Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Geçmiş olsun. Ya hep ya hiç bir yaşam tarzı, çok tanıdık yA tamamen bomboşluktan sıkılmaca, ya da kendine ayıracak saatler bile bırakmamaca.

Vitamin desteği filan al istersen bu geçiş mevsimlerinde.

Marjinal ben eşin ne tür bir erkek çözemiyorum ailesini şu son davranışla anladım.
bu modellerden sürüyle var,tanıdık bunlar ama eşini anlayamadım.
bu tavır çok garip yani bu adam neden evlenmiş seninle bu kısımda takılıyorum
ikinizde çok mantıklı tiplersiniz ,eşin de duygusal bir yön yok gibime geliyor hatta
aşktan ölerek evlenmediyseniz anlaşarak evlendiniz.
sonra nasıl bu noktaya gelindi
ruhsuz mu adam,böyle kim çekerse oraya mı gidiyor
ee maili attı ,ne olacak pazartesi, boşanacaksınız mı sanıyor ?
yani ciddiysen gereğini yaparsın değilsen kazanmak için uğraşırsın.
vallahi eşinden hiçbişey anladım
sen bundan 6 ay önce tanıdığım haldesin halen ama eşinin kafamdaki tarzı çok değişti
hem fütursuz hem artist !
ben ikisine aynı anda hiç denk gelmedim..

Geçmiş olsun. Ya hep ya hiç bir yaşam tarzı, çok tanıdık yA tamamen bomboşluktan sıkılmaca, ya da kendine ayıracak saatler bile bırakmamaca.

Vitamin desteği filan al istersen bu geçiş mevsimlerinde.

teşekkür ederim..hiç vitamin kullanmadım biliyor musun hayatım boyunca ..

Maalesef bende gri yok.. Olsaydı keşke,daha kolay bir hayatım olurdu.
Eve geldim bugün esra erol vardı tv'de.. kadını özlemişim ya :)
yani izlemezdim ,yapmacıklıktan üstüne yok hatta,arada denk gelirdim..
"ev hanımı" olmanın bazı kuralları var ya hani,onları da seviyormuşum ben aslında :)
bugün anladım bunu.. koltukta böyle kıyafetlerimle oturuyordum elimde çanta sanki evde misafir gibi.
halbuki kedi kıvrılmak vardı o koltuğa ,ne bileyim ben

Evet, var biraz o kim nereye çekerse olayı. Genelde kendi gözlemleri, kendi tespitleri olmuyor insan ilişkilerinde. Gözüne gözüne sokarsan anlıyor, ama sanırım umursamıyor. Kendisi de demişti insanların nasıl insanlar olduğuyla ilgilenmem, ben çok takmıyorum insanları diye...

Duygusal yön var ama benim gibi değil. Aşkımızı canlı tutalım, evliliğin monotonluğu bizi de esir almasın gibi bir mantığı hiçbir zaman olmadı zaten. Düz mühendis işte. Ardadaş ortamlarında fırlama, hoşsohbet, ama evinde bildiğin düz adam. Edilgen olmak o kadar rahatına geliyor ki , sonra olan biten yapılan verilen her tepkiden tek sorumlu olarak kalakalıyorum ortada.

Biz çok da anlaşarak değil, daha çok onun sevgisi ve benim de o zamanlar içinde bulunduğum depresif ruh haliyle evlendik. Tabii hiç sevmiyor değildim haksızlık edemem, bazen akşam hemen olsa da görsem diye sabırsızlanıyordum ama adamı dürttüğün kadar ilerliyor, kendiliğinde koşası hiçbir zaman olmadı. O dürtüklerden de hem o rahatsız oluyor bir süre sonra, sürekli eleştirildiğini düşünüyor, diğer taraftan da ben yoruluyorum, gözümde saygınlığı da kalmıyor. Şu anda da kalmadı mesela. Ben olsaydım onun yerinde şu an, herhalde herzamanki gibi herkese mesafeli tavrımı korurdum. Eşimle görüşmeyeceksem bile ailemi de karıştırmazdım.O benim ailemle sorun yaşamadı bugune kadar. Sorsan sebebi kendisi olarak görür. Bana sorarsan da çünkü ben onu öne sürmedim, muhattap etmedim, bir mesele varsa kendim ailemle hallettim, siz karışmayın, biz çözeriz, biz yaparızcı oldum. Ben büyük çocuk, o en küçük. Belki de sebep bu. Ben 5 yaşımdayken de kocamandım, o 30 yaşında halen evin en küçüğü.

