Bu bir aldatmamidir?

Benzer bir durum yaşadım. Evli değilim. Evlenmeyi düşündüğüm yıllardır tanıdığım aile boyutuna ulaşmış gelecek planı yapılan bir ilişki. Üniversite yıllarından tanıdığı bir bayan arkadaşı ile konuşurdu. Kadın evli çocuklu. Yanımda falan yazardı bana X 'in selamı var derdi, selam söyle derdim. Konuştukları gündelik konularını anlatırdı..
Bu arada bizim aramızda her şey normaldi. Ama benim içimi kemiren bir şeyler oldu. Somut bir şey olmasa da rahatsız oldum (iş çevresinde bi çok bayan arkadaşı olsa da onlardan değil X'den rahatsız oldum)

Bi şekilde ulaştım tüm mesajlarını okudum. ilk başlarda konuşmalar senin anlattığın ve benim anlattığım düzeyde iken, mesajları okuduğum andan geriye son 3 ay kadar uçmuş konular. Biz evli olsaydık , keşke yanında olsaydımlar... En beynimden vurulduğumda "birlikte olabilmemiz için benimde evlenmem lazım eşlerimizle bir araya geliriz ama bakışlarımızdan anlaşılır" Hissettiğimi anlatamam bile size.. Kadın evli olmasına rağmen yazdığı o kışkırtıcı mesajlar. Güya evli. Dahasını anlatmıyorum.

Kısacası şuanlık masum gibi durabilir (hoş bana göre değil) sonu kötü biter. Sonuçta kadın ilgi arıyor. Eşine de bu cazip gelebilir. Rahatsız olduğunu dile getir lütfen kötü bitmeden.
Çok haklısınız. Ateşle barut yanyana durur mu hiç? Siz evlenmeden görmüşsünuz pisliğini en azından ne güzel. Böyle salak yerine konmak çok aşağılayıcı.

Hayır düşünmüyorum. İçten bağlı adam böyle davranmaz. Kafam öyle allak bullak ki. Bu bir aldatma değil ve boşanma sebebi olamaz diye asla kabul etmeyecek boşanmayı. Ama ben tiksiniyorum bu adamdan artık. Yatakta yakalamadigim sürece hiçbir şeyi aldatma olarak kabul etmez
aldatmak illa yatakta mı oluyormuş:KK57:

Çok haklısınız. Ateşle barut yanyana durur mu hiç? Siz evlenmeden görmüşsünuz pisliğini en azından ne güzel. Böyle salak yerine konmak çok aşağılayıcı.
Şunu da söyleyeyim bana "bu bir aldatma değil ki öylesine konuştum" dedi.
Ya bırak insan öylesine şeyler yazar mı öylesine arzular görüşmek konuşmak ister mi. Kendini haklı çıkarmaya çalıştı. Ama güven yerle bir. Senin de güvenin öldü artık ona. Rahatsız olduğunu söyle telafi eder ya da etmez kendi bilir.

Çıldırırım dünyayı dar ederim ona. Aldatmamış ama flört ediyor münasebetsiz ya. Hiç gelemem erkeğin ağır olmayananına mesafesizine.

Böyle dostluk olmaz. Bu düpedüz aldatma. Aldattığını düşünmek için illa cinsel bir durum yaşanması mı gerekiyor ki yaşamadıklarını nerden biliyorsunuz. Benim eşim hiç bir kadınla bu şekilde konuşamaz adamın alnını karışlarım.

Evet aldatilma bu sadece biseyler soylenmemis.siz nasi bu kadar rahatsiniz ne demek kabul etmez.hangi evli erkek bu sekilde konusuyor baskalariyla

Ses kayıtlarını kendinize gönderin.
Mesajlaşmalar varsa da ekran görüntülerini.
Hatta yapabiliyorsanız WhatsApp konuşmalarında sohbeti dışa aktar diye bir seçenek var, mail olarak gönderin konuşmaları daha garanti olsun.

Sonra da eşinizle yüzleşin.inkar edecek olur, üste çıkmaya çalışır, bunda bir şey Yok derse, bana göre var, ya bana uyarsın, yada eşyalarını toplar gidersin diyin...

Kadını da arayın, eşimle konuşmalarınız bende kayıtlı, iş yerinizdekilere ve yakın çevrenize göndermeyi düşünüyorum. Benim o adamla işim bitti ama sizin de ne mal olduğunuzu, evli bir adamla maksadını aşan konuşmalar yapacak biri olduğunuzu herkes görsün, diyin.

Çıkın hayatlarından... aynı yatakta olmadıkları sürece göz göre göre hayatında siz varken bu şekilde flört etmelerine izin vermeyin.

