- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
- Konu Sahibi sonmenekse
Benimde takıldığım nokta şu Aynı yatakta size dokunmadan bir yıl...
Nasıl dayanabiliyor bir erkek olarak gerçekten şaşırdım eşinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde takıldığım nokta şu Aynı yatakta size dokunmadan bir yıl...
ya cinsellıge bır okadar düşkün bir okadar bi anda bırakan birtip.dedimya canım yerı gelıyor cok sıgara ıcıyor ıckı ıcıyor benm babam cok ıcerdi sarhoş olurdu kaç senelık ıcıcı oldugu halde geçenlerde 100 rakı içti 5 saate şarkııyı türküyü açıyor gitti sonra işi vardı normal normal babam ıçse komaya gırer ama işte bakıyorsun 1 sene agzına sıgara ıckı sürmez .adamın hayatta olmazı yok herşeyi bı anda sıler:S bnı sıldınmı dedım demın yanına gıdıp .silsem bu soruyu soramazdın güzel gözlüm ceylan gözlüm güvercinim dedi..
bilgisayarıma bakmazki asla kendısının var bitane ..görsede bişey demıyor öyle şeylere .gerçi yazdıgım şeylerde ki bazı özel hayatı gorrunce cok daaha kızar ama :s napıyım artık: ben ilk işe başladığım zaman bıle araştırmadı benı hıcbızaman araştırmazki güvenir.sadece çalıştıgım büro daki çalışanların gbtesıne kadar baktırmış emnıyettekı arkadaşlarına tehlıkelı bırı varmı dıye okadar
Canım bak ne güzel işte hala bi umut ışığı var bence harekete geç artıkya cinsellıge bır okadar düşkün bir okadar bi anda bırakan birtip.dedimya canım yerı gelıyor cok sıgara ıcıyor ıckı ıcıyor benm babam cok ıcerdi sarhoş olurdu kaç senelık ıcıcı oldugu halde geçenlerde 100 rakı içti 5 saate şarkııyı türküyü açıyor gitti sonra işi vardı normal normal babam ıçse komaya gırer ama işte bakıyorsun 1 sene agzına sıgara ıckı sürmez .adamın hayatta olmazı yok herşeyi bı anda sıler:S bnı sıldınmı dedım demın yanına gıdıp .silsem bu soruyu soramazdın güzel gözlüm ceylan gözlüm güvercinim dedi..
ya cinsellıge bır okadar düşkün bir okadar bi anda bırakan birtip.dedimya canım yerı gelıyor cok sıgara ıcıyor ıckı ıcıyor benm babam cok ıcerdi sarhoş olurdu kaç senelık ıcıcı oldugu halde geçenlerde 100 rakı içti 5 saate şarkııyı türküyü açıyor gitti sonra işi vardı normal normal babam ıçse komaya gırer ama işte bakıyorsun 1 sene agzına sıgara ıckı sürmez .adamın hayatta olmazı yok herşeyi bı anda sıler:S bnı sıldınmı dedım demın yanına gıdıp .silsem bu soruyu soramazdın güzel gözlüm ceylan gözlüm güvercinim dedi..
bence hala umut var susmak beklemek yerine harekete gec bi an önce...
bide esinin bilgisayarina girme ihtimali ne?
arkadasin dedigi gibi görmesin burda yazilanlari :26:
hep böyle konuşmaz işte kafası kırık gene bugün adam içince içindeki herşeyi döküyor ama bi kere yanlışlıkla elimi attım çekti attı .izin vermez tanıyorum ama çok güzel konuşur yemek yeriz ederiz öyle sanarsınki birşey yok.ama muahbbet etmez .yanı konuşacagı en fazla 10 sanıye bu şekil.bu belkide 1 sene dayanmama sebep hastanelik olmamama sebepBu ne demek şimdi ben anlayamadım. Eşiniz size bu kadar güzel şekilde mi hitap ediyor? hiç kırgın gibi bi hali yok.. anlayamadım ben şimdi. yoksa siz 1 senedir susarak hatalarınızın üstüne bi hata daha mı eklemişsiniz. bravo valla
bnı sıldınmı dedım demın yanına gıdıp .silsem bu soruyu soramazdın güzel gözlüm ceylan gözlüm güvercinim dedi..