Çalışırken evinde misafir olma durumu hep oluyor evet Üstünü çıkarmadan mutfağa geçmeler, mutfaktan pijamaya girmeler, sonra da tvizleyip yatmalar... Esra erolu ben de ömrü hayatımda 3. ya da 4. kez dün izledim, malum annemin evindeyim ve annemin kanalı açık. Kadın o kadar üzüldü, gözleri doldu, poz kesti o sırada yaşanan olaya, sonra karşıdaki adı -atıyorum- kemal olan adama, MUSTAFAAA BEN SANA BU KIZII diye bağırdı filan Dedim yani ne kadar salladığın ortada. Annem de diyor ki çok sinirlendi dili dolandı Ya bu türk kadınları ya çok iyi niyetli ya da biz cidden sanal çağ çocuguyuz, imaja inanmıyoruz.

Aslında anlattıklarının bazıları genel problemler,hemen hemen her kadın yaşar bunları bir şekilde.
Sallamaz hali garip geliyor bana kabulleniş
hatta bitirmeye meyilli hali,bu haller hep kadında olur ya..
restler falan ,geri dönüşler için yalvarışları adımları beklemek.
ruhlarınız beden değiştirse ilişkiniz ideal olacak bence.
sen erkek o kadın..
ailesini kültürel anlamda benzer değilsiniz diye yermelerin ise bence şimdi anlam kazandı
yani bu insanlar sarayda yaşasa ingiltere kraliçesi olsa bu mantıklarıyla nefret edilmeyi hakediyorlar.

ama hala senin için bir dileğim yok biliyor musun ?
yani inş boşanırsın ya da inş boşanmazsınız diyemiyorum.

Heh işte, ben kendimi suçluyorum suçluyorum diyorum ki çok eleştridm, çok üstüne gittim, fevri tepklier verdim.... Sonra da diyorum ki ben kadınım, duygusal gelgitlerim daha çok olur. Anlayış gösterseydi, adam regl öncesi dönemde bile farkedip de susmuyordu ya, üstüme üstüme geliyordu, ben de bi eksik söyleyim şu döneminde demiyordu. Hani agresif görürsen bi arkadaşını sorarsın ya, adet dönemin mi diye, işte bunun aklına o ihtimal hiç gelmiyordu.Ki ben her adetini duvarlara vuran bir ağrıyla yaşadığım için öncesindeki kaygım korkum ve sendromum daha fazla oluyor.

Kendime çok yüklenmeyi şöyle bıraktım, o da olgun olsaydı azcık, kadın dırdırı diyip geçseydi bazı şeylere. Yönetseydi beni sakinleştirseydi... Yok işte , kişilik meselesi. Ya kafasına not edip de 2. kez aynı hatayı yapmayacak kadar önemseyecekti dediklerimi ya da madem sallamıyor, kadın dırdırı diip geçecekti, bunu boşanma sebebi olarak büyütmeyecekti.

İşin garibi ne biliyor musun derinss, ben acımı deli gibi yaşayıp tüketicem bi yerden sonra. Ve eğer olur da onda pişmanlık başlarsa ve gelirse kabul etmem için çok geç olacak. Yani kendime söz geçiremicem, çünkü ben o zamana olayın en zor kısmını atlatmış olcam.

Ben anlamıyorum ya bu nasıl bi ana baba, hiç mi kadınlar kulübünden haberleri yok, hiç mi 3. sayfa okumazlar, eşler birbirlerine neler ediyor da yine biz birbirimizi seviyoruz diyip bir araya geliyorlar. Bu adamlar kendilerine yansıyan ilk olayda 2.yi adliyede çözün diyebiliyorlar. Çok mu huzur ve huşu içinde yaşamışlar bunca zaman. Benim sırf o insanlarla yeniden muhattap olmamak için bile yeni bi hayata başlayasım var.

Şu an evimde napıyorlar acaba? O üstüme atlayan 2 çocuk da evi serbest bulmuşlardır şimdi gönüllerince koşturuyorlardır. Nasıl gönülleri razı oluyor ya benim evimde benim düzenimde dolabımdan nevresim alıp sermeye, yatmaya...

Ayy marjinal düşünme lütfen bende en çok hanımı olmayan eve gelme kısımlarına gerildim.
Sen güçleneceksin zaman geçtikçe o zayıflayacak.
Hiçbirzaman orta noktada buluşamayaksınız galiba.
yİNE de hayırlısı olsun diyelim
Biz göremiyoruz ama vardır herşeyde bir hayır.

Marjinal ,çıkmak zorundayım.
Biraz dinlenmek istiyorum,yarın aksiyonum bol :/
kendine çok iyi bak öpüyorum seni

Nerelerdesiniz?
Laylay seni iyice merak etmeye başladım ?
Leylek özledim :/
Marjinal son durum nedir,iyi misin,son görüştüğümüzden beri ?

