- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.422
derınss,baslıyor mu dershane ,ben konuları bıtırmedım hatta neredeyse bıraktım ,sınır oluyorum kendıme ama calısmak ıstemıyoum hıc..
bu salı da bızım evlılık yıldönümüz ,3 yılı bıtırdık ,3. yılda 3 kişiyiz :) bakalım ne yapıcaz o gune ,hedıye fılan da almadım hafta ıcıne de gelıyor zaten.
bakalım
3. yılı bitirdiniz ve 3. üyeniz geliyor.ohh rahatladım ben pek geç kalmış sayılmam o zaman daha 2. yıl bitmedi :)
3 kişisiniz hafta içi cıstık cıstık olmaz,alkol yok,aksiyon yok.. siz güzel bir yemek yersiniz sonra da birbirinizi seversiniz.. bebişin hayalini kurarsınız en güzeli bence böyle
bugün sınava girdim rehberlikçi, çok fena ayar verdi.gerdi bizi. buraya haftasonu gelip gitmeyle olmaz.
temmuza kadar kendinizi adayacaksınız dedi.
ödevleri özetleri soru çözmeleri asla ihmal etmeyeceksiniz dedi..
amanın amann tam aradığım şey ama korktum birazcık
matematiğim rezalet ötesi ya.. tabanlı,çarpanlara ayırmalı sorular falan vardı unutmuşm hep :)
bıra olsaydı ıyıydı ne zamandır yudum bıle gecmedı bogazımdan ,dogumdan sonra da gaz yapar dıye yasaktır kesın..
bakalım ne yapıcaz buyuk ıhtımalle yemek sonrasında sınema fılan olur gıder alısverıs yaparız snrasında pastamızı yer yatar uyuruz
motive ettıyse ne guzel o gazla baya bır asılırsın derslere..
aman ıhmal etme bastan sıkı tutulup sonra bahar aylarında salınıyor ,azıcık sıksan dısını bır ömür boyu rahatsın.
nette dogan ulu dıye bır matematıkcı var cok guzel anlatıyor ,ben derste dınlerdım sonra glerı bı de o adamdan dınler sonra sru cozerdım..
hıc sevmem çarpanlara ayırmayı bır de köklu sayılıarı ..belırlı kalıp soru tarzlarım vardı onları yaparsam yapardım yoksa kactı sour
ınsalalh atanırsın ya yaparsın sınavı ..
Leyleğim...
Ayy kapadokya mı dedin
geçen sene d,günümde gitmiştik,rüya gibiydi..
çok güzel bir gezi olacak garanti verebilirim,çok çok fotoğraf çek .
bayrama çok az kaldı valla,zaman öyle çabuk geçiyor ki..
kurbanda bildiğin kasap moduna gidiyorum ben el mecbur.
kurban da gezme tozma işi pek olamıyor bizde
etleri parçala paketle dağıt kayınvalidem pek sevmiyor bu işleri bana düşüyor.
bira süt yapmaz mı leyloşum
ben yazdan beri ağzıma birşey sürmüyorum dini sebeplerden
ama şeytan geliyor dürtüyor ara araben bebeğe karışırım
sumak evlilik yıldönümü dediği için aklıma geldi hemencik.
kızı ben yoldan çıkarttım yani o yemek yiyip sinemaya gidecek uslu uslu :)
makaron kursu başlamamış mıydı leyloşum yoksa ingilizceyi mi diyorsun ?
bakalım inşallah hava güzel olur derins
rezervasyonlar yapıldı
aayy dediğin gibi olur innşşşaaalllhhhhh
süt yapan başka birşey kalmadı yani dimi
yaw dini sebebine falan ben karışmam ben bebeğe karışırım olmaz bira falan deüütt
macaron tek dersdi derins,tek derste bitiyor zaten
geçen bonita diye bi yerden cup cake kursu yakaladım,grupfoniden
inşallah ona da gidicem.130 lira bayıldım salak gibi çok da aradığımı bulamadım macaronda .ben sandımki her çeşidini göstericekler.
meğer buralarda kurs da düşüyormuş ben ne biliyim yaaa:44::44:
ingilizce var sırada bakalım nasıl başaracaksak hayırlısı o da..
ayy kurban bayramı deme bana derins
aynen kan ,et mübarek bayram, birşey demeyeyim ama yorucu bayram yani
gene de güzel tabi ''bayram ''adı üstünde
inşallah sumak.
kadın dedi ki şimdi sana desem ki derinss günde 4 saat uyuyacaksın 9 ay,ama sonra atanacaksın ,istediğin yere ?
kabul edersin değil mi dedi..
evet dedim.. anladım ne demek istediğini..
benim yükseltmem gereken puan ortalama 10-12 puan inşallah nasip eder Allah..
sana da Masal'ın kısmetiyle memurluk nasip eder inşallah.
elbette laylayıma ve kahveye.
not aldım adamın adını
hatta denklem çözme videosunu izledim bile :)
sesi bile ferahlatıyor.
türkçe sorunum yok,bugün full yaptım.vatandaşlığı da full yaptım ilginç bir şekilde
matematik berbat,tarih rezalet ötesi :)
bilmiyorum ne yapıcam
bira aslında süt yapar değil mi
o bahaneyle içilebilir belki
boşver kış geldi soğuk soğuk iyi gelmez
sen seneye yazı bekle
pastanızı yiyin ,filminizi izleyin sakin sakin geçirin 3. yılınızı..
sende yaz gelini olmamışsın benim gibi
selam herkese... bana bu olay sırasında iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışan sizlere çok merak ettirmişim kendimi, o yüzden kısaca yazayım şimdilik. biz adliyeye gitmenin eşiğinden döndük. döndük de iyi mi ettik bilmem. İçimden bi his oraya kadar geldiniz, kesip atacaktınız bu işi diyor. ikimizin de içindekiler silinmiyor çünkü. ikimiz de küskünüz, yorgunuz, halsiziz. çekirgeyi bir kez daha zıplattım ama içimde değişen hiçbir şey yok. bu aralar kendimi dışarılara atıyorum, o yüzden uzun uzun cevaplar yazamıyorum pek. kendimi dinlemeye, yeniden hatırlamaya, kendimi dünyayla barıştırmaya uğraşıyorum. o sebepten...
yeniden enerjik bir geyik olarak aranıza dönene kadar hoşçakalın.