Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Bu beklenen bir aşama..
Yani sinir az geçince kavgada bile bu noktaya geliyorsun.
Acaba o da geldi mi bu noktaya meraktayım.
Gelsin istiyorum.. Böyle etrafınfa dolansın istiyorum.
Gururunu okşasın,aptalım desin.
Şu an senin için aptal ergen kız duygularını yaşıyorum.
Hani erkeklere ölüüüüüm mantığı içinde.
rahatsız edecek kadar üstüne düşsün istiyorum marji !

Ya işte bilmiyorum ki ben de hiç.Ben buraya geldikten 2 saat sonra arayıp "sinirin geçti mi, yarın görüşürüz" diyen insan anasının yanına gitti geldi tamamen değişti fikirleri. Yani bi taraftan diyorum, demek ki o da hatalarını farketmeye meyilli, o an bile farketmişti, diğer tarafatan da diyorum ilk öfkeyle açılmış bi boşanma konusu değil bu, düşündü taşındı, gazını da aldı geldi ondan sonra yazdı o maili.

Ben işte bilmiyorum, etrafımda bile dolansa fikirlerim ne olacak.Belki de gerçekten şu an çektiğimacıya rağmen bitmesi gereken bi ilişki bu.bENİm de ikna edilmem zor olacak, kaldı ki adamın hiç ikna girişimi yok. Ben de kendime şöyle bi yol uygun gördüm.Adam ben yokken evde mutsuz değilse ve beni aramayacaksa hiçççbir girişimim olmayacak benim de.Demek ki benim o evde olmamın bir artısı yokmuş. Demek ki adamın umrunda değilmiş evinin düzeni, sıcaklığı, benim sohbetlerim falan. Ev yuva olmasa da olurmuş onun için, işkoliğin tekiymiş dicem. Arada bi dürtüyolar sen ara diye içimdeki pişmanlıklar ama aramıcam. Benim yaptıklarım da mutsuzluktandı, ama ne kadar mutsuz olsam da şu tek sefere kadar çanta toplamamıştım. Annem de güya tarafsız olacak ya, onun yaptığı her yanlışa bi mantıklı açıklama bulmaya çalışıyor, benim yaptıklarımın hepsi fevrilik, asabiyet, öfke nöbeti.

aman en kötü yorgunluğun bu olsun derins:KK9:
gülmekten yorulmuş hatun
sevindim valla:KK16:.
İyiyim..
Bugün ofiste baya kalabalıktık.
Kakarakikiri.
İki tane çok eğitimli böyle yaşı azıcık büyük abimiz var.
Onlarla takıldık.
O kadar çok konuştum ki bir saniye susmadım galiba..
Boğazım ağrıyor sanırım çok konuşmaktan :))
Yorgunum ama iyiyim leyloşum

kim bu ziyaretci.hergün itinayla nasıl okur insan anlamıyorum
cidden anlamıyorum yaa:26:

aman en kötü yorgunluğun bu olsun derins:KK9:
gülmekten yorulmuş hatun
sevindim valla:KK16:.

Sağol leyloşum hepimiz iyi olalım inşallah..
Misafirimde cuma değil cumartesi gelecek. hemde akşama yani gün içinde yemek yapabileceğim
herşey mükemmel ama tatlım eksik..
bana çoooook kolay bir tatlı tarifi bulabilir misin?

yavrucum biz insanız.duygularımız var bizim
hayvanlar önlerine geleni yaşar,biz daha iyisi için kendimizi paralar dururuz
açlık, yoksulluk ,tabiki daha kötü,bizim için de şükür sebebidir.ibretlik bi mevzudur
ama gel görki hayat dünyanın heryerinde akmaya devam ediyor.koşşullar ne olursa olsun.
ve biz kendi koşulumuza yoğunlaşmak zorundayız marji.
ailene yakın bi yerde ama ayrı bi evde yaşaman daha mantıklı gibi sanki.dünyanın bin türlü hali var sonuçta
yalnız sen bilirsin gene de

Evet, sonuçta birileri yiyecek ekmeğim yok diye üzülürken bazıları da pırlantamın tek taşı küçük diye üzülüyor şu hayatta.

Aileme yakın bir yerin ulaşımı pek iyi değil şehirin merkezine, o yüzden pek düşünmüyorum.Bir de bu şehirde bir süre daha iş bulamazsam cidden gitcem artık, koşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor, hem de boşuna boşuna. İstanbul'a da mecbur kalmadan gidilmezdi zaten. ONca zaman korktum, belki de hep beni bekliyordu :KK17:

menün belli mi
ona göre sütlü ya da hamurlu mu olsun?

Sağol leyloşum hepimiz iyi olalım inşallah..
Misafirimde cuma değil cumartesi gelecek. hemde akşama yani gün içinde yemek yapabileceğim
herşey mükemmel ama tatlım eksik..
bana çoooook kolay bir tatlı tarifi bulabilir misin?

