Bu azeri doktora ne desem kırmadan?

Benim bildiğim Azeriler Azeri, Türkler de Türk, bazıları kendilerini Türk tanımının altında görüyor bazısı da görmüyor. Ama sizin sorunun çözümü anneniz evleneceğinden dolayı (!) onun onay verdiği birini bulmak.

Kendisine de sorun sende değil, annemde diyebilirsiniz.

arkadaşım adam türk değil dedin türk dedik,müslüman değil dedin, azeriler hem türk hemde müslüman dedik. ee annen neden istemiyor..

Sanırım tc vatandaşı d
Anlamadım ben, Azeriler türk ve müslüman zaten. Anneniz neye hayır dediğini biliyor mu acaba? Azerileri bilmiyor olabilir mi?

Valla bende bilmiyorum Azerileri sevmiyormuş sanırım bu toprakların insanı olsun istiyor o

Cidden soru mu bu? Daha önce hiç birini reddetmediniz galiba. Birlikte olamayız sebebi de şu şu dersiniz dürüst olarak. Adam da deli gibi aşık olmadığından - genelde öyle oluyor- tamam der yoluna bakar.
Ego patlaması için başlık açmaya gerek görmeniz tuhaf. Çok merak ediyorum acaba inşaat işçisi olsa belirtecek miydiniz veya en azından ne söylesem de kalbi kırılmasa diye düşünecek miydiniz?

alevilerle azeriler aynı şey değil ve çocuğu annenle tanıştır o zman deki annemi ikna edersen benim içinde olur

Evet annemde sevsin istiyorum onunda gönlü olursa cok iyi güzel olur daha huzurlu olurum zamanında cok direttim nişanlım ıcın ama degmedı

"Annem Türk istiyor" yerine "Annem Türkiye Türkü istiyor" demeniz gerekir. Kusura bakmayın ama, Azerbaycan Türkü bir annenin kızı olarak "Ama annem Müslüman istiyor", "Ama annem Türk istiyor" demenizden irite oldum ve konuya hiç ama hiç odaklanamadım.

Evet annemde sevsin istiyorum onunda gönlü olursa cok iyi güzel olur daha huzurlu olurum zamanında cok direttim nişanlım ıcın ama degmedı

Yanlış kişiler için diretirseniz öyle olur, anneler genelde böyle bir konuda birden fazla hatayı kabul etmezler. O yüzden soy sop işlerine bulaşacağınıza önce kendiniz emin olun, onun idealindeki; istediği gibi birini bulamayacaksınız nasıl olsa.

Vay be ne mühendisler ne dr lar istedi de annem vermedi :)))). Güzelmis :-D

Azeriler türk ki canım hatta has türklerden annene söyle bakalım ne dicek belki azerbaycan uzak olduğu için endişe duyuyo olabilir

Ay ben sizi merak ettim asıl şimdi. Eğitim durumunuzu falan. Hani anneniz ne doktorlara ne mühendislere layık görmüyor ya sizi.

Yok ego patlaması degıl birazda kararsızlık var aslında ama kırmakta ıstemıyorum zamanda vermıyor

Valla arkadaşlar herkez kefil oldu o insana mükemmel biri dedıler ama 2 yıldır tanıyamadı sanırım evlılıkte kumar gibi birsey

Ben her zaman Azeri isterim bulanda istemiyor Adam iyi ve turkiyede ise annen neyini sorun ediyor ben anlayamadi. onlarda turk hatta bizden dah atrk diyebilirim. hemde muslumanlar. Bence anneni cokta dinleme ve adami begendiysen bir sans ver. Yok ben istemiyorum diyorsan da "ben sizinle ciddi bir seyler dusunmuyorum" de

Alevi adamın mesleği iyi değildi heralde omu belirtmemişsin, mesleği belirtmenin ne alemi vardı ? Ailem ırk sorun ediyo demişsin ama doktor doktor doktor.. Ölmüş aşkından..

Valla arkadaşlar herkez kefil oldu o insana mükemmel biri dedıler ama 2 yıldır tanıyamadı sanırım evlılıkte kumar gibi birsey

Eski konularınızı daha önce okuduğumdan kumar değil, bile bile lades..
Neyse, bu kişiye kültür farkı yüzünden olmayacak dersiniz, arasak nasıl olsa buluruz ufak da olsa fark.

beni ne doktorlar mühendisler istedi

bence çıktığın çocuğu ilk gün annele tanıştır ok derse sevgili olursun yoksa olmasın bu kadar olaya ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…