu, sonra da senden maksimum olgunluk bekler. Bi an içimden ablasını aramak geldi, ne işin var senin 4 kişi yatılı misafir, evin hanımı evde yokken demek geldi içimden, sonra dedim ne uğraşcam allahın çirkefleriyle.Ne muhattap olcam da kendimi iyice küçültcem.Zaten bitmiş, ne kazandırcak ki bu bana?

abisi biliyo bu anasıyla ablasının huyunu, hiçbir şeyini söylemez o yüzden. Başına bi hastalık da gelse söylemez. Bu benim öküz uyanık değil, kontrolcü değil, etken değil. Şimdi düşünüyorum, işsiz olduğu zamanlarda karşındakine destek olmak nedir? Onun ekstra gergin olabilecegini farkedip sinirden deli edip ondan sonra o söylenmeye başlayaınca uzaklaşacagına karşısına geçip avazın çıktığı kadar bağırmak, olayları sarpasardırmak mıdır?

Ben fevri davranışlarımın vicdah azabını çektiğimden bir iki adım attım derins.Tepkilerimde ayarı tutturamadığım için.Hesapsız kitapsız pata küte söylediğim, bağırdığım çağırdığım için hep kabahatli bulundum, sonunda da o melek ben şeytanıma inandım. Artık cidden soğumaya başladı içim. Napalım, kaderde bu varmış diyorum. Bununla evlenmeseydim 4-5 yıllık beraberlik, içimde kalacaktı, nasıl bir evliliğimiz olacagını ömrüm boyunca merak edecektim. Aha yaşadım gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…