Bu azeri doktora ne desem kırmadan?

Arkadaslar nişanlımdan ayrıldım 7 ay oldu ama hala tam atlatamadım burda bir Azeri doktor arkadasın doktor adam bana kafayı takmış cok begenıyorum falan görüntü olarakta iyi ama annem kesinlikle türk olsun ister Azerilere ve dıgerlerıne cok cok karsı ailemın sözü benim ıcın değerli kırmadan ne cevap verebilirim? Annem karsı olmasaydı bır sans verebılırdım ama istemiyo haberi var
8yildir bi azeriyle evliyim bi sorun cikmadi annecigin korkmasin hem azerilerde musluman

Ayy ne saçma bir şey bu. Evlenirsin annenin istediği gibi biriyle dövüp dövüp hayatı zindan eder görürsün o zaman. Türkmüş müslümanmış... Bıktık artık insan ayrımlarından. Neyse ya uzatmıyorum ben. Siz devam edin.

Cok cok sacma bir konu adama desen ki annem azeriyle evlenmemi istemiyor hic takmaz sanki baska kiz yok bir Azeri turku olarak kendi insanimizi da bilirim ki hem turkuz bem de musluman sanki kenyaliyla evlencen annenin turk vatandasi istedigini desen tamamdi,adam bilse boyle konular actigini pisman olur,sen hayir desen intihar etcek sanki

Baskalarinin isteklerine gore secimlerinizi yaparsaniz gun gelir cok pisman olabilirsiniz ama bi bakmissiniz omur gecmis..

Yeni bir iliskiden ciktim daha yenisine hazir degilim uzgunum diyip irtibati kesersiniz..
Adam bicaklamicak ya kendini geri cevirdiniz diye..
Birde o doktor kac yasinda bilmiyorum ama daha tazecik bir asistansa nobettir hastadir tepesindeki kidemlilerdir fln zaten karalar baglayip sizi dusunecek vakti olmicaktir...skmayin yani caninizi.

Türk onlar ve müslümanlarda.Komşumuzun gelini azeri öyle tatlı cana yakın anlatamam.Bence annen azerileri Rus,Alman vs bunun gibi düşünebilir.Bence anlat

Arkadaslar nişanlımdan ayrıldım 7 ay oldu ama hala tam atlatamadım burda bir Azeri doktor arkadasın doktor adam bana kafayı takmış cok begenıyorum falan görüntü olarakta iyi ama annem kesinlikle türk olsun ister Azerilere ve dıgerlerıne cok cok karsı ailemın sözü benim ıcın değerli kırmadan ne cevap verebilirim? Annem karsı olmasaydı bır sans verebılırdım ama istemiyo haberi var

valla tanıdığım o kadar kaliteli azeri insan varki, tanıdığım bir çok türkiye türkünden çok çok daha iyi. bence ırkına falan kesinlikle bakma. adamlığına bak.

Son düzenleme:
Azeriler musluman ve turkdur zaten aslinda hic bir engel yoktur din acisindan ister arap olsun ister bosnali olsun vsvs ama aileler farkli bakabiliyor ne yazikki bu tamamen yanlis ! dusunce tarzlarini anlayamiyorum cidden kendi cevrelerinden bir insanla evlenipte mutlu olmanin hic bir garantisi yok !

X