Bu babalar neden bu kadar yobaz ve cahil.

kivircik2005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
58
14
3
20
Geçenlerde bahsetmiştim psikiyatriste gitmek istiyorum diye . Psikiyatri benim yaşadığım yere 40 dk uzak arabayla . Otobüsle kendim giderim sıkıntı yok. Babam da tutturdu orda napcan işte orası uzak yakındaki hastaneye git ben götürürüm. Bende en sonunda dayanamadım gideceg8m bölümü söyledim. Başladı saydırmaya işte sizin derdiniz yok , siz kendinizi Norveç dölü mü sandın , 20 yasina geldin hala ergen gibisin delisin kafayı yedin, babannen senin yaşında 2 çocuk doğurmuş sustum cevap vermedim. Mrs den randevu alacaktım geldi gene başladı bağırmaya işte bugün resmi tatil randevu çıkmaz söyle böyle. Düzgünce konuşsa anlayacağım. Bağırıp çağırıyor. Deli li oldun başımıza diyor sürekli bende sinirimden ağladım. Gerçekten bu adamın bu kadar yobaz olması beni çok yoruyor.

Kendisi 30 yaşında kazik kadar adamken içip içip sagda solda milletin karısına kızına hava atacağım diye arabalarda drift atarmış. Mahalle kahvehanelerinde kendinden 10 yaş büyük adamları dönermiş, içip içip anamı dövermis eve gelmezmis diye bana diyor ki sen ergensin soylesin boylesin

Son düzenleme:
Madem boyle zor biri sende onun yaninda acma uygulamayi
Gerekirse git wcde ara randevuyu
Psikiyatri deme de baska bolum soyle ayagim agriyor vs vs birseyler uydur
Cahil insana laf anlatmak imkansiz cunku
Dedim . Ilk başla psikiyatri demedim ama her dedigime bir klıf uydurdu . Bende en sonunda söylemek zorunda kaldım. Zaten onlar evde yokken ararım ama tatil şu anda arayamazsın diyor. Doğru mu ? Her dediğime bir bahane bulduğu için her şeyi sorguluyorum

Norveçliler şaşkın. 😐 Babanızın huyu bellidir aslında, hiç söylemeyecektiniz psikiyatri olduğunu. Sonuna kadar inkar. Böyle birine anladığı dilden konuşmak lazım.
Sen kendini Norveç dölü mü sanıyorsun diyor bana bende dedim benim onlardan ne farkım var , onlar mutlu ben mutsuz olayım dedim.

Geçenlerde bahsetmiştim psikiyatriste gitmek istiyorum diye . Psikiyatri benim yaşadığım yere 40 dk uzak arabayla . Otobüsle kendim giderim sıkıntı yok. Babam da tutturdu orda napcan işte orası uzak yakındaki hastaneye git ben götürürüm. Bende en sonunda dayanamadım gideceg8m bölümü söyledim. Başladı saydırmaya işte sizin derdiniz yok , siz kendinizi Norveç dölü mü sandın , 20 yasina geldin hala ergen gibisin delisin kafayı yedin, babannen senin yaşında 2 çocuk doğurmuş sustum cevap vermedim. Mrs den randevu alacaktım geldi gene başladı bağırmaya işte bugün resmi tatil randevu çıkmaz söyle böyle. Düzgünce konuşsa anlayacağım. Bağırıp çağırıyor. Deli li oldun başımıza diyor sürekli bende sinirimden ağladım. Gerçekten bu adamın bu kadar yobaz olması beni çok yoruyor.
Baban eski kafalı ne yazıkki. Çok cahilce laflar etmiş. Babaanne devri ile şuan aynı mi Allah aşkına. Psikiyatriye gidenlere deli etiketi koymaları yok mu ! Baban işteyken sen kendi başına habersiz, otobüse binip git bence. Bugün resmi tatil değil ki. Hangi gün söyledi bunu? Randevu çıkar yine sen bakmaya devam et. Bir dahaki sefere baban olmadan git.

