- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
-
- Konu Sahibi hayalkenti
İstemiyorum demek gayet kolay. Kalbi kırılmasın diye evlenin o zaman.Evet ama söylemıyorum inanınkı kalbi kırılsın istemiyorum sen azerı kokenlısın ailem ıstemıyor desem? düşünsene ne kadar zor
arkadaşım adam türk değil dedin türk dedik,müslüman değil dedin, azeriler hem türk hemde müslüman dedik. ee annen neden istemiyor..
Anlamadım ben, Azeriler türk ve müslüman zaten. Anneniz neye hayır dediğini biliyor mu acaba? Azerileri bilmiyor olabilir mi?
Benim bildiğim Azeriler Azeri, Türkler de Türk, bazıları kendilerini Türk tanımının altında görüyor bazısı da görmüyor. Ama sizin sorunun çözümü anneniz evleneceğinden dolayı (!) onun onay verdiği birini bulmak.
Anneniz bulsun birini size, kesin çözüm.Sanırım tc vatandaşı d
Valla bende bilmiyorum Azerileri sevmiyormuş sanırım bu toprakların insanı olsun istiyor o
Evet annemde sevsin istiyorum onunda gönlü olursa cok iyi güzel olur daha huzurlu olurum zamanında cok direttim nişanlım ıcın ama degmedı
Cidden soru mu bu? Daha önce hiç birini reddetmediniz galiba. Birlikte olamayız sebebi de şu şu dersiniz dürüst olarak. Adam da deli gibi aşık olmadığından - genelde öyle oluyor- tamam der yoluna bakar.
Ego patlaması için başlık açmaya gerek görmeniz tuhaf. Çok merak ediyorum acaba inşaat işçisi olsa belirtecek miydiniz veya en azından ne söylesem de kalbi kırılmasa diye düşünecek miydiniz?
Yanlış kişiler için diretirseniz öyle olur, anneler genelde böyle bir konuda birden fazla hatayı kabul etmezler. O yüzden soy sop işlerine bulaşacağınıza önce kendiniz emin olun, onun idealindeki; istediği gibi birini bulamayacaksınız nasıl olsa.
Ay ben sizi merak ettim asıl şimdi. Eğitim durumunuzu falan. Hani anneniz ne doktorlara ne mühendislere layık görmüyor ya sizi.
Ee tabi hoşuma gitmedi degıl:) yakışıklı bır doktor aslında marmarada okumuş yani adam bayada zeki ama annem istemiyor kadın karsı nuh der peygamber demez Bir alevi adama asık oldum alevi dıye istemedi cok acı cektım sımdide aynı sey oolsun istemıyorum
Valla arkadaşlar herkez kefil oldu o insana mükemmel biri dedıler ama 2 yıldır tanıyamadı sanırım evlılıkte kumar gibi birsey