bu da benim hikayem

Nekadar guzel bır meslek , doktorluk umarım severek yapar hayır dualarını alırsın ınsanların. Sıkıntıların elbette var ama asılmayacak kadar buyuk degıl allah sabır versın

insanlar okuduğunu bile anlamıyor buraya dert anlatmak yanlış birşeydi galiba
sorsan çocuğunu nasıl beslediğiyle ilgili ya da nasıl yetiştirdiğiyle ilgili milyonlarca hata çıkar.....ama gözü sadece meslek sahibi bir kadının yanlış yapma ihtimaline odaklanmış

siyah gelinlik sen öncelikle tedavine hız ver gerisi kendiliğinden gelir.......

haklısın canım buraya dert anlatmak çok yanlış bir şeydi..ama dedimki kendi kendimi iyiki gerçek hayatta yaşadıklarımı doktorum dahil kimseye anlatmamışım. En ufak yanlışımda aynen burada olduğu gibi herkes bel altından vurmaya kalkacaktı çünkü, insanlar böyle.. zayıf noktalarımızı kimselere göstermemek lazım'mış. Ben yaşadığım herşeyin arkasındayım, diktirmeyi bir kez bile düşünmedim, ailme layık evlat olamamanın tek kriteri buysa olamadım evet..

O yorumu yazan hanımefendiye istinaden söylüyorum, ben çok iyi bir doktor olacağıma inanıyorum, çünkü çok çalışıyorum, hayatımdaki herşeyin önüne mesleğimi koyuyorum, içi rahat olsun evlatları güvende..Hee eğer iyi doktor olmanın kriteri de bacak arasından geçiyorsa tamam haklı, iyi evlat olamadığım gibi , iyi doktor da olamam onun gözünde

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, kimse bunu aklından çıkarmamalı bence

once ne yazildi okumadim
ama iyi bi dr olacagina eminim
sen bakma olumsuz yorumllara
kendini sevdigin meslegine ver

bu arada uzmanlik için hangi bolumu istiyorsun
okuyan kizlara hayranim ama dr luk okuyanlara daha çok hayranim tabi dr kadinlarada :)

Göz Hastalıkları veya Dermatoloji istiyorum..Allahın izniyle bitirebilirim okulumu inş :)

Siyahgelinlik; epey oldu konuna yazalı, umarım biraz toparlanmışsındır, doktor olunca önce bana haber ver, ilk hastan olacağım =)

Sen çok başarılı ve mutlu, pırıl pırıl bir genç kadın olacaksın, inanıyorum buna, insan pişiyor zamanla acı küçülüyor

Olumsuz hiç bir şeyi kafana takma ve artık bu konuyu kapattır bence, durup durup hırpalamasın seni.

nedense hep aileden bi kız kaçınca gözler diğer kız çocuğuna çevriliyor.oda kaçacak diye espriler havada uçuşuyor.kaygılar dertler düşünceler fireler laflarda geziniyor.aradann ne kadar zaman geçerse geçsin hep o iz o ailede kalıyor.ama en çokta ikinci kızkardeşte (veya ablada).
artık o kızın üzerine düşülmüş olunuyor.o kıza yükleniliyor.o da kaçacak gözüyle bakılıyor.bir zamanlar rahat olan o kız artık kaçan kardeşinin dikenleri üzerinde geziyor.
bende yoruldum..anlaşılan sende yorulmuşsun..
ben hala aradan yıl geçmesine rağmen ailen barıştımı? barışıcaklar mı? niye barışmıyorlar? torun olsun barışırlar toruna dayanılmaz çünkü.
aaa torun oldu hiçmi bi fotosuna bakmadılar?
aaaaa hiçmi barışma taraftarı değiller?
yok yok bunlar barışömayacak böyle giderse.vs vs vs
uff çok uzattım biliyorum.belkide içimdeki kargaşayı anlatamadım bil.ama şunu bilki seni çok iyi anlıyorum.
ne diyeyim ki yazık bize
atalarımız boşuna dememiş KURUNUN YANINDA YAŞ TA YANAR diye

selam ne yaşadıysan yaşadın dünyanın sonu gelmediya.senın yaşadıklarını hergün binlerce kişi yaşıyor önemli olan dirençli olman bence biz ne desekte boş herşeyde sende biter.senın yaşadıkların benimkilerin yanında devede kulak kalaır be canım şanslısın ,şanslı elindeki mesleginin kıymetini bil arkanada bakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…