Baban eski kafalı ne yazıkki. Çok cahilce laflar etmiş. Babaanne devri ile şuan aynı mi Allah aşkına. Psikiyatriye gidenlere deli etiketi koymaları yok mu ! Baban işteyken sen kendi başına habersiz, otobüse binip git bence. Bugün resmi tatil değil ki. Hangi gün söyledi bunu? Randevu çıkar yine sen bakmaya devam et. Bir dahaki sefere baban olmadan git.
Ne bileyim . Bugün telefonu acmazlarmış resmi tatilmiş yarın tatil bitiyormuş o zaman arayacakmisim. Bana bahane gibi geliyor . Baba bi arayayım en azından söylerler resmi tatil diye dedim . Bu sefer de bağırıp çağırıyor senin anlamanda mi kıtlık var türkçende mi kıtlık var diye

Bunu unutma asıl hasta olan onlar, sen değilsin. Çünkü psikiyatriye gitmek isteyen insanlar, kendisinde yolunda gitmeyen şeyler olduğunu anlayan, hisseden bilinçli kişilerdir. Ama gerçek hastalar doktora gitmeyi kabul etmez.
images (59).webp

Bunu unutma asıl hasta olan onlar, sen değilsin. Çünkü psikiyatriye gitmek isteyen insanlar, kendisinde yolunda gitmeyen şeyler olduğunu anlayan, hisseden bilinçli kişilerdir. Ama gerçek hastalar doktora gitmeyi kabul etmez. Eki Görüntüle 3570310
Çok doğru ben bu hastalığı 11 12 yaşımdan beri çekiyorum. Şu an 20 yaşındayım ve katlanamiyorum

Ne bileyim . Bugün telefonu acmazlarmış resmi tatilmiş yarın tatil bitiyormuş o zaman arayacakmisim. Bana bahane gibi geliyor . Baba bi arayayım en azından söylerler resmi tatil diye dedim . Bu sefer de bağırıp çağırıyor senin anlamanda mi kıtlık var türkçende mi kıtlık var diye
Bahane uyduruyor sen gitme diye. Bir dahaki sefere baban evde değilken randevu saatini ona göre ayarla, rahatça kendi başına gidip gelebilmek için.

Bunu unutma asıl hasta olan onlar, sen değilsin. Çünkü psikiyatriye gitmek isteyen insanlar, kendisinde yolunda gitmeyen şeyler olduğunu anlayan, hisseden bilinçli kişilerdir. Ama gerçek hastalar doktora gitmeyi kabul etmez. Eki Görüntüle 3570310
Ben bu arkadaşın bilinçli olduğunu iyileşmek için çaba zarfettigini görüyorum malesef dediğin gibbi bazıları istemiyor ilesmek

Anne babalar çocukları psikologa gidince kendilerini suçlu hissediyorlar bence. Başka bir aciklamasi olamaz. Benim annem de çok karşı. Bir sene terapi gördüm geçen yıllarda, o zamanda söyleniyordu şimdide ara sıra konuyu açıp ne gerek vardı sanki diyor. Biliyor çünkü kimin yüzünden delirdiğimi hoşuna gitmiyor.

Özel degilse hastalığın nedir
Kendim araştırdım maladaptive daydreaming olarak geçmiyor resmi bi tanısı yok ama bir bozukluk. Günümün çoğu müzik dinleyip hayal kurmakla geçiyor. Böyle kulaklığı kulağıma takip 10 saat boyunca arada 10 15 dk lik molalar vererek odada kendi etrafımda dönüyorum. Asla ders calisma kitap okuma flim izleme odagim kalmadı . Kendimi odanın içinde dönerken buluyorum . Onun yanında saç koparma ve ayna karşısında 2 saat 3 saat kendi kendime konuşma gibi huylarım var. Bazen sabaha kadar kendi kendime konuşuyorum

Anne babalar çocukları psikologa gidince kendilerini suçlu hissediyorlar bence. Başka bir aciklamasi olamaz. Benim annem de çok karşı. Bir sene terapi gördüm geçen yıllarda, o zamanda söyleniyordu şimdide ara sıra konuyu açıp ne gerek vardı sanki diyor. Biliyor çünkü kimin yüzünden delirdiğimi hoşuna gitmiyor.
Benim hastalığım depresyona girince tehlikeli olabiliyor hiç kimseyi dinlemedim mesala deli değilim ben diye dolaştım çok şükür şimdi iyiyumm tek güvendiğim kişi doktorum oldu mesala

Back
X