Ben çok fena hasta oldum,böyle bildiğiniz grip.
Ama misafirleri ağırladım herşey çok güzel geçti,iyi ki gelmişler.
Onlar da mutlu oldu bizde mutlu olduk.
Hala iyi değilim,belki rapor alırım yarın,gitmem işe.
Bende durumlar böyle ,inşallah hepiniz iyisinizdir.

cok gecmıs olsun derınss..
laylayı bende merak edıyorum gelmedı ne zamandır

marjı gorustu mü onu da merak edıyorum.

derins geçmiş olsun canım.

off marji karşındaki için sadece üzülmek, yapabileceğin hiçbir şey olmadığını bilmek çok acı.
en azından dua edebilirim. belki de yapılabilecek en önemli en iyi şey dua etmektir.
dualrım seninle..

kızlarrr yeni fırsat bulabildim iki satır bir şeyler yazıp çıkıcam ,konyadayım annemin hastanede olduğu haberini aldım çarşamba günü geldim hemen bana söylememişler bir haftadır hastanedeymiş meğer sesi kötü geliyordu ama grip oldum felan diyordu ,
biliyosunuz annem rahatsız hastalığı kalp ve ciğerlerin su toplamasına sebep olmuş ,enfeksiyon da kapınca acil yatırmışlar şu an hastanede ve ne zaman
çıkar iyileşir mi bilemiyorum çok şükür daha iyi ama hala tedavisi bitmedi ,
evdeyim şimdi babam ve kardeşlerimlede ilgileniyorum çamaşırları,ütüleri halledip hastaneye gidiyorum ,

umarım herkes iyidir geçmişi bile okuyamadım szizi öpüyorum görüşmek üzere...

slm ve Allahaısmarladık

nereye yahu ..

cok gecmıs olsun laylay..
dualarım annenle bır an once ıyileşir ınsallh..

nerelerdesiniz hatunlar??
ben haftasonu burda yoktum
kayınvalidemleri kaplıcalardan almaya gittik.çok güzel ama çok saçma bir gezme oldu aynı zamanda
dün de bende yemekyeydiler.balık yaptım onlara
bende durumlar böyle

derins ben de seni özledim yafrumbu arada geçmiş olsun canım benim.aşı neden olmadınki.ben yıllar sonra yaptırdım tekrardan bakalım ,genelde bu mevsimlerde dökülürüm ama şükür birşey yok şimdilik.şimdi nasıl oldun geçti mi?tatlı için fazla birşey yazamadım.aniden çıkıcağımızı öğrendim apar topar hazırlandım
laylayım Allah anneciğinin yar ve yardımcısı olsun ..son durumu nasıl?çok geçmiş olsun canım ya

marji senin teneke de abartmış artık.resmen misilleme yapıyor.sen git ben işime bakarım mesajı yağıyor sanki.ailesininki ayrı terbiyesizlik olmuş.ayıp denen birşey var.resmen cahilliklerini sokmuşlar gözüne gözüne
ne diyim bilemedim gerçekten

Laylayımm ahh hissetmiştik birşeyler olduğunu.
Çoook geçmiş olsun anneciğine :/
Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah..

Sumakcık,piji,leyloşşşş,sarişşş
hepiniz iyisiniz inşallah..
bu seferde marjinali merak etmeye başladıö
böyle tatile kafa dinlemeye falan mı gitti ki?

ben geldım
kusura bakmayın kızlar ya anneme gelıyorum leptapı aılp oturuyom ılla gelen oluyo
ee tabı ben kucagımda leptap oturamıyom
sonrada evıme gecıyom evde net yok yazamıyorum sıze
cok ozledım gecmıse bakamadım bu aksma burdayım ıns gelırsınız bırazda olsa
bızede kımse gelmes umarım olursa bı foto eklıyım hemen profıle

oyy taze gelin uğramış. nasılsın patim, cicim ayları güzel geçiyordur eminim :))

laylayım eçmiş olsun canım, annene acil şifalar diliyorum.

oyy sarısım ıyım ıyı gecıo,cıcım ayı dımı bıtıcek dımı:)
sen naılsın aylın ıpek nasıl ay cok ozledım hepınızı ya abla olmustr

ben tabı cvplarınızı ne zaman gorurum Allah bılır

laylayım gecmıs olsun Allah sıfa versın annecıgıne
marjı senınde Allah yardımcın olsun ıns

pıjı napıo ya ne zaman onun dugun bu haftamı

hepınızı hepınızı cok ozleıdm ben

leylossssssssssss cık yukarı gıdıcem kocamı beklıom sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…