Marjinal ne kadar zor yuva yıkmak.
söylemek istediklerim var bir kısmı hafif kaçacak bir kısmı da ağır kaçack diye yazamıyorum..
için kalbin ruhun acıyor,ayrılık çok garip birşey.
ruhun bedenine dar geliyor
hem kızgınsın hem özlem dolu..
hem bir bakışını özlüyorsun hem suratına tükürmek istiyorsun.
bu gelgitleri yaşamasan işte tam şu an bir uğraş bulsa.
tam vakti !!
şu an bu sıralar..

e hadi bakalım bir de istanbulu dene..ama iş aramaya gelince nerede kalıcaksın,napıcaksın?
Evet, sonuçta birileri yiyecek ekmeğim yok diye üzülürken bazıları da pırlantamın tek taşı küçük diye üzülüyor şu hayatta.

Aileme yakın bir yerin ulaşımı pek iyi değil şehirin merkezine, o yüzden pek düşünmüyorum.Bir de bu şehirde bir süre daha iş bulamazsam cidden gitcem artık, koşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor, hem de boşuna boşuna. İstanbul'a da mecbur kalmadan gidilmezdi zaten. ONca zaman korktum, belki de hep beni bekliyordu :KK17:

Marjinal ne kadar zor yuva yıkmak.
söylemek istediklerim var bir kısmı hafif kaçacak bir kısmı da ağır kaçack diye yazamıyorum..
için kalbin ruhun acıyor,ayrılık çok garip birşey.
ruhun bedenine dar geliyor
hem kızgınsın hem özlem dolu..
hem bir bakışını özlüyorsun hem suratına tükürmek istiyorsun.
bu gelgitleri yaşamasan işte tam şu an bir uğraş bulsa.
tam vakti !!
şu an bu sıralar..

Söylemek istediklerini söylemende bi sakınca olmadığını biliyorsun. Şunu yazdın bunu yazdın diye yargılayacak değilim seni.Ya da %100 doğru ya da yanlış yazmadığını da biliyor olacagım çünkü ilişkinin diğer tarafını dinleme şansın yok, içine girip bakma şansın yok.

uğraş bulsa dediğin? Kafamı oyalayacak bi uğraş beni mi bulsa, tam anlamadım.

Söylemek istediklerini söylemende bi sakınca olmadığını biliyorsun. Şunu yazdın bunu yazdın diye yargılayacak değilim seni.Ya da %100 doğru ya da yanlış yazmadığını da biliyor olacagım çünkü ilişkinin diğer tarafını dinleme şansın yok, içine girip bakma şansın yok.

uğraş bulsa dediğin? Kafamı oyalayacak bi uğraş beni mi bulsa, tam anlamadım.

Uğraş işte düşünmene engel olacak bir uğraş.
Bilmiyorum ki nelerden hoşlanırsın.
Yaşadığın il müsait,gününü dolduracak.
Yeni insanlarla muhatap olmanı sağlaacak bir uğraş
Yani ne kadar salakça gelirse gelsin dikkatini dağıtır.
Karşı taraf senin kadar ölçüp biçiyor mu şu anda ?
Herşeyi yükleniyorsun.
Mahkeme kurdun hem kendini hme onu hem ilişkinizi herkesi yargılıyorsun
ferahlatmıyor da keşke ferahlatsa.
dikkatini yönlendireceğin herhangi birşey.

ha yanlış anlama burda hepimizi kastettim yani
o da burda erkeklere verip veriştirdiğimizi biliyordur sanırım
bi de düşün sadece evdeki değil hepsi:))

e hadi bakalım bir de istanbulu dene..ama iş aramaya gelince nerede kalıcaksın,napıcaksın?

Bir iki arkadaşım var, bekar ve benzer sektörlerde, herhalde onlardan yardım isterim bi süre. Sonra da kısa sürede mecburen apar topar yerleşirim. Hiç kolay olmaz ama bi karar verilmiş ve bi yol çizilmiş olur artık hiç değilse. Bak yine kızdım, bana iş bulana kadar anlayış gösterseydi keşke, ben söylediğimde o sussaydı hiç değilse ben iş bulana kadar. Bu kadar mı zordu olayları yönetmek, idare etmek, kontrolü eline almak. Kriz durumlarına alışık değil işte, sakin kalıp da olumlu bi şekilde yönetemiyor olayları.Bi kez de ben hissetseydim benim söylenmelerimi bi büyük gibi idare ettiğini, minnet duysaydım, beni sevdiğinden emin olsaydım.:KK59:

bir taraftan efeye hayvanlarla ilgili şiir yazdırmaya çalışıyorum
bu yüzden yavaşım
ama siz de yavaşsınız
derins ne tatlısı istiyorsun yazmadın menüyü

bu defa bende de yavaş.
benim yine vaktim gelmiş :/
iyi geceler kuşlar
leyloş yaz ben mutlaka bakacağım tarife..
şimdiden tşk ederim.
marjinal kendine iyi bak.

n haber kızlar

okuduğum kadarıyla kötü bişi yok sanırım (inşallah)

herkes iyi gibi

metreslerime geldimmmmmm

derinsss leylooo verin bakam bi yanak

İyi geceler derinss, kolaylııklar leylek. Geyik topiğini matem topiğine çevirdim kusura bakmayın . Daha neşeli cümlelerde görüşmek üzere:KK1:

Son düzenleme:
X