- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
-
- Konu Sahibi hayalkenti
Azeriler türk zaten
Türk ve Müslümanlar zatenEvet ama istemiyor türk ve Müslüman olması sart
ve hem türk hemde müslüman. keşke,bilgi dağarcığınızı geliştirsenizEvet ama istemiyor türk ve Müslüman olması sart
Evet ama istemiyor türk ve Müslüman olması sart
azeriler nereli sizce.
öz be öz türk bizden daha bile türk hatta. bir karışmışız
arkadaşım adam türk değil dedin türk dedik,müslüman değil dedin, azeriler hem türk hemde müslüman dedik. ee annen neden istemiyor..Evet ama annem istemiyor bu adamda cok ıyı nıyetlı niyeti evlenmek günde 10 kez arıyo bırsey dıyemıyorum
bence olur ama annem istemiyor deyin daha az kırılır belkii benı ne doktorlar ne mühendisler istedi havası sankı bu konu ama neyse
İstemiyorum demek ne kadar zor sizin için
bu itiraf güzel oldu annenızı dinleyin o vakit madem çok baskın hayatınızda yenıden üzülmeyn doktor gider mühendis gelirr aman canım boşverEe tabi hoşuma gitmedi degıl:) yakışıklı bır doktor aslında marmarada okumuş yani adam bayada zeki ama annem istemiyor kadın karsı nuh der peygamber demez Bir alevi adama asık oldum alevi dıye istemedi cok acı cektım sımdide aynı sey oolsun istemıyorum
azerilerde ne varmış onu anlasam. nedir bu ırkçılıkEvet ama söylemıyorum inanınkı kalbi kırılsın istemiyorum sen azerı kokenlısın ailem ıstemıyor desem? düşünsene ne kadar zor
Evet ama söylemıyorum inanınkı kalbi kırılsın istemiyorum sen azerı kokenlısın ailem ıstemıyor desem? düşünsene ne kadar zor
bu itiraf güzel oldu annenızı dinleyin o vakit madem çok baskın hayatınızda yenıden üzülmeyn doktor gider mühendis gelirr aman canım boşver