- 24 Eylül 2009
- 2.535
- 68
Bu beklenen bir aşama..
Yani sinir az geçince kavgada bile bu noktaya geliyorsun.
Acaba o da geldi mi bu noktaya meraktayım.
Gelsin istiyorum.. Böyle etrafınfa dolansın istiyorum.
Gururunu okşasın,aptalım desin.
Şu an senin için aptal ergen kız duygularını yaşıyorum.
Hani erkeklere ölüüüüüm mantığı içinde.
rahatsız edecek kadar üstüne düşsün istiyorum marji !
Ya işte bilmiyorum ki ben de hiç.Ben buraya geldikten 2 saat sonra arayıp "sinirin geçti mi, yarın görüşürüz" diyen insan anasının yanına gitti geldi tamamen değişti fikirleri. Yani bi taraftan diyorum, demek ki o da hatalarını farketmeye meyilli, o an bile farketmişti, diğer tarafatan da diyorum ilk öfkeyle açılmış bi boşanma konusu değil bu, düşündü taşındı, gazını da aldı geldi ondan sonra yazdı o maili.
Ben işte bilmiyorum, etrafımda bile dolansa fikirlerim ne olacak.Belki de gerçekten şu an çektiğimacıya rağmen bitmesi gereken bi ilişki bu.bENİm de ikna edilmem zor olacak, kaldı ki adamın hiç ikna girişimi yok. Ben de kendime şöyle bi yol uygun gördüm.Adam ben yokken evde mutsuz değilse ve beni aramayacaksa hiçççbir girişimim olmayacak benim de.Demek ki benim o evde olmamın bir artısı yokmuş. Demek ki adamın umrunda değilmiş evinin düzeni, sıcaklığı, benim sohbetlerim falan. Ev yuva olmasa da olurmuş onun için, işkoliğin tekiymiş dicem. Arada bi dürtüyolar sen ara diye içimdeki pişmanlıklar ama aramıcam. Benim yaptıklarım da mutsuzluktandı, ama ne kadar mutsuz olsam da şu tek sefere kadar çanta toplamamıştım. Annem de güya tarafsız olacak ya, onun yaptığı her yanlışa bi mantıklı açıklama bulmaya çalışıyor, benim yaptıklarımın hepsi fevrilik, asabiyet, öfke nöbeti.