Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ama bazen PKo olanlarda dogru sonuc vermediğini duymuştum biraz arastir istersen hep koyu oluyomus yumurta catlamayabiliyomus
Herkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bişey soracam 3 Haziran'da catlatma iğnesi ovitrelle yaptım yeni yeni biraz belirtiler yaşıyorum sanki sol tarafıma agri girip çıkıyor yorgunluk halsizlik esneme göğüs şişkinliği var bide bugün akıntım biraz fazlalaştı sanki sizce umut etmeli miyim ya

Aslinda iğneden sonra 12 gün geçmiş bi test yapsan cikar mi acaba hadi inşallah vardir

Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
Benim de bat 17 Haziran 3-4 aydır. Geçen ay ayın 15-16 sında koyu kahve su gibi akıntım oldu. Hatta koyduğum pede gelmeyip klozete oturunca geliyordu çok affedersiniz. 17 sinde adet oldum ama o da 1-2 gün koyu kahverengiydi resmen. Bu ay da 2 gün önce ağrım başladı hafif hafif. Ve az önce de azıcık bi kanama olmuş. Daha 5 gün varken allahım bu aydan çok umutluydum

Daha erken diyorsun ama kanama ne renk

Bugun kacıncı gün canım catlatmanın

kızlarr sevin melimiyim

Eklentiler

• IMG_20200612_115440.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 109
  • 1591953215725677705621136718751.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 101
Testin T çizgisi biraz C ye yakın çıkmış hangi marka bu canım o sorun olmazsa çizgi var dağılma olsada bence kana gitmeden bir gebelik testi daha yap

Bı test daha yapmanda fayda var canm. İnşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…