Aldatma mi değil mi siz karar verin ama çok. Büyük terbiyesizlik saygısızlık size karşı . Konuştukları tavır ,konuşma ,üslup hiç hoş değil eşinize iyi bir ders lazım. Biraz beklemede kalın bosayacam delil toplayıp diyorsanız yok ben is uzamadan müdahale edeyim diyorsanızda bence müdahale edin .ama bu sefer gizli gizli gorusecekler siz daha çok yipranacaksinız belli .Eşinizin size aciklamasida o bnm dostum sen kiziyosun diye gizli görüştüm olacak büyük ihtimal .çünkü bu rahatlik ve hadsizlik var Eşinizde belli malesef

Merhabalar arkadaşlar, eşimle ilgili bir soru sormak istiyorum. Eski iş yerinden bir bayan arkadaşı var eşimin, ama çok uzun süre beraber çalışmadılar. En fazla bir ay kadar falan çalıştılar. Sonra eşim işten ayrıldı. Bu bayanın iki çocuğu var, eşi vefat etmiş yıllar önce. Çocuklarıyla beraber yaşıyor. İşten ayrıldıktan sonra da nadiren de olsa görüşmeleri oldu telefonda falan. Kadın biraz fazla samimi, eşimin de ondan kalır yanı yok bayılır flortlesmeye. Soracağım şey şu ki,
Ben bir kaç hafta önce memlekete gittiğimde eşim gecenin 12sinde iki kere aramış bu kadını ama açmamış kadın. Sonra geri de dönüş yapmamış. Bir hafta sonra aradı kadın tekrar, eşim ona dediki geçen hafta bekardim ben, aradım seni gece bakmadın çıkar dolasirdik biraz dedi, kadında geldilermi diye sordu. Sonra herhangi bir hafta içinde görüşüp buluşmak için anlaştılar. Şimdi evli bir erkeğin yalnız bir kadınla başbaşa dışarı çıkıp çay kahve muhabbeti yapması normal mi? Ben mi anormal karşılıyorum bilemedim. Konuşma tarzlarında bir anormallik yok, eşim ona dostum diye hitap eder hatta. Ve sık sık gorusmuyorlar, iki üç hafta da bir falan. Bu bir aldatmamidir?
İlave: bu bayanla birkaç gün önce yine konuşmuşlar, kadın diyor ki senin hatundan korkuya arayamiyorum seni, msj yazamıyorum diyor, eşim de diyor ki ne korkuyorsun yahu cinsel içerikli birşey yazmadığın sürece istediğini yazabilirsin diyor. Sonra hahahahha gulusuyorlar.
Not: bu konuşmaları yüzüne vursam bir şekilde sıyrılır işin içinden, öyle bir yeteneği var. Daha somut deliller pesindeyim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Merhabalar arkadaşlar, eşimle ilgili bir soru sormak istiyorum. Eski iş yerinden bir bayan arkadaşı var eşimin, ama çok uzun süre beraber çalışmadılar. En fazla bir ay kadar falan çalıştılar. Sonra eşim işten ayrıldı. Bu bayanın iki çocuğu var, eşi vefat etmiş yıllar önce. Çocuklarıyla beraber yaşıyor. İşten ayrıldıktan sonra da nadiren de olsa görüşmeleri oldu telefonda falan. Kadın biraz fazla samimi, eşimin de ondan kalır yanı yok bayılır flortlesmeye. Soracağım şey şu ki,
Ben bir kaç hafta önce memlekete gittiğimde eşim gecenin 12sinde iki kere aramış bu kadını ama açmamış kadın. Sonra geri de dönüş yapmamış. Bir hafta sonra aradı kadın tekrar, eşim ona dediki geçen hafta bekardim ben, aradım seni gece bakmadın çıkar dolasirdik biraz dedi, kadında geldilermi diye sordu. Sonra herhangi bir hafta içinde görüşüp buluşmak için anlaştılar. Şimdi evli bir erkeğin yalnız bir kadınla başbaşa dışarı çıkıp çay kahve muhabbeti yapması normal mi? Ben mi anormal karşılıyorum bilemedim. Konuşma tarzlarında bir anormallik yok, eşim ona dostum diye hitap eder hatta. Ve sık sık gorusmuyorlar, iki üç hafta da bir falan. Bu bir aldatmamidir?
İlave: bu bayanla birkaç gün önce yine konuşmuşlar, kadın diyor ki senin hatundan korkuya arayamiyorum seni, msj yazamıyorum diyor, eşim de diyor ki ne korkuyorsun yahu cinsel içerikli birşey yazmadığın sürece istediğini yazabilirsin diyor. Sonra hahahahha gulusuyorlar.
Not: bu konuşmaları yüzüne vursam bir şekilde sıyrılır işin içinden, öyle bir yeteneği var. Daha somut deliller pesindeyim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

bundan nasıl sıyrılabilir eşiniz? olaya bak telefonda flört resmen.

aldatma veya degil neye göre karar veriyorsunuz bilmem ama bi dur demeniz gerekir bu ikiliye. nasıl hala sakin kalıyorsunuz anlamadım gerçekten. ben mi çok fevriyim acaba :KK57:

Geçen hafta bekardım ben." cümlesine takıldım.
Sen yanında olmayınca bekler oluyormuş sanırım.
Bu adama dikkat et.
Tehlikeliye benziyor.

Birbirlerine alenen, apaçık yürüyorlar. Ses kayıtlarını kendinize atın, bırakın aldatma olup olmadığına eşiniz değil hakim karar versin. Hem sadakatsiz hem de yüzsüz ve arsız. Ben burda sinir oldum valla, siz nasıl dayanıyorsunuz.

X