bu da benim hikayem

ya 15 yaşında, anneye en çok ihtiyacı oldugu anda annesını kaybetmıs ...anne olmayınca baba da babalık olur derler... ergenlıgı bu sekılde gecmıs, bellı kı zaten yara almış hemde çok.....
şimdi onu asagılayarak veya kendı capınızda kucumseyerek akıl vermek yerıne dırek fıkır versenız dıyorum...çünkü zaten yeterınce yıpranmış.....yok arkadas ben ınanamıyorum kadının kadına yaklaşımına bı kere daha şok oldum...
herkese iyi yazışmalar ....
Verilen her fikire karşı bir cevabı var dikkat ettiniz mi ?
Yani ben şunu anlıyorum yazdıklarından
N'aaaapim abim de böyle biri işte..

zerrin kötü olaylar yaşamışsın .kendini ve çocuklarını korumamış ve hata yapmışsın
yaşadıklarının etkisiyle sağlıklı düşünemiyor olabilirsin sana tavsiyem sana ve sevdiklerine zarar verebilecek her insandan uzak dur geçmişi silip atamıyor insan elbette ama bence yeni mutlu ve sağlıklı bir hayata başlaman lazım.
önce sen kendini koru sonra zaten çocuklarınıda korursun.ileride çocukların senin söylediklerini değil olaylara karşı tutumun nasılsa onlarda aynı tutumu sergileyecekler..çocuklarınında senin yaşadığın sıkıntıları yaşamalarını istemiyorsan önce silkin kendine gel güçlü durmayı kendine güvenmeyi öğren...öğrenki çocuklarında ileride güçlü durabilsin VE SENİ SAVUNABİLSİN.
teyzene de gelince abinin zamanında neler yaptığına kendisi bizzat şahit olmuş abine değil sana güvenirdi sana gerçekten değer verip seni gerçekten benimsemiş olsaydı.
yanında olmak isteyen insan sen yanlış da yapsan senin yanında olurdu...demekki teyzen senden uzak kalmayı TERCİH ETMİŞ.
önceliklerini tekrar sıraya koymayı dene
teyzen tekrar seninle görüşmek isterse de bağlarınızın eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum elbette konuşacaksın ama kesinlikle araya mesafe koymanı tavsiye ederim
teyzenin eşide eminim senin hakkında olumsuz şeyler söylemiştir...senin teyzene anlatma ihtimaline karşı teyzeni yanında tutmak için sana çamur atmıştır eminim
gördüğün şiddet için çok üzgünüm...çocuklarının da senin izin vermenle şiddet gördükleri için çok daha üzgünüm
seni yargılamıyorum ama yaptıklarını da tasvip etmiyorum...
kendinle ilgili ne sorunun varsa çözmen dileğiyle

Hala soktayim bildiğin sinir oldum ya bu Ne arkadaşım nasıl bu kadar sessiz kalabilirsin yaa ne abisi bnm evlatlarim kocamdan bile önce gelir nasıl kovmadiniz abinizi bunca seye ragmen evden ya başlarım teyzelerine bildiğin senin yuvani dağıtıyorlar ya peki sen dövüldü n bilmem kac kez esin ne yaptı çok merak ediyorum yanlis anlamayin yargilamiyorum yasadiklariniz hic kolay şeyler degil ozellikle annenizin vefati ve enistenizin pisligi

Hala diyor ki teyzelerim benle konusmuyor cok yalnizim agliyorum.Hadiiii beeeeee o sulaleni bogazlayasim geldi.O ne bicim bir aile.Abisi durmadan tekme tokat dovuyor .Sen evli barkli kadinsin abin kim oluyor.Esini saysa sendunyai saysa zaten boyle birsey y.apmaz.Abin bir kere psikolojik manyak teshisi bu tedavisi sende degil geciyorum.Enistene gelince sana tecavuz etti mi yazmamissin sadece yspisti vs yazmissin.Degil o adamin evine yillar donra gitmek daha o dakikada bicagi saplamistim munasip yerine.Caresizmis de sahipsizmis de gec bunlari 15 yasindaki bir kizi tum yurtlar sahiplenir.O kadar aciyi cek kendini enistene yaptir sonra sahipsizfim.Yok oyle bi
Bu ne kadar çirkin bir yorum? Ne demek kendini eniştene yaptır?
Konu sahibi çocuklarını koruyamadığı, abilerine mesafe koyamadığı için suçlu evet.
Ama bu nasıl bir dil? Çözüm önerileriniz ne kadar da saçma...
Konu sahibi büyük hatalar yapmış ama tacize uğramış olmak bu hatalardan biri değil.
Öyle de büyük konuşuyorsunuz ki umarım bunlarla sınanırsınız. Bıçak saplamakmış...

