- 9 Ocak 2012
- 14.725
- 28.174
Yeni gelişmeler: geçmişte yaşadığımız güvensizliklerle ilgili tartışırken yine esip gurlemeye başladı bizimki. Allah aşkına geçmiş geçmişte kaldı ben bir daha hiçbir hata yapmadım, senin güvenini sarsacak seni üzecek hicbirsey yapmadım diye bağırıp çağırdı. Ben de daha net deliller bulmaya fırsat bulamadan açıklamak zorunda kaldım ses kayıtlarını. Gülerek dinledi hepsini. Eee bu kadar mı dedi? Evet bu kadar daha ne olsun dedim. Amaaann ben de birsey sandım, bumudur yani bunlar mı seni güvensiz yapan, bunlar mı seni aldattığımin ispatı diye alay etti bir de. Sen ne saçmalıyorsun, şu konuşmalar normal mi Allah aşkına, ben yapayım böyle konuşmalar normal karşılar misin? Karşılarım dersen yemin ederim ben de normal bunlar dicem ve kapaticam konuyu dedim. Hiç ses çıkaramıyor öyle deyince. Ne demek geçen hafta bekardim yaa, ben senden 3 saat uzağa gidince bekar mı oluyorsun sen dedim. Yaa o laf o anlamda degilki , yani kimse yok anlamında falan dedi. Napacaktin o karı o akşam telefonu acsaydi, gecenin bir yarısı dışarda kahve mi icecektiniz diyorum. Yok evine gidecektik diyor dalga geçerek. Allah senin belanı versin dedim yaa, sen benim acıma bile saygı duymuyorsun, ben günlerdir kendimi yiyip bitirdim senin bu bile umrunda değil dedim.
Demiştim sıyrılacak bundan diye, asla kabul etmez bu konuşmalarin yanlış olduğunu diye. Dediğim gibi de oldu zaten ama siyrilamadi bu kez.
Daha önceden de iki kez yakaladım bu tarz telde flortlestigini, binbir bahaneler sıyrıldı, bende hatasını anladı demek deyip şans verdim.
Ama nerdeeee, bir yıl içinde 3.hatasi bu. Benim affedecek dermanim da isteğim de kalmadı artık.
Velhasıl artık net olarak boşanmaya karar verdim. Böyle gergin olmektense bir gün ölürüm olur biter. Belki çok pişman olur üzülürüm ama en azından kafam rahat olur huzurum olur.
Bu bir aldatma olmasa bile diyelim ki değil, fiziksel temas olmadığı için kabul etmiyor aldatma olmadigini , evliligimizi koca bir boşluğa itti. Artık ne ona değer veririm, ne saygı ne sevgi hicbirsey yapamam. Söylediği lafları bile kaale alamam artık. Adam yerine koyamam kisacasi.
Bizim konuşmalarımız çok uzun çok ayrıntılı ama özet olarak son gelişmeleri yazmak istedim.
neyse ki en merak ettiğimi yapmış ve sormuşsun , ben yapsam normal mi diye??
yani en azından vuracak noktayı bulmuşsun çünkü adam arsız.
ben de yapayım aynısını sen de normal karşıla ödeşelim de arsızlığına devam ettikçe.
o çocukları alıp gitsin sen de elin adamıyla flörtleş sonra o gelsin bekarlığın bitsin. tabi yerse!