Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de canım sana bir marka daha önereyim ben. Hani saten ama çok abartı olmayan pijama takımları gecelikleri var düşünülebilir.Eki Görüntüle 359300
Eki Görüntüle 359301 Eki Görüntüle 359305
marka I&D
Gördüm canım vardı o takım da çok güzel gerçekten ben de pembe dantelli bir takım daha beğendim vee 1v1y a baktım da benim denediğim pijamanın 2 versiyonu daha var sence nasıllar kareli olan mı elmalı gri takım mı sence. 2sini de beğendim ben.
Eki Görüntüle 359302 Eki Görüntüle 359303 Eki Görüntüle 359304
Bu markayı nette görmüştüm Ankarada nerede satılır acaba evet güzellermiş üstlerinin destekli olması benim için uygun gerçekten. Çok teşekkür ederim yine sana sen bu işi biliyorsun
Bir de canım sana bir marka daha önereyim ben. Hani saten ama çok abartı olmayan pijama takımları gecelikleri var düşünülebilir.Eki Görüntüle 359300
Eki Görüntüle 359301 Eki Görüntüle 359305
marka I&D
bu markayı şiddetle tavsiye ediyorum ben pijilerim var hattaha çeyizede aldım canım
Eki Görüntüle 359311
Kızlar sizce hangisi????
canım bende trendyoldan aldım 20 tl hediye çekim vardı
bu arada bende 3. beğendim kaç bedenini denedn canım sen s felan normalmi bunların ayyy bendemi alsam ki
canım ben M bedenim ve çok rahattı üstü çok tarz duruyor cepleri olması da çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim benim kartıma taksit yapmadığı için almadım bu arada iç çamaşırlarımı beğendin mi ?????
hepiciğini beğendim nerede satılır die arge yapıyorum hattaha aynılarınıda alabilirim çok iyi para vermişssin ama gerekliydi ,benim göğsüm küçük canım yarım destekli sütyen takcam üst kısmı olmıcak alttan olcak o tarz şeyler bulmam lazım tuzluda olsa 4 tane felan çeyize koycam ben yavaş yavaş alıyorum böyle şeyleri
seninkiler çok cici canım bende istiyorummmmm
ben buraya yazdım sanıryodum zira takip ettiğim çeyizlerden biri senin çeyizin canım
herşey çok güzel sağlıkla mutlulukla kullanmanı dilerim senin çeyizinde görüp beğendiğim listeme eklediklerim var. hatta birmutfaktan bambu kaşık siparişlerimi verdim bile
Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de güzel günlerde kullanırsın bambu kaşıkları çok beğendim o fiyata çok kaliteli ayrıca birmutfaktaki tramontina bıçaklar çok kullanışlı şuan da kullandığım için çeyizime de aldım domates falan soymak çok kolay oluyor lazer bıçaklarla.
teşekkür ederim canım
evet canım tramontina bıçaklar çok güzel ben daha önce almıştım ve çok beğendim. şu an evde de kullanıyoruz. birmutfaktan birkaç tane plastik kap , mor bıçak ve ekmek bıcağı onlarda eminim güzeldir. dediğin gibi fiyat olarakta çok uygun.
günnur canım sen bi ara seramik tencere araştırıyodun hisar seramik tencere nasıl bilgin varmı tatlım?
canım beyaz eşyalar kaç yıl garantiliydi netten bakıyoruz da 2 yıl garanti yazıyor ürünlerin bazılarında. samsung'un mağazalarında 4+3 yıl garanti var. sanırım türkiyeye getirenler farklı dolayısıyla garantiler de farklı. sen hatırlıyor musun seninkilerin garantilerini