aaa sarişş sen de mi ağlak günündesin yoksa
noldu bugün herkes kendine bişeyden paye çıkarıp hüzünleniyor
canım sen tazxe annesin.millet hayattan kopuyor sen burdan kopmuşsun çok mu?
sıkıldıkça gel kaldığın yerden devam et.derinse katılıyorum ben sonuna kadar
jeanim kursa gittim.beyaz olan sade ama istediğin şekle ıuarlıyabiliyorsun
perşembe günü malzeme alıcam
bir ya da iki çeşit deniycem inşallah
umarım tutar:26:
sende ne var ne yok kayboldun
marji inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ya
:26:
Selam ağlayanlar, zırlayanlar, içi dolanlar, gülenler, sevenler ve de sevilenler.
Bende haber yok leylek, arayan soran yok. Ben de aramıyorum. Açıkçası bitecekse bitsin modundayım. Erkek arar sorar, birşeyleri düzeltmeye çalışır. Adamın evliliğini kurtarma derdi yoksa demek ki zaten içinde yaşadığımız onca şeyi hiç farketmiyormuş, görmüyorumuş, olsa da olurmuş onun için olmasa da.Elindeki güzelliklerin kıymetini kaybedince de anlamıyorsa bir insan, demek ki o güzellik onun için güzellik değilmiş. Bir de şu var, düzeltmeye uğraşsa bile benim de içimden gelmiyor ki, çok uğraşması , belki de karakterini değiştirmesi lazım.Onu da o hem kabul etmez hem de beceremez. O zaman daha fazla uzatmaya gerek yok sanki. Haftayadan itibaren istanbulda iş bakıcam artık.
delü manyah sen zırlamıyon mu daha
yaw bu ne kardeşim ya.pisi pisine yıkılan yuvaları gördükçe içim acıyor gerçekten onca yıl onca emek
yazık be kardeşim çok yazık
bunun hiç mi anası babası demez ne halt yiyosunuz siz diye
Selam ağlayanlar, zırlayanlar, içi dolanlar, gülenler, sevenler ve de sevilenler.
Bende haber yok leylek, arayan soran yok. Ben de aramıyorum. Açıkçası bitecekse bitsin modundayım. Erkek arar sorar, birşeyleri düzeltmeye çalışır. Adamın evliliğini kurtarma derdi yoksa demek ki zaten içinde yaşadığımız onca şeyi hiç farketmiyormuş, görmüyorumuş, olsa da olurmuş onun için olmasa da.Elindeki güzelliklerin kıymetini kaybedince de anlamıyorsa bir insan, demek ki o güzellik onun için güzellik değilmiş. Bir de şu var, düzeltmeye uğraşsa bile benim de içimden gelmiyor ki, çok uğraşması , belki de karakterini değiştirmesi lazım.Onu da o hem kabul etmez hem de beceremez. O zaman daha fazla uzatmaya gerek yok sanki. Haftayadan itibaren istanbulda iş bakıcam artık.
Marjinal..
bu kadar hızlı olabilir mi sence herşey ?
Yani sen beni birhafta aramadım bende ist iş aradım.
Boşanıyoruz,,,
bu mudur şimdi?
gerçi elini el üstüne koyup bekleyecek de değilsin.
belirsizlikle de yaşanmaz
özleyecek er geç sen de özleyeceksin..
ne kadar imkansız görünsede olacak.
kim yaşamıyor ki bu gelgitleri,evlendik gittik diye evlenmiyoruz ki..
bir anda boşanalım. marjinal çok hafife alıyorsun yaşananları
eşin yüzünden belki ama..
bilgisayarlar kafayı yedi
zaten birisinin ses kartı yandı
geleen geçici leptop da gidip gidip geliyor
eşim duşa girmişbirden kaybolursam şaşırmayın yemek hazırlıycam
marji sen anne baba demiyor muydun onlara?
yani bu kadar sorun ettiklerine göre epeycene takmışlar demekki
ya aile olarak onlar daha anadolu siz daha avrupa sanırım
eş olarak da öyle
ama sevgilinden ayrılmıyorsun 10 yıllık bi ilişkiden bahsediyoruz burada
bu kadar kolay mı ya?
sabahtan beri kaplumbağalarla uğraşıyorum
akvaryum aldım onlara
eskiden vardı aslında ama nereye koydum kime verdim hatırlamıyorum.
ısıtıcı lazımmış akvaryum lazımmış meğer
hasta oldu birisi .ne sinirlendim ya
küçücük yavrular.alırken söylesenize bana ısıtıcı şu bu şart diye.elli kez sordum tama dediler.bi plastik kap verdiler elime yolladılar
marji eşim geldi geçen bi mesele vardı çıktım.yazdıklarında durup durup dolmanda haklısın
geçiş dönemindesin.hırsını alıcak adam arıyorsun.ama bu sadece seni üzer o kadar
belki eşin de düşünüyordur.onun da senin gibi kafası karışmıştır
zamana ihtiyacınız var bence acele etme bu kadar
hemen boşanma ve sonrasını düşünme marji
Bugun de kendimi eleştirme, kendimde kabahatler bulma, vicdan azapları vs. günümdeyim. Aslında şöyle iyiydik, böyle mutluyduklar kafamda... Ama karşı tarafın çanta toplaması bitirdi bizi. Öncesindeki konular sorunlar ne olursa olsun o bu noktaya getirdi herşeyi, yoksa çözülemeyecek sorunlar değildi. Ben acımı yaşayıp tükettikten sonra kimse gelmesin bana bi kez daha deneyelim diye.
derins sen nasılsın bugün
ne var ne yok?
Ya bilmiyorum, analiz etmekten de yoruldum. Yarın bi mucize olsa ve şehir mehir değiştirmeden, bu şehirde isteyebilecegim bi iş için çağırsalar beni, hayatım o anlamda bi rutine girse. Biliyorum iş hayatı da az yıpratıcı değil, ama hiç değilse somut bir değişiklik olsun hayatımda ve oradan başlayım. İşe bak ya, güya biz dünya üzerindeki aç olmayan,savaş olmayan %1lik dilimdeniz.Dünyayı nasıl da kendimize dar ediyoruz.Onca açlığa, yardıma muhtaça yorsak şu zehir gibi kafaları...Niye ilişkiler için bu kadar analiz,yorum,açıklama vs. Sonunda zaten mecburen ayrılık olan birşey değil mi? İkinizden biri ölünce zaten bitecek :26:
Bu beklenen bir aşama..
Yani sinir az geçince kavgada bile bu noktaya geliyorsun.
Acaba o da geldi mi bu noktaya meraktayım.
Gelsin istiyorum.. Böyle etrafınfa dolansın istiyorum.
Gururunu okşasın,aptalım desin.
Şu an senin için aptal ergen kız duygularını yaşıyorum.
Hani erkeklere ölüüüüüm mantığı içinde.
rahatsız edecek kadar üstüne düşsün istiyorum marji !