Bu beni kötü anne yapar mi ?

Insallah dogumdan sonra gebelik sekerim hemen düsmedi dikkat ettim tam o gecti dedim yeni diyete girdim cok zorluyor beni elestirecekler önce benim gibi zorlu yollardan gecsin sonra elestirsin diyorum sonra yok yok haksizlik olur cocuguma diyorum

Belki o zaman tek cocukla enerjimi sadece ona harcadigim icin dayandim simdi iki cocuga esimin destegine ragmen yetemiyor gibi hissediyorum o aclik hissi geciyor salcasiz renksiz yemek yediginizi düsünün ne kadar keyif alirsiniz cocuk durmadiginda ekmek arasi peynir bile yiyemiyorum mesela

çok geçmiş olsun. siz neden kendi başınıza diyet yapıyorsunuz? diyetisyene neden gitmediniz? size uygun bir beslenme listesi çıkarırdı. her gün aynı şeyi yemekten tabii bıkar insan.
Acikcasi diyet konusunda iyice uzman oldum gebelikte diyet onun öncesinde 3 yil diyet simdi de diyet bir de diyetisyene gidecek vaktim yok acikcasi ama online diyetisyen düsünebilirim bu aklika gelmemisti gercekten

Insallah o mamayi kabul eder vanilya surubuyla tatlandiriyorlarmis bir flatformda okumustum

Ben 6 ay sadece tavuk pilav kasarli tost brokoli havuc yiyebildim en hasta zamanimda dut mevsimi idi bahceye iner bir avuc dut ile midemi yatistirir aksami ederdim seni cok iyi anliyorum ama belki yolun kolaylasir aklina gelmeyen tarif vardir profesyonel destek al ozenip yemek yaptim 2 catal et yedim 7 kez kusmustum esim kapida agladi ben iceride. Insan yasadigini bilir yemekle Sinav cok zor

Beni hic bir sey degil salca ve domates zorluyor bir de kakao sütsüz yumurtasiz kek yapar yerdim ya da salcali sebze yemegi karnabahar vs yapardim ama elimi kolumu bagliyor bunlar

Bir denemek istiyorum kabul eder mi etmez mi bilmiyorum ama bakacagiz

Takviye aliyorum kalsiyum d vitamini ve magnezyum arti omega ama beslenmenin yerine gecmiyor galiba

Kesinlikle öyle tanidiklar ayy cok zor ben asla yapamazdim diyorlar ama insan kecbur olunca yapiyor ama misafirlik ya da disarida yeme icme cok zor

Takviye aliyorum kalsiyum d vitamini ve magnezyum arti omega ama beslenmenin yerine gecmiyor galiba

maalesef asla geçmiyor ve katı beslenme takvimi izlenen durumlarda çok rutin şekilde kan değerlerinin kontrol edilmesi ve eksikliği olan vitamin ve minerallerin birbirileri ile koordineli şekilde takvimlendirilmesi gerekiyor.

Size şöyle soyliyim ben 1.5 sene emzirdim ilk kızımı ve hep hasta oldu 6 yaşına kadar. Diğer kızım 21 aylık ve 6 ay emdi sadece. İlk kızıma göre daha sağlam olduğunu görüyorum. Ayrıca emzirmek sizi "iyi anne", emzirmemek sizi "kötü anne" yapmaz. İslam'da bile emzirmek zorunda değilsin. Senin psikolojin bence daha önemli. Ben senin yerinde olsam emzirmezdim herhalde. Ayrıca benim bazı tanıdıklarım sütü olduğu halde emzirmiyorlar. Çünkü emzirmek gerçekten çok zor. Büyük fedakarlık istiyor.

Beni hic bir sey degil salca ve domates zorluyor bir de kakao sütsüz yumurtasiz kek yapar yerdim ya da salcali sebze yemegi karnabahar vs yapardim ama elimi kolumu bagliyor bunlar

Keciboynuzu tozunu kakao gibi kullanabikirsiniz. Bende yapıyorum
Meyveli kekler olur. Elmali, şeftalili tart gibi.
Salça gerçekten zor. Bu konuda belki asya mutfağı iyi gelebilir. 99% salçasız yiyecekler kullanikiyor.
Peynir ve süt ürünleri icin vegan alternatifleri deneyebilirsiniz.
İşiniz gerçekten zor

Acikcasi diyet konusunda iyice uzman oldum gebelikte diyet onun öncesinde 3 yil diyet simdi de diyet bir de diyetisyene gidecek vaktim yok acikcasi ama online diyetisyen düsünebilirim bu aklika gelmemisti gercekten
bence online diyetisyeni seçin en azından. motivasyonunuz düştüğünde ya da kaçamak yapmak istediğinizde direkt ulaşabilirsiniz diyetisyene

Kardeşimin ikizleri ilw birlikte topşam 3 çocuğu var. İkizlere sütü yetiyordu. Ama hali kalmadı ve mamayı seçti. Yargılamadık. Kendini daha iyi hissedecekti... İlk çocukta tekti. Şimdi diğerinin de size ihtiyacı var. Mama deneyin. Tadı kötü diyorlardı. Duruma bakarsınız....

Bu arada gıda alerjisi olan bir anneyim. Kendim sıkıntı yaşıyorum. Eşek kadar kadınım ama benim bile canım birşeyler istiyor yapacak bir şey yok.

Ben anlamadım çocuk mama ile beslense ne olacak? Emzirmek kutsal olmadığı gibi anneliğin bir ölçütü olamaz.

Millet ne der insani degilim askinda ama sanki bana bu da bir bogazina sabredemedi diyecekler gibi geliyor
Olay sadece boğazına sabretmek değil ki öyle olsa ek gıdaya başlayana kadar sabret diye düşündüm. Enerjim yok halsizim diyorsun küçücük bebeğe bakabilmek için ekstra enerji lazım. Kendi sağlığın bozulacak. Hasta anne olacağına emzirmeyen anne oluver. Onunda nasibi bu kadarmış. Mamayla ilgili bi fikrim yok ama inşallah kabul eder bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…