hep böyle konuşmaz işte kafası kırık gene bugün adam içince içindeki herşeyi döküyor ama bi kere yanlışlıkla elimi attım çekti attı .izin vermez tanıyorum ama çok güzel konuşur yemek yeriz ederiz öyle sanarsınki birşey yok.ama muahbbet etmez .yanı konuşacagı en fazla 10 sanıye bu şekil.bu belkide 1 sene dayanmama sebep hastanelik olmamama sebep
diğer odada içki içiyıordu dışarı cıktı nereye dedim bekle gelicem dedi 1 çiftini aldı bende yanına gıttım söyledim işte sonra geldim yatakodasına .oda diğer odada.ne oldu kız ablanlamı yazışşıosun içinimi döküosun dedi .gülerek nerden bıldın dedim hadi ordan ablan cumartesileri erken gidiyor işe dedi ozman nıe soruosun xxxxx dedim(.kendi ismiyle hitap edilmesinden çok hoşlanıyor aşkım cicim erkeğimden nefret eder ..) bilmem dedi .okadar.gelmez zaten odaya bu saate orda durur birazdan 7 gibi yatar 10 da kalkar gene devam ederşuan çok karışık duygular içerisinde olduğumu söylemeden edemiycem inanın. siz şimdi 1 senedir aranızda soğukluk olan sustuğunuz eşinizin yanına gidip beni sildin mi dediniz? sonra o size cevap verdi. tekrar buraya gelip bize yazmaya devam mı ettiniz? nasıl oldu bu olay şimdi ben tam anlayamadım inanın
diğer odada içki içiyıordu dışarı cıktı nereye dedim bekle gelicem dedi 1 çiftini aldı bende yanına gıttım söyledim işte sonra geldim yatakodasına .oda diğer odada.ne oldu kız ablanlamı yazışşıosun içinimi döküosun dedi .gülerek nerden bıldın dedim hadi ordan ablan cumartesileri erken gidiyor işe dedi ozman nıe soruosun xxxxx dedim(.kendi ismiyle hitap edilmesinden çok hoşlanıyor aşkım cicim erkeğimden nefret eder ..) bilmem dedi .okadar.gelmez zaten odaya bu saate orda durur birazdan 7 gibi yatar 10 da kalkar gene devam eder
aaaa eşinizin karakterını övdük durduk ama bu ne yaaaa arkadas taş olsa catlar bu nasıl bır dısıplın bu nasıl bır ıradeymıs yahuuuu bukadarıda zor bir kaç hata yaptın dıye 1 sene surdurulur mu yaaaa karar deiştirdim Allah sana sabır wersın
işte canım herşeyi onda öğrendim herşeyii...ama benim masum oluşumla sessiz sakin kız olmam ne bilim bizde benım dediğim olsun istemez hiç.hep sensöyle der bende hep sen söyle gene bana söylettirir bep benım isteiğim önemli ev konusunda .doğru bir kere bile şuraya gidelim dediğimde ertelemedi ama bende onu üzecek hareket yapmadım bende hep sevdim isteği varsa hemen yaptım .bikere salak demedi aptal demedi .ama geldi bi tokat attı çenem çıktı sandım aniden ...butun suc bende mahrem konusunda bile ablam çok üzgündü bahane değil yaptıgım yanlış hemde çokk .oda öyle dedi.haramdır diye.gerçi sadece süper dedim ilgilenıyor çok kendını düşünmez dedim .sadece bu tabikivayy be imrenerek okudum bu zamanda boyle erkek varmı ,ınanamıyorum,kocak her konuda haklı ozel hayatın ıkınız arasında kalmalı mahrem konuları 3 kısı ıle paylasmak dınımızdede haram zaten,ve bosanma lafı senın agzından cıkmıs ama ne ıcın bosandıgını anlayamadım sebep,kocan zaten sucsuzmus ole bırının sucladıgın seylerı yapacagına sen bıle ınanamıyorsunkı cunkı ole guzel bır sekılde esını tarıf etmıssınkı ,bence sen bıraz kıskanclık krızıne gırmıssın ,bıran once esıne kendını affettır kalbını kazan ,arasan bulunmaz ole bır es canım,elindekının kıymetını bıl ne bosanması hayatının hatasını yaparsın sonra pısman olmanı ıstemem.ınsallah aranız duzelır..