O şerefsiz abiniz olmaz olsun, ben hayatımda kimseye küfür etmedim. Ama beter olsun, Allah'ımdan bulsun. Şerefsiz, adi, pislik... Böyle bir Adam sana abi olsa nolur, olmasa ne olur.
Kusura bakma ama o abiye inanan teyzeden de hayır gelmez.
Hepsi defolmuş gitmiş. Allah'ımın sevdiği kuluymuşsun!!!

Bu ne kadar çirkin bir yorum? Ne demek kendini eniştene yaptır?
Konu sahibi çocuklarını koruyamadığı, abilerine mesafe koyamadığı için suçlu evet.
Ama bu nasıl bir dil? Çözüm önerileriniz ne kadar da saçma...
Konu sahibi büyük hatalar yapmış ama tacize uğramış olmak bu hatalardan biri değil.
Öyle de büyük konuşuyorsunuz ki umarım bunlarla sınanırsınız. Bıçak saplamakmış...
+1

bekara karı boşatmıyoruz bu bir
Konu sahibesi de abisiyle evli degil bu iki
Abini eve alma çıkar hayatından diyoruz
Ha diyorsanız ki öyle degil abisini hayatından çıkarmasın dayak yemeye devam etsin.
Eh o zaman afiyet olsun,elleri dert görmesin dememiz lazım
Bende eve al dayak yemeye devam et demiyorum ama kızın üstüne çok gidilmiş bak sende bir bayansın bir erkeğe hele ki dengesiz birine nasıl gücü yetsin ben kızın üstüne daha fazla gidilmesin diye uyarıda bulundum. Bu kızda piskoloji kalmamış arkadaşım hissetmedin mi?

sinir oldum gerçekten .evet çocuk yaşta çok şey yaşamışsın tabiri caizse feleğin çemberinden geçmişsin işte bu yüzden artık senin güçlü olman gerek,dişi aslan gibi olacak yuvanı çocuklarını koruyacaksın,pısırık olma artık beşikteki çocuk bile kendini ezdirmiyor .abin zaten seni sürekli dövüyormuş bak en son bile dövüp gitmiş ne vardı daha önceden geçirseydin pençelerini o pisliğe.

Bende eve al dayak yemeye devam et demiyorum ama kızın üstüne çok gidilmiş bak sende bir bayansın bir erkeğe hele ki dengesiz birine nasıl gücü yetsin ben kızın üstüne daha fazla gidilmesin diye uyarıda bulundum. Bu kızda piskoloji kalmamış arkadaşım hissetmedin mi?

abini tut yakasından kapının önüne koy demiyoruz ki. eşine söylesin mesela.

içim şişti okurken. bırak görüşmesinler. abin olacakla da görüşme.. sen eşine çocuklarına sarıl. onlarla iyi ol. görüşüp de ne oluyo sanki. çok mu iyiler sana karşı. huzurn da kaçıyormus baksana görüştükçe. biraz güçlü ol ya..

bigünde kabul et hatanı ya de ki çocuğumbunları yaptı artık yapmasına asla müsade etmeyeceğim de .
açtığın konu teyzem abim 1 yıldır konulşmuyor.
sen kendi gerçeğinin farkında değilsin kudurdum burda ya Allahın sana hediyesi,gözünün nuru,en büyük hazinen evlatların adi pislik gelip dövecek ve çocuk babya şikayet edecek ve sen de kendi çocuğunun şiddet görmesine hem müsade edeceksin hem de çocuğu eşine karşı yalancı çıkaracaksın.
sadece anneliğini değil adaletsiz insanlığını da sorgula bence.
Abin için şahane beddualar ediyorum umarım yerine ulaşır.
senin çektiğin acılar çocuklarını koru-ya-mamana asla bahane değil.
hamileyken abinden dayaka yeyip taciz eden kişinin evinde kalmana değinemiyorum bile çocuğunun acısından derinlere inemiyorum.

Arkadasım ben abisini öldürsün demedim,ya da abisini bogsun pataklasın da demedim.
Görüşmesin hayatından çıkarsın dedim.
Bunun neresi garip bir beklenti ?

