- Konu Sahibi sonmenekse
Yazdıkların çok tuhaf geldi hem o kadar para kazanıyo hem o kadar çalışıyo hemde sana büyük vakitler ayırıyor.Yazdıkların eski Türk filimlerini anamısattı özellikle Yaban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım konu sahibi şizofren değildir, umarım sadece öylesine dalga geçmek için yazmıştır. Ama bana öyle geliyor ki bu anlattıklarını gerçekten yaşadığını düşünüyor. Bu yüzden yalancısın vs. gibi yorumlarda bulunmayalım ve onu suçlamayalım. Umarım kendisiyle ilgilenen birileri vardır, malesef bu rahatsızlığın tedavisi yok.
Umarım konu sahibi şizofren değildir, umarım sadece öylesine dalga geçmek için yazmıştır. Ama bana öyle geliyor ki bu anlattıklarını gerçekten yaşadığını düşünüyor. Bu yüzden yalancısın vs. gibi yorumlarda bulunmayalım ve onu suçlamayalım. Umarım kendisiyle ilgilenen birileri vardır, malesef bu rahatsızlığın tedavisi yok.
konu sahibine teşhisi koyduk. reçetesini de yazdık : tedavi imkansız
konu yalan gercek bilemem
lakin böyle kinci, inatci, siddet yanli bir insanin karakteri nasi düzgün olur, lütfen tükensin böyle türler
ne var yani seven kiskanir, yanlis anlamis olabilir kadin, karakterli adam sevdigi karisina öyle bir tokat atiyorki kadin bayiliyor. izah etmek konusmak yok coook karakterliymis cook
yani kizlar sizede inanamiyorum ya döven bir erkege nasil karakter sahibi diyebiliyorsunuz
sanki kadin kocasini aldatmis, ne yapmis hatasi kiskanmak
madem afedemiyor bosansin, ne öyle eziyet cektiriyo dokunmuyo , bide gidersen cocuklari unut diye tehtid ediyor
benim gözümde karakterli erkek bu degil, seven erkek hic degil