- 22 Temmuz 2015
- 57
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi sansparaben
-
Kendisini en başta uyarmıştım sen hayatımda olduğun için biliyorsun ailen bilirse yarın öbür gün babam hakkında bir şey denilirse saygımı koruyabilir miyim emin olamam. Aramızda problem olmasın kimseye açıkça anlatma dedim.Haklı değilsiniz. Başta o fırsatı onlara veren, ailenizle aranızdakileri sevgilinize yansıtan sizsiniz. O ailesine söyledi diye suçlu olmaz.
Aynen bunu anlatmaya çalıştım. Babası kız eclendirecek durumda değil şu an desen bile olurdu dedim ama anlayanaÇok hadsiz, patavatsiz davranmis sevgiliniz.
Her doğru her yerds soylenmez olayini duymamis ergen.
Herseyi ailesine aktaran ve " es" gibi, sizin özelinizi koruma içgüdüsü gelismemis.
Şartların olgunlasmasını bekliyorz ikimiz de, acelemiz yok vs vs gibi gecistirebilirdi.
Yaptiği ciddi saygisizlik, ilerki zamanlarda ayni minvalde cok sorun yaşarsiniz.
Ayrica sizin ailenize yardm etmnizi ciddi dert etmeseler asla agizlarina almazlardi.
Iclerine dert olmis ve bunu yuzunuze vurma cüretleri de var, kaçın!
Haklı değilsiniz. Başta o fırsatı onlara veren, ailenizle aranızdakileri sevgilinize yansıtan sizsiniz. O ailesine söyledi diye suçlu olmaz.
Kendisini en başta uyarmıştım sen hayatımda olduğun için biliyorsun ailen bilirse yarın öbür gün babam hakkında bir şey denilirse saygımı koruyabilir miyim emin olamam. Aramızda problem olmasın kimseye açıkça anlatma dedim.
Sanırım haklısınız. Ne yapmak lazım bundan sonra? Bu şekilde patavatsızlıklara cevap vermeden olur mu? Kendini kontrol etmesi gereken onun ailesi değil mi?Ben evliyken bile aile ilgili her ayrıntıyı eşe anlatmayı aynı zamanda eşle ilgili olanları aileye anlatmayı doğru bulmuyorum tam da bu örnekten dolayı.
İkiniz de hatalısınız sen aile konularını anlatmamalıydın o da gidip ailesine anlatmamalıydı.
Evlenınce herseyinizi ailesıne anlatacak aılesı ulu orta bu sekilde seni yerecek. Sen kızdığında adam bu sefer 'istersen bosanalım' la tehdit edecek.Sanırım haklısınız. Ne yapmak lazım bundan sonra? Bu şekilde patavatsızlıklara cevap vermeden olur mu? Kendini kontrol etmesi gereken onun ailesi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?