Hanne reflections ın sütyenleri gerçekten harika pijamalarını hiç görmedim yakından en yakın fırsatta bakacağım ama fiyatları da çok yüksetti hatırladığım kadarıyla, Nilcim Ankarada nerede var acaba hangi avm de yakın mıdır bana bilemiyorum araştıracağım nette çok güzel modelleri var çünkü.
Hanne reflections ın sütyenleri gerçekten harika pijamalarını hiç görmedim yakından en yakın fırsatta bakacağım ama fiyatları da çok yüksetti hatırladığım kadarıyla, Nilcim Ankarada nerede var acaba hangi avm de yakın mıdır bana bilemiyorum araştıracağım nette çok güzel modelleri var çünkü.
En yakın zamanda gideceğim çok güzeller pahalı da olsa çeyizimde bulunmasını istiyorum :) Çok teşekkürler.hanne54
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Sütyen takımlarına da bayılıyorum canım ama dediğin gibi çok pahalılar ya. Yakından görmeni tavsiye ederim pijamaları da çok kaliteli kumaşlar çok hoş.
angelanil
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
ankamallı duydum sanırsam bizim markalar orda var..oysho da olması lazm
ankara adreslerini buldm
Turan Güneş Bulv. Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi No:182 K:Zemin D:47
Dikmen, Çankaya, Ankara
Adres tarifi : Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi Zemin Katında
Tel : 312-4902111
Kategori (ler): Bayan Giyim | Tax Free Shopping | Giyim ve Giyim Aksesuarları
Oysho
Ümitköy Mah. Ankaralılar Cad. Gordion Alışveriş Merkezi No:2 K:1 D:114 PK:06800
Çayyolu/Ümitköy, Yenimahalle, Ankara
Adres tarifi : Gordion Alışveriş Merkezi
Tel : 312-2367212
Kategori (ler): Bayan Giyim | Giyim ve Giyim Aksesuarları
Oysho
feryx
Güle güle kullan canımmm.Hepsi çok güzelll
CROCU
kuzum iç çamaşırı için sana loya yı öneririm.hem çok model var hem uygun hemde kaliteli. kızılay ykmnin biraz yukarısında canım.pijama içinde la senzaya bak canım. yada uygun olsun dersen izmir caddesindeki kocabeyoğlu pasajına bak full iç çamaşırı ve pijama satar
Kızlar ahşap kepçelerim vs geldiler birmutfak.comdan aldıklarım gerçekten fiyat olarak ve kalite olarak muhteşem hepsi bambu gittigidiyordaki de fena değil ama birmutfaktan gelenler gönlümü fethetti :))Eki Görüntüle 358498 Eki Görüntüle 358499 Eki Görüntüle 358500
teflonlar için plastik servis seti yeterli deil miilla tahta mı almak gerek :26:
benge bunu istiyorum vuvvv sen kullan bize tavsiye ver seneye bu aylar bizde alcaz sen o zamana kadar bunu çok süper kullanırsın heryer tertemiz olsun canım
kızlar bugün avm ye gittim 3 tane gecelik 3 tane sütyen külot tkm aldım çok güzeller reflections marka. gecelikler destekli kızlar göğüs ölçünüz küçükse hiç dert etmeyin muhteşem duruyor. Bu mor leoparlının saten geceliğini de aldım çok şık kızlar :))
Eki Görüntüle 359165 Eki Görüntüle 359166
kızlar bugün avm ye gittim 3 tane gecelik 3 tane sütyen külot tkm aldım çok güzeller reflections marka. gecelikler destekli kızlar göğüs ölçünüz küçükse hiç dert etmeyin muhteşem duruyor. Bu mor leoparlının saten geceliğini de aldım çok şık kızlar :))
Eki Görüntüle 359165 Eki Görüntüle 359166
güle güle kullan nerden aldın:26: ne kadara aldın:26: geceliklerin xs bedeni var mı :26:
günnurrrrrr bayıldımmmmmor leoparlı favorim kesinlikle hatta şimdiden bende almak istiyorum yaa ne şeker öylee canım acityden mi aldın acity yakın bana varsa gider alırım bide kaça aldın çokmu pahalı?
aa çok güzelmiş gerçekten çok beğendim iyi günlerde kullan ya da iyi gecelerde mi demeliyim
bu aralar maddiyatlarım yerlerde. nisanda kendime gelicem inşallah böyle şeyleri de anneme babama aldırmak isttemiyorum ev eşyası neyse denisan maaşımı dona sütyene geceliğe yatırcam galiba
hayırlı olsun seninkiler darısı başıma