- 28 Mart 2025
- 58
- 14
- 3
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
Geçenlerde bahsetmiştim psikiyatriste gitmek istiyorum diye . Psikiyatri benim yaşadığım yere 40 dk uzak arabayla . Otobüsle kendim giderim sıkıntı yok. Babam da tutturdu orda napcan işte orası uzak yakındaki hastaneye git ben götürürüm. Bende en sonunda dayanamadım gideceg8m bölümü söyledim. Başladı saydırmaya işte sizin derdiniz yok , siz kendinizi Norveç dölü mü sandın , 20 yasina geldin hala ergen gibisin delisin kafayı yedin, babannen senin yaşında 2 çocuk doğurmuş sustum cevap vermedim. Mrs den randevu alacaktım geldi gene başladı bağırmaya işte bugün resmi tatil randevu çıkmaz söyle böyle. Düzgünce konuşsa anlayacağım. Bağırıp çağırıyor. Deli li oldun başımıza diyor sürekli bende sinirimden ağladım. Gerçekten bu adamın bu kadar yobaz olması beni çok yoruyor.
Kendisi 30 yaşında kazik kadar adamken içip içip sagda solda milletin karısına kızına hava atacağım diye arabalarda drift atarmış. Mahalle kahvehanelerinde kendinden 10 yaş büyük adamları dönermiş, içip içip anamı dövermis eve gelmezmis diye bana diyor ki sen ergensin soylesin boylesin
Kendisi 30 yaşında kazik kadar adamken içip içip sagda solda milletin karısına kızına hava atacağım diye arabalarda drift atarmış. Mahalle kahvehanelerinde kendinden 10 yaş büyük adamları dönermiş, içip içip anamı dövermis eve gelmezmis diye bana diyor ki sen ergensin soylesin boylesin
Son düzenleme: