Bu beni kötü anne yapar mi ?

Doktora gidip yazdirmak istiyorum ama icten ice kendime kiziyorum ne kadar dirayetsizsin diye

İlk çocukta her şey daha kolay bence. Eskiden sadece tek çocuk varken şu an iki çocuğa birden yetişmek zorundasınız. Eğer dinlemeye ihtiyaç duyuyorsanız mamayı deneyin. Bu sizi kötü bir anne yapmaz .

Zaten çok uzun sürmez bir iki kaçamak yapıp rahatlayın devam edersiniz sonra isterseniz.

Kötü anne değilsiniz sadece yorulmuş bıkmış bir annesiniz.bes sene boyunca diyet yapmissaniz helal olsun size.suan benimde 5 aylık bebeğim var.emzirince ekstra tatlı ihtiyacım oluyo ben olsam dayanır mıydım bilmiyorum.

Hurma yemegi denediniz mi ? Hem vitamin degeri çok yüksek hemde alerjen degil bildigim kadariyla
Bol yeşillikler tüketebilirsiniz
Günlük soda içerseniz mineral destegi olabilir
Bende nerdeyse 2 yıl zeytin ve yeşillikle beslendim anliyorum sizi

Mamaya geçmek istiyorsaniz da geçin bu gayet doğal birsey
Hem gücünüzü toplayarak daha ilgili bile olabilirsiniz mama destegi ile

Konu sahibi benim bir bebeğim var, diyet yaptım ve bir noktada gücüm o kadar tükendi ki çalışıyordum ücretsize ayrıldım. Diyetim biteli aylar oldu şükür ancak hala kendime gelemedim bağışıklığım çok düştü (hemşireyim maruz kaldığım mikroorganizma çeşidi de çok kolay hastalanmazdım). Asla kolay değil. Kimsenin yargılamaya hakkı yok. Yaşamayan bilemez. Yani ikinci kez bunu yaşamak çok çok zor. İsterseniz doktorunuzla konuşun mamayı deneyin. Oğlumun gelişimi geriden geldiği için denemelik mama da vermişti doktor ancak ek gıdaya geçmiştik içirebileceğini sanmam, bi şeylerin içine kat belki öyle tüketir demişti. İçiremedim de yediremedim de böyle bir düşünceniz varsa ek gıdaya geçmeden hala düzelmezse (inşallah daha erken düzelir) denemiş olun.

Bence yapmaz . Sonuçta sizde insansınız . Mesela şöyle yapsanız birgün yediniz o sütü sagsaniz iki günlük o günler mama verseniz sonra yine emzirseniz . Psikolojinizin bozulmasındansa siz lazimsiniz çocuklara

tabi ki de sizi kotu bir anne yapmaz bence annelerde mental saglik cok onemli siz dinlenmis, mutlu olacaksiniz ki bebege faydaniz dokunsun eger bu diyet isi sizi bu kadar bunalttiysa bebeginizi emzirebilen ama mutsuz oldugunuz icin hic faydasi olamayan birisi haline gelirsiniz bence mama olayini deneyin bebek kabul ederse ne mutlu size

Bebeğiniz 2-3 haftalıkken alerji teşhisini nasıl koydular?

Bebeğiniz 2-3 haftalıkken alerji teşhisini nasıl koydular?
2 3 haftalikken bile kakada kan mukus asiri kusma asiri gaz bir de ablasindan tecrübeli oldugumuz icin alerjen besinleri azalttim azaltinca biraz rahatliyor arttirdikca cildiriyordu derken 1 1 bucuk aylikken falan katı diyete basladim

SAli günü icin randevu aldim insallah doktor da beni anlar

Bence yapmaz . Sonuçta sizde insansınız . Mesela şöyle yapsanız birgün yediniz o sütü sagsaniz iki günlük o günler mama verseniz sonra yine emzirseniz . Psikolojinizin bozulmasındansa siz lazimsiniz çocuklara
Anne sütünden alerjen besinin tamamen gitmesi 21 günü buluyor maalesef

Bebegimin kilo alimi iyi 2500 dogmasina ragmen su an 5800 kilosu doktor üst sınırda dedi gerek görmedi az kilo alsa verirdi belki ama sali gününe randevu aldim konusacagim cok yiprandim gercekten kahvalti yapacagim mesela zeytin patates yemekten iyice midem kalkti

Evet hurma yiyorum kendimi dizginleyemiyorum 15 tane kadar yiyince de kilo olarak dönüyor bana yesillik salatasi patates yemegi mercimek corbasi vs menu hep belli

5 yil diyet yapmadim cok sükür ilk kizimda 7 ay yaptim hamileligimde 4 ay yaptim simdi de 45 gündür falan yapiyorum sanirim ama büyük kizim diyet yaparken ona da alerjik seyler hazirladigimdan diyet hep hayatimin bir parcasiydi

Evet hurma yiyorum kendimi dizginleyemiyorum 15 tane kadar yiyince de kilo olarak dönüyor bana yesillik salatasi patates yemegi mercimek corbasi vs menu hep belli
Coklu besin alerjisi olunca kısıtlı şeyler yeniyor zor bir süreç
Kuzu eti alerjen degildir tüketmek isterseniz
Ve keçi sütü
Ilerde ek gıdaya geçiste de bebeginize keci sütünden yogurt yapabilirsiniz akliniz da bulunsun

Denemedim hic doktor sütüm var diye yazmadi mama ama cok bunaldim patates yemekten patatese döndüm en cok da kilolarim psikolojimi bozuyor
Kötü anne yapmaz tabi ki. Ben ilk bebeğimdr yaşadım biliyorum çok zorluyor insanı. Alerji maması vermeseydim hem doymazdi kızım hem de sütüm yetmedi hiç. Sen mutlu olursan bebeğin mutlu olur. İçiyorsa ver mama Allah aşkına sağlığını kaybedersen kim bakacak çocuklara

Benim oğlumda da süt ürünleri alerjisi vardı diyet yaptım anlıyorum sizi kötü bir anne değilsiniz. Kararı vermek çok zorlardı beni de.
Kar zarar hesabı yapmak lazım size iyi gelmiyorsa dayanamıyorsanız neden olmasın mama da olur. Ayrım yaptım diye düşünmeyin koşullarınız gücünüz yaşınız farklı. Aynı anneliği yapamayız çocuklarımıza bazı yönlerden avantajı bazı yönlerden dezavantajı olacak elbet kardeş olmanın

Alerji maması vermektense diyet yapmadan emzirmeyi tercih ederdim sizin yerinizde olsam. Bebek de 2.5 aylık olmuş 3. 4. Aydan sonra şikayetler hafifliyor. Yeni nesil doktorlar üzerine gitmeyi öneriyor biraz da. Alerji mamaları bana çok şüpheli geliyor. Ben düştüm o tezgaha. Bir daha çocuğum olursa katı diyet de yapmam alerji mamasına da bulaşmam. Bu arada oğlum 3.5 ama hala süt ürünü tüketmiyor. Şimdiki Aklım olsaydı diyet yaparken sadece süte dikkat eder gerisini salardım. Ben 9 ay diyet yaptım. Psikolojim yerle birdi gerçekten. Lohusalığım uzun süre geçmedi anlayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…