teşekkür ederim canım anlayan birilerini görmek çok güzel inan boş anıma geldi .herşeyi onda öğrendim diyorumya aklıma geldi alçak gönülllüğü onda öğrendim havalı değildim gerçi ama artık hep burama geldı hatayı ıyıce yaptım ve bize olan oldu..çok nadirse olsa sahilde yürürken başbaşa 18 19 yaşındakı kızlar benım yanımda laf attıgı oldu .okadar şey olduki ...acısını ondan cıkarırken şuursuzca kendım çektım.tipinede öyle önem veren bırı değil yada yakışıklı sanmaz asla aynaya sadece yüzünü yıkamak ıcın gıder öyle bişey sadece dişlerine iyi bakar bide tırnaklarrna (benım tırnagım ojeli olsun yemek yemez ) .inşallah düzelecek .bu zamana kadar yazmadıysam buraya hep içimde umudum olmadıgındandı ama umudum biraz gelıyor bılmıyorum aslında değişen birşey yok ama his 2 gündür.yazdım öyleanlıyorum senı canım gercekten bos bır anına gelmıs ole demıssın zaten artık esını cok ıyı tanıyorsun yaptıgın hataları tekrar yapacagını sanmıyorum ama esının unutamadıgı sey senın ertesı sabah bosanalım demen olmustur,sana attıgı tokattan cok daha acı bır sekılde kalbını acıtmısdır bu kelıme esının ,sana ve aılesıne cok deger verdıgı bellı ,ınan bana bole bır esım olsun usta olsun hoc onemlı deıl ,canım senı halen sevıyor kopamaz senden ve cocuklarından anlattıklarından anladıgım bu aranız duzelecek ınsallah ama zaman alacak gıbı bıraz sen ozverılı ol sakın pes etme ,bu es ınan bana deger,uyumu yakaladıgın zaman zaten hersey rayına gırmıs olcak ınsallah,bırdahada suphelenme ,sen aslında akıllı kızsın aılenı bıle dınlemeden harıka kararlar vermıssın,ama ısın ıcıne sevgı gırınce ısler degısıyor sanırım ben yasamadıgım ıcın sana tek tavsıyem sabırlı ol,esın sabrı,sevgıyı,vefayı,mertligi,cok ıyı bılıyor ,tekrar guzel haberlerını ınsallah paylasırsın.
Canım benim anladığım kadarıyla eşin senle konuşuyo ama susmayı tercih etmişsin sanırım bu geçen zaman içerisinde doğru mu? özür falan dilenmesinden nefret eder demişsin. bana sorucak olursan şimdi bilgisayar başından kalk ve eşinin yanına git biraz ilgilen konuş ciddi ciddi bi adım at bakalım ne diycek sana hiç bi tık olmuycak mı yine aynen devam mı edicek. gerçi şuan içkili sanırım ama denemekte fayda var. seni seviyorum eskisi gibi olmak istiyorum seninle desen nolur ki? istemiyorum diycek hali yok heralde :26:
Canım hadi yanlış anladın ve olan oldu..aslında herkes aynı tepkiyi verebilir..yani..kimin eşinin teline öyle bir mesaj gelse şok olur..aklı başından gider...
Ama yukardaki yazdıklarını görünce kafam karıştı...yani işin aslını hemen öğrenmişsin...
Eşinin karekterini bildiğin halde (valla adam sırf karakter)...ne diye pc ye casus falan..tel faturası araştırma işlerine kalkışırsın???
hemde,aylardır o ilk olayın faturası ödenmemişken! :))
Eşini acaayip tuttum ben bak...artık nesli tükenmiş sanırdım böyle erkeklerin...
Boşanmayı falan sakın düşünme...o nasıl sabır ediyorsa sende edeceksin...belki seni sınıyordur...böylesine mükemmel bir insanın vardır bir bildiği derim ben.
.