canım almışsın sonunda bunlardanda çok güzeller bende bayıldım güle güle kullan geceliklerin destekli olması çok güzel yaa bende alayım bu markayı istanbulda nerelerde bulabilirim nilcik biliyordur herhalde
moru çok sevdim kiiii
canım ya bi şey istesem sendenbenim biraz kafam karıştı da tam olarak neden kaç parça aldığını ve toplam fiyatlarını yazabilir misin fikir olması açısından?
sanırım 2 gecelik 4 sutyen 3 külot var yanlış mı hesaplamışım yoksa? biliyosun ben de alıcam bu aralar kendimi de ayarlamış olurum maddi olarak. ben de la senzaya girdim bugün. penye sutyenler 19a düşmüş. bir sutyen alana 2. %50 indirimli kampanyası da devam ediyordu. yalnız benim beğendiğim pek bi şe olmadı sanırım kış sezonu olduğu için ürünler çok karanlık iç karartıcı geldi renklerini falan beğenmedim. yeni sezonda da fiyatlar baya yüksekti sinir oldum çıktım mağazadan
napıcamı bilmiyorum valla almam lazım bi şeler önümüzdeki ay :/
canım 3 gecelik 4 slip 3 sütyen aldım ve şuana kadar yaptığım en pahalı alışveriş oldu çok çok içime sindiği için de pişman değilim hepsi toplamda 470 tuttu canım. Biliyorummm çok yüksek amaa o kadar kap kaçağa para verdik kendimize güzel görünmek için hiçbir şey almadık nişan alışverişinde toplu aldığımız şeyler de o kadar içime sinmemişti ve ailemin yanında öyle şeyler seçmek falan çok can sıkıcıydıGünlük 2 sütyen, 2 pijama biraz atlet ve külot alıp bu işin içinden çıkacağım :))
hiç de pişman olma zaten o kapkacaklar bizden daha değerli değil yaçok iyi etmişsin hepsi çok güzeller gerçekten. hele gri arkası dantelli sutyenle beyaz üstü siyah biyeli takıma bayıldım güle güle mutlulukla kullnırsın inşallah.
nişan alışverişi konusunda da çooook haklısın :))
benim bi 6lı takımım bi saten yarım kollu pijamam 2 de iç çamaşır takımım var. varım yoğum onlargerisi günlük pijama günlük kulot vs. kısa gecelik bana yakışmıyor onçin almıcam bi tane ayyıldız ya da sevinç ürkmez'den bi gecelik sabahlık takımı alıcam. o da 250-300den aşağı mal olmaz zaten. 2 takım sutyen-kulot takımı almak istiyorum güzel kaliteli bi şey. gerisi de dediğin gibi günlük slip, atlet, çorap falan olucak onlar çok bi şe tutmaz.
yeter sanırım di mi ne dersin?
canım aldıklarını güle güle kullan, tam da benim beğendiğim ürünleri almışsın. Bu arada 1v1y adlı sitede reflectıonsun pijama gecelik ve ev giysileri %50 indirimde bir bak istersen.
canım çok sağol haber verdiğin içn ben ordaki önü kırmızı fiyonklu salaş pijama takımını denedim bugün çok güzel olmuştu sence nasıl fiyatı çok iyi alabilirim şuan çok çooook sağolasın
Çooook güzel şeyler almissin güle güle kullan hepsini.. Bişeyler sorucam sana :) alakasız olucak ama , çöp kutuna bayildimm 12 lt ama büyüklüğünü kestiremiyorum kullanislimi
Gecelikler de süper destekli olması çok isime yarar hangi marka bunlar , günlük takımlar için oysho mağazasına mutlaka git biliyosundur belki çok güzeller aşık olursun
Canım aynen benim de bir 6 lı takım atlet ve günlük külotlarım var birkaç çorap vs. İç çamaşırında kaliteli şeyler çok pahalı yaa. O zaman uzun gecelik aldıktan sonra sütyen külot takımından iki tane de reflectionstan alabilirsincanım bunun slpi kalmamıştı o kadar rahatki ve giyince çok güzel duruyorşöyle pembeli, yeşilli puanlı, çizgili her modelde harika sütyen takımları vardı insanın hepsini alası geliyor resmen bir servetti küçücük dükkan yeter tabi ki canım benim günlük pijamam falan yok onlar daha uygundu zaten pijama takımı sütyen külot takımından daha ucuz yaa inanamıyorum. Bunların haricinde birkaç makyaj malzemesi daha var almam gereken pudra ve göz far make up factory çok güzel normalde çok pahalı ama limangodan indirimden almıştım ben bugün pino kozmetiğe gittim 4 lü far 42 TL idi renkleri çok hoş duruyor. Yükte hafif pahada ağır şeyler yaa bunlar işimiz zor bir de nişanlım falan çok gereksiz buluyor hiç anlamıyorlar bakım ürünlerinden
tüh bitmiş o modelin m bedeni olsun bakalım artık başka sitelere de gelir artık napalım
o marka adana'da satılmıyor bence yoksa görürdüm mutlaka ilk defa burda duydum. aşağıda arkadaş 1v1y da var demiş oradan bakayım bi modellerine ama denemeden almak da olmaz. zaten bu aralar maddi çöküntüdeyim istesem de alamamo fotoğrafını koyduğun çok şık ya beyazlar da öyle çok beğendim hepsini o ikisine bayıldım ama benim de bakım ürünleri almam lazım gerçi normalde kullandıklarımdan farklı bi şey almıcam en azından o içimi rahatlatıyor yoksa boşuna para veriyomuşum gibi gelirdi bana
watsonsla body shop turu atmam lazım da şu an bi eksiğim yok yazın düğünden önce gideyim diyorum o zamanki eksiklerime göre alayım ne alıcaksam. hüff iyi ki çalışıyoruz ben bugün babama yemek takımı ve ütüyü aldırırken bile bi tuhaf oldum adam hiç bi şey demediği seve seve aldığı halde. çalışmıyor olsam hiç bişey almazdım heralde :/
Kısmet :). Bir dahaki kampanyalara artık.
Bu arada dediğin gibi iç çamaşırları 2 sene önce de aynınydı hiç değişmemiş öyle bakar iç geçirirdim birgün benim olacaksınız diyePijamaları arada markafoniye falan da geliyor kampanyaları bekliyor olacağım. Yine de haber verdiğin için çok teşekkür ederim.
Rica ederim canım, yine rastlarsam haber veririm sana. Ben de alacağım birkaç sütyen takımı ordan. Morlu olan takımı kesin alacağım bir de şu takım çok hoşuma gidiyor. Ama desteksizini bulamadım henüz.Eki Görüntüle 359292 Eki Görüntüle 359294 Bu modeli gördün mü?