Bu azeri doktora ne desem kırmadan?

üniversite mezunusun ama has Türk olan insanları farklı ırktan sanıyosun hiç mi Türk dünyası görmedin sen peki bunu merak ediyorum.. Ego tatmin etmek için konu açmayın şuan buraya.

Aa sana doktor mu talip oldu vaoooovvvv, hiç kaçırma hem yakışıklı hem dr hem çok aşık evlen tabi ki
Hem ailem istemiyo olmaz diyosun hem soruyosun kararını verdinse sormaktaki amaç ne

Bence sen doktoru eklemissindir o seni nerden bulupta eklesin ve seninle takilmak içinde evlilik düşünüyorum ayagina yatmistir ve sende bi Dr faceden arkadadlik isteğini kabul etti ve seninle yazisiyo diye hemen moda girdim galiba:)

:) beni ne Dr lar ne mühendisler istedi diyorsun yani.azeri olunca müslüman Türk olmuyor mu?
annem razi değil onun rızası olmadan benim olumlu cevap vermem mümkün değil Diyebilirsin.

Bence sen doktoru eklemissindir o seni nerden bulupta eklesin ve seninle takilmak içinde evlilik düşünüyorum ayagina yatmistir ve sende bi Dr faceden arkadadlik isteğini kabul etti ve seninle yazisiyo diye hemen moda girdim galiba:)

:) Bu adam günde benı 10 kez arıyor:) bu arada bu doktor aradasımla arkadaş gıbıler benım adımı soyadımı ondan almış

Anladigim kadarıyla sende hoslaniyordun bu doktordan arkadasin her gittiğinde onunla gittiğinegore. Bence madem seni ggünde 10 defa ariyor kabul et gitsin. Annenin seni rededecek hali yok ya:)

Azeriler Türk ve Müslümandır zaten. Hem Türk örf ve adetlerini bizden daha koyu bir şekilde yaşarlar.Bana da çok sempatik gelirler.Çokta insancıldırlar. Benim anlamadığım konu anneniz mi evlenecek siz mi? İnsanları bu yüzden istememeniz çok tuhafıma gitti. Dökme bir damat yaptırın olmadı. Bu işler nasip kısmet işi.Çok büyük konuşmayın derim ben.:KK66:

Yani kırmadan ya da kırarak söylemenin bi önemi yok şu anda. Madem aileni dinliyosun, basmakalıp fikirlerinle yola çıktın ayrılalım bu iş olmaz başka ülkelerin insanlarıyız diyeceksin bitecek. Bi de maden sütten ağzın yanmış niye bile bile adama ümit verdin?

Ona bir şans vermende fayda görüyorum tabiki annenin görüşü çok önemli ana baba rızası önemlidir ama müslüman olup burda yaşıyorsa ahlakına dürüstlüğüne samimiyetine bakmalısın bence, kaliteli adamlar öyle kolay bulunmuyor. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin gece teheccüde kalk dua et

Size Heyder Baba şiirini armağan ediyorum.. Çok severim
Anladıysanız evlenin yok anlamadıysanız evlenmeyin :KK48::KK48:

Heyder Baba, ıldırımlar şakanda,
Seller, sular şakkıldayıb akanda,
Kızlar ona saf bağlayıb bakanda,
Selâm olsun şevkatize, elize,
Menim de bir adım gelsin dilize. .....

Azeri ve doktor ve yakışıklı.... Daha iyisini bulacağına eminsin yani???? :63:

X