- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Ben kizimda rüyamda bi dede gördüm bana kizin olcak melek koyucaksin ismini dedi kimlikte buse koyduk ama buse melek gobek adi gibi bisey oldu kulagina okunsa yeterEskilerden duydugum böle evet koymak gerekir miş en azın an gobek adını falan koyarlarmış
Ovulasyon testim silik çıkıyor canım erken mi daha acaba .Eskilerden duydugum böle evet koymak gerekir miş en azın an gobek adını falan koyarlarmış
Al iste tam erkek bebek ilişkisi yasamissinRabbim gönlümüze göre versin canım . Ben yumurtlama günü ve çatlama günü ilişkiye girdim .öncesi ve sonrası ilişki olmadı . Eşim bide böyle deneyelim dedi. Anlamadım
Şuan şaşkınlıktan mesaj zor yazıyorum . Allahım ne bilgiler var yaaAl iste tam erkek bebek ilişkisi yasamissin
Allahım isteyen herkese nasip etsin canım. Bu rüyaların da derin anlamları var ben buna inanıyorum.Ay bende gecen aylarda kucagimda maviler icinde bi bebek gördüm Rabbim o kadar güzeldi ki o bebek kucagimda bakiyorum diyorum ki çok şükür Rabbim bana oğlumu verdigin icin cok şükür nasip ettigin icin diyorum ay o kadar güzeldi ki agladim resmen
Amin inşallah isteyen herkesin gönlündeki ömrüne nasip olurAllahım isteyen herkese nasip etsin canım. Bu rüyaların da derin anlamları var ben buna inanıyorum.
Bilinçaltı da olabilir . İstemesek de düşünüyoruz dimi sürekliAy bi de ruyamda ben tam doğurmak üzereyim kayinbabam geliyo diyo ben torunumu görücem eyüphan ve baska bi erkek ismi bende agliyorum bunlar ne ben bunlari koymam bebegime diyeresmen bilinçaltı ya
Ya düşünmek istemiyorum ama aklimdan cikmiyo ki aslinda kafan rahat olmasi lazim gercekten psikoloji cok önemli beklentim arttıkça olmuyo olmayinca beklentim daha artıyor resmen kısır döngüBilinçaltı da olabilir . İstemesek de düşünüyoruz dimi sürekli
Bekle tabi adet gecikmesinden 10 gün sonra yapiliyor diye biliyorum tabi erken gebelik tesi yapmadiysanSelam kızlar benşm bu ayda olmadı sanırım normalde dün adet olmam gerekiyordu. Ne adet var ne gebelik anlamadım ne oluyo. Pcos var bende bu ay hayıt tohumu kullandım 10 gün önce içmeyi bıraktım mide bulantıları falan başlayınca hani gebelik falan oluşmuşsa ters tepmesin diye. Göğüslerim de hassasiyet var karnım falan şiş adette olmadım bu akşam gebelik testi yaptım negatif çıtkı ovulasyon deniyim dedim 2.çizgi hafif silik çıktı. Gebelik yoktur dimi her ay umutlanıyorum ama bişi olduğu yok. Sizce biraz daha bekleyip yine test yapsam mı şuan banttan 1 gün sonra yaptım testi erken mi sizce
Canım yumurtladigin tarihini biliyo musun ona göre mi hesapliyosun batıni ben şubatta yumurtlamadan 8. Gün sonra kan testi yaptım 0.100 negatif cikti 10.gün gebelik testi saatler sonra belli belirsiz cizgi cikti kan testi 8.60 cikti .sonra kimyasal oldu ama yine de 2 günle kanda bile çıkmamıştıSelam kızlar benşm bu ayda olmadı sanırım normalde dün adet olmam gerekiyordu. Ne adet var ne gebelik anlamadım ne oluyo. Pcos var bende bu ay hayıt tohumu kullandım 10 gün önce içmeyi bıraktım mide bulantıları falan başlayınca hani gebelik falan oluşmuşsa ters tepmesin diye. Göğüslerim de hassasiyet var karnım falan şiş adette olmadım bu akşam gebelik testi yaptım negatif çıtkı ovulasyon deniyim dedim 2.çizgi hafif silik çıktı. Gebelik yoktur dimi her ay umutlanıyorum ama bişi olduğu yok. Sizce biraz daha bekleyip yine test yapsam mı şuan banttan 1 gün sonra yaptım testi erken mi sizce
Erken Gebelik testi değil 10 gün bekleyeyim tekrar yapayım o zamanBekle tabi adet gecikmesinden 10 gün sonra yapiliyor diye biliyorum tabi erken gebelik tesi yapmadiysan
Ovulasyon testi ile bakmıştım 29 31 mayıs arası ovulasyon pik yapmıştı canım yumurtlamam o aralıkta oldu diye tahmin ediyorumCanım yumurtladigin tarihini biliyo musun ona göre mi hesapliyosun batıni ben şubatta yumurtlamadan 8. Gün sonra kan testi yaptım 0.100 negatif cikti 10.gün gebelik testi saatler sonra belli belirsiz cizgi cikti kan testi 8.60 cikti .sonra kimyasal oldu ama yine de 2 günle kanda bile çıkmamıştı
31 mayis desek çatlamaya bat tarihi 14 hazirana kaymış canim yani daha 3 gün var 3 gün sonra tekrar test yapabilirsin 10 gün çok fazla kese bile görünür 10 güne kadarOvulasyon testi ile bakmıştım 29 31 mayıs arası ovulasyon pik yapmıştı canım yumurtlamam o aralıkta oldu diye tahmin ediyorum
Senin yumurtalar da güzel çatlamış canım . İnşallah bu ay pozitifi yakalariz . Belirtin var mı
Kızlar gebelik testi fazla ya gıdıkladı beni Tabiki az once test yaptım tertemiz bir negatif.8.gün belli olurmu yahu neyin kafasını yaşıyorsam
Canım bide 3 gündür buz gibi ortamda bile terliyorum . İki iş yapıyorum terden ıslanmış oluyo üzerim . Bu bi belirti olabilir mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?