- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Konuşmalı mıyımBeklemek sorun değil ömrünce bekler de insan karşısındakinin çabasını görürse.
Sıfır çaba ama bekleyen siz...
Bana boşuna geldi.
Aynen öyleİnsan, sevdiği kişiyle ömür paylaşmak adına evlenir.
Elbet bu benim görüşüm, biz evlenmeyeceğiz diye ayrılma gerekçesi olmaz.
Karşıdaki size bunu düşündürür ama sizin evlilik gayeniz var ve sevgiliniz buna yanaşmıyor, yanaşmayacak da.
İşi gücü olmayan insan nasıl evlenebilir?
İşe girecek, birikim yapacak, e birikimden önce biraz kendi parasının tadını çıkaracak vs.
Ayrıca erkek arkadaşınız bayağı torpilli iş arıyor, benden söylemesi.
Burnu bu kadar havada olan bir insan girip de standart bir işte çalışmaz.
Kimse kusura bakmasın da yeni mezun adama da üst pozisyon verilmez.
Sırf şu durumdan bile karakter analizi yapılır, hedefleri büyük ise ona göre okurken bunları düşünecekti.
Yaz aylarında iyi kurumlarda staj ayarlayacak, gerekirse sırf tanıdık bağlantısı olsun diye part time işler ayarlayacaktı.
Elbette.Konuşmalı mıyım
Eşimin yeğeni daha 1. Sınıf mühendislikte ve hedefi çok üst, aselsan diyor başka bir şey demiyor.Aynen öyle
Benim.kardesim de mühendis bu sene mezun oldu 2 yerde staj yaptı okurken ufak tefek islerde de calisti garsonluk, satis danışmanlığı gibi. Son staj gördüğü yerden diplomani al gel bizimle.calis demisler ama asgari ücrete. Kardesim buna bile razı, bir yerden baslamak lazim.dusuncesiyle.
Ama konu sahibesinin arkadaşı az cabayla maksimum fayda pesinde. Kız da destek.olmus o.kadar ama biraz boş bir adam gibi geldi bana da.
Böyle birşey mümkün değil. Ben annemin babamın parası ile yüzük alamam demiştiBana tek çaba gösteren sizsiniz gibi geldi malesef. Evlilik konusunu açsan beni sıkıyosun bunaldim ara verelim diyecek büyük ihtimal maddi durumlarıda iyiymiş halbuki bi söz yapılabilir ailenizin durumunu bildiğine göre.
27 yaşına kadar anne baba parasıyla yaşayıp, bir de şuan iş bağlantılarına kullanırken rahatsız olmamış ama, tuhaf değil mi?Böyle birşey mümkün değil. Ben annemin babamın parası ile yüzük alamam demişti
Çok haklisiniz27 yaşına kadar anne baba parasıyla yaşayıp, bir de şuan iş bağlantılarına kullanırken rahatsız olmamış ama, tuhaf değil mi?
Bunu o denli sorun eden adam, bir yerden başlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?