Dayak delisi olmussun, cocugunun da olmasina goz yumuyorsun!!! Bu kadar basiretsizlik gormedim. Cay kasigini cocugun eline basmismis!!! Sigara da sondurseydi bari!! Ona da ses etmezdin sen kocandan saklardin. Hepiniz ailece sapiksiniz siz!! Ailenden bi halt olmaz kocana cocuklarina saril dicem ama, bu kafayla senden de bi halt olmaz!! Tv izlet, tablet ver eline, dayisi dovsun kocana caktirmicam diye takla at!!! Cocuk da kendisini doven dayisina dayi dayi diyor yazik demissin! Sen sanki seni doven abine abi abi demedin mi! Seni taciz eden adamin evinde tam 1 hafta kalmadin mi!! Herif bi gece yanina gelip sana tecavuz etse, ah kizlar benim kaderim bu vah vah diyecektin!! Sen camur icinde yuzmeye alismissin cocuklarini da ezdiriyorsun!! Kiz cocuk neden annesinin kaderini ceyizi olarak tasir simdi anladin mi!!! Senin basina ne gelirse gelsin su an umrumda degil, ama cocuguna bunu yapamazsin!! Uzulerek okumaya basladigim konu son paragraflara dogru beni bu hale getirdi!!!! Kocana kussen enistenin evinde bulursun sen solugu demedi deme, ne de olsa teyzen buyutmus seni!!!! Allahim yaa ulkenin yuzde bikmem kaci aptal diyorlardi inanmiyordum!!! Kadinlar kulubunu okuya okuya kendim saysam net sonucu bulcak kadar oldum!!! Kadin kendi bebeginin tecavuzune goz yummustu yillar once hatirlayan vardir. Benim gozumde senin o insan musvettesinden bi farkin yok su an!!! Simdi viyak viyak ailem yok benim bilmem ne deme!! Devlet boylelerini kisirlastirsin ya!! Insanlar yillarca fellik fellik cocuk ariyor.. Allahin sana verdigi emanete sen sahip cikamiyorsun...... YA BIRI BENI SAKINLESTIRSIN COK KOTU KONUSCAMMMMMMMM!!!!!