Hala diyor ki teyzelerim benle konusmuyor cok yalnizim agliyorum.Hadiiii beeeeee o sulaleni bogazlayasim geldi.O ne bicim bir aile.Abisi durmadan tekme tokat dovuyor .Sen evli barkli kadinsin abin kim oluyor.Esini saysa sendunyai saysa zaten boyle birsey y.apmaz.Abin bir kere psikolojik manyak teshisi bu tedavisi sende degil geciyorum.Enistene gelince sana tecavuz etti mi yazmamissin sadece yspisti vs yazmissin.Degil o adamin evine yillar donra gitmek daha o dakikada bicagi saplamistim munasip yerine.Caresizmis de sahipsizmis de gec bunlari 15 yasindaki bir kizi tum yurtlar sahiplenir.O kadar aciyi cek kendini enistene yaptir sonra sahipsizfim.Yok oyle bi

"kendini eniştene yaptır" da ne demek, abartmayın çirkinleşmeyin lütfen. abinin çocuğuna şiddet uygulamasını eleştirip, konu sahibini tacize uğradığı için eril bir dille suçluyorsunuz. tecavüz olsun olmasın, böyle bir konuda ne gibi bir önemi var acaba? asıl siz ne diyorsunuz?

Cocugunu dovmus sen hala teyzenlerin seninle konusmamasindan dert yaniyosun hayret bir sey ya!!!

O cocuga yazik sosyal hizmetler bile senden daha iyi sahip cikar emin ol!!!!

Bir kadın ne yasamis olursa olsun, iskence de gorse, tecavuze de ugrasa, sokaga da atilsa cocuguna bu muameleye asla razi gelmez. Bu bahanelerin altina siginmayin. Biramin kendi cocugumu hic tanimadigim bir cocuga boyle bir muamele yapan birini gorsem tekme tokat girerim. Sonucu ne olursa olsun. Bu nasil bir hissizliktir nasil bir pasifliktir. Bir kendinjze gelin Allah askina.. Masum bir yavrunun psikolojini dusuneceginize abim gitti teyzem konusmuyor yalnizim diye dert yanip agliyorsunuz. Özrünüz kabahatinizden buyuk.. Eger sizi tanisaydim o cocuklarin korunmasi icin cocuk esirgeme kurumuna basvururdum. Yapmayin gozunuzu seveyim..

Dayak delisi olmussun, cocugunun da olmasina goz yumuyorsun!!! Bu kadar basiretsizlik gormedim. Cay kasigini cocugun eline basmismis!!! Sigara da sondurseydi bari!! Ona da ses etmezdin sen kocandan saklardin. Hepiniz ailece sapiksiniz siz!! Ailenden bi halt olmaz kocana cocuklarina saril dicem ama, bu kafayla senden de bi halt olmaz!! Tv izlet, tablet ver eline, dayisi dovsun kocana caktirmicam diye takla at!!! Cocuk da kendisini doven dayisina dayi dayi diyor yazik demissin! Sen sanki seni doven abine abi abi demedin mi! Seni taciz eden adamin evinde tam 1 hafta kalmadin mi!! Herif bi gece yanina gelip sana tecavuz etse, ah kizlar benim kaderim bu vah vah diyecektin!! Sen camur icinde yuzmeye alismissin cocuklarini da ezdiriyorsun!! Kiz cocuk neden annesinin kaderini ceyizi olarak tasir simdi anladin mi!!! Senin basina ne gelirse gelsin su an umrumda degil, ama cocuguna bunu yapamazsin!! Uzulerek okumaya basladigim konu son paragraflara dogru beni bu hale getirdi!!!! Kocana kussen enistenin evinde bulursun sen solugu demedi deme, ne de olsa teyzen buyutmus seni!!!! Allahim yaa ulkenin yuzde bikmem kaci aptal diyorlardi inanmiyordum!!! Kadinlar kulubunu okuya okuya kendim saysam net sonucu bulcak kadar oldum!!! Kadin kendi bebeginin tecavuzune goz yummustu yillar once hatirlayan vardir. Benim gozumde senin o insan musvettesinden bi farkin yok su an!!! Simdi viyak viyak ailem yok benim bilmem ne deme!! Devlet boylelerini kisirlastirsin ya!! Insanlar yillarca fellik fellik cocuk ariyor.. Allahin sana verdigi emanete sen sahip cikamiyorsun...... YA BIRI BENI SAKINLESTIRSIN COK KOTU KONUSCAMMMMMMMM!!!!!

X