Bu da benim çeyizimden örnekler...

Bu markayı nette görmüştüm Ankarada nerede satılır acaba evet güzellermiş üstlerinin destekli olması benim için uygun gerçekten. Çok teşekkür ederim yine sana sen bu işi biliyorsun :KK9:

İnternet satışı da var canım. Ordan diğer modellere de bakabilirsin.Satış noktaları mağazaları da yazıyordur orda. Üst kısımları çok hoş bu modellerin. Hem destekli hem de arka detayları çok hoş.Birkaç marka daha var çok hoş ama onlar aşırı pahalı:).Rica ederim tekrar canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Bu sitede taksit imkanları çok kısıtlı o yüzden beklemeye karar verdim zaten kendimi aştım bugün :KK9::KK9:

Bir de canım sana bir marka daha önereyim ben. Hani saten ama çok abartı olmayan pijama takımları gecelikleri var düşünülebilir.Eki Görüntüle 359300
Eki Görüntüle 359301 Eki Görüntüle 359305
marka I&D

bu markayı şiddetle tavsiye ediyorum ben pijilerim var hattaha çeyizede aldım canım

$24 tl.jpg

canım bende trendyoldan aldım 20 tl hediye çekim vardı

bu arada bende 3. beğendim kaç bedenini denedn canım sen s felan normalmi bunların ayyy bendemi alsam ki

canım ben M bedenim ve çok rahattı üstü çok tarz duruyor cepleri olması da çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim benim kartıma taksit yapmadığı için almadım bu arada iç çamaşırlarımı beğendin mi ?????

canım ben M bedenim ve çok rahattı üstü çok tarz duruyor cepleri olması da çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim benim kartıma taksit yapmadığı için almadım bu arada iç çamaşırlarımı beğendin mi ?????

hepiciğini beğendim nerede satılır die arge yapıyorum hattaha aynılarınıda alabilirim çok iyi para vermişssin ama gerekliydi ,benim göğsüm küçük canım yarım destekli sütyen takcam üst kısmı olmıcak alttan olcak o tarz şeyler bulmam lazım tuzluda olsa 4 tane felan çeyize koycam ben yavaş yavaş alıyorum böyle şeyleri

seninkiler çok cici canım bende istiyorummmmm

hepiciğini beğendim nerede satılır die arge yapıyorum hattaha aynılarınıda alabilirim çok iyi para vermişssin ama gerekliydi ,benim göğsüm küçük canım yarım destekli sütyen takcam üst kısmı olmıcak alttan olcak o tarz şeyler bulmam lazım tuzluda olsa 4 tane felan çeyize koycam ben yavaş yavaş alıyorum böyle şeyleri

seninkiler çok cici canım bende istiyorummmmm

Canım zamanın olduğu için çok şanslısın yavaş yavaş beğendiğin her şeyi alabilirsin :)) Eminim çok da güzel şeyler alacağına.

ben buraya yazdım sanıryodum zira takip ettiğim çeyizlerden biri senin çeyizin canım :KK16:

herşey çok güzel sağlıkla mutlulukla kullanmanı dilerim :KK16: senin çeyizinde görüp beğendiğim listeme eklediklerim var. hatta birmutfaktan bambu kaşık siparişlerimi verdim bile :KK1:

ben buraya yazdım sanıryodum zira takip ettiğim çeyizlerden biri senin çeyizin canım :KK16:

herşey çok güzel sağlıkla mutlulukla kullanmanı dilerim :KK16: senin çeyizinde görüp beğendiğim listeme eklediklerim var. hatta birmutfaktan bambu kaşık siparişlerimi verdim bile :KK1:

Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de güzel günlerde kullanırsın bambu kaşıkları çok beğendim o fiyata çok kaliteli ayrıca birmutfaktaki tramontina bıçaklar çok kullanışlı şuan da kullandığım için çeyizime de aldım domates falan soymak çok kolay oluyor lazer bıçaklarla.

Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de güzel günlerde kullanırsın bambu kaşıkları çok beğendim o fiyata çok kaliteli ayrıca birmutfaktaki tramontina bıçaklar çok kullanışlı şuan da kullandığım için çeyizime de aldım domates falan soymak çok kolay oluyor lazer bıçaklarla.

teşekkür ederim canım :KK16:
evet canım tramontina bıçaklar çok güzel ben daha önce almıştım ve çok beğendim. şu an evde de kullanıyoruz. birmutfaktan birkaç tane plastik kap , mor bıçak ve ekmek bıcağı onlarda eminim güzeldir. dediğin gibi fiyat olarakta çok uygun.

teşekkür ederim canım :KK16:
evet canım tramontina bıçaklar çok güzel ben daha önce almıştım ve çok beğendim. şu an evde de kullanıyoruz. birmutfaktan birkaç tane plastik kap , mor bıçak ve ekmek bıcağı onlarda eminim güzeldir. dediğin gibi fiyat olarakta çok uygun.

O mor bıçakların siyahını aldım ben de çok şeker onlar :)) Güle güle kullan canım hepsini.

günnur canım sen bi ara seramik tencere araştırıyodun hisar seramik tencere nasıl bilgin varmı tatlım?

günnur canım sen bi ara seramik tencere araştırıyodun hisar seramik tencere nasıl bilgin varmı tatlım?

Canım Hisarınkileri hiç bilmiyorum o sıra sadece teflonları vardı galiba ama Korkmazınkiler güzel benim aldığım kırmızılar da seramik kaplama çok kullanışlı geldi bana şekilleri tencereleri fırına girebiliyor ve 3 boy tencere 2 boy tavası var Bernardodan almıştım.

canım beyaz eşyalar kaç yıl garantiliydi netten bakıyoruz da 2 yıl garanti yazıyor ürünlerin bazılarında. samsung'un mağazalarında 4+3 yıl garanti var. sanırım türkiyeye getirenler farklı dolayısıyla garantiler de farklı. sen hatırlıyor musun seninkilerin garantilerini

canım beyaz eşyalar kaç yıl garantiliydi netten bakıyoruz da 2 yıl garanti yazıyor ürünlerin bazılarında. samsung'un mağazalarında 4+3 yıl garanti var. sanırım türkiyeye getirenler farklı dolayısıyla garantiler de farklı. sen hatırlıyor musun seninkilerin garantilerini

Canım adam garantisini siz de arttırabilirsiniz demişti aynı şekilde bayideki gibi ama istersen yarın sen de ara telefonla hemen ilgileniyorlar. Yanlış bilgilendirmiş olmayayım.

Canım sen morlu sütyen külot takımını kaça almıştın?ayrı ayrı fiyatını hatırlıyor musun acaba?

X