• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyiki geldiniz topiğe ya valla ❤ beraber batları bekler zaman geciririz şimdiden iyi geldi sizle konuşmak ve cok keyifli bu arada gozumden kafan mesajlar olursa affola bilincli asla yazmamzlık yapmam bazen karısıyor buralar bende anlamadım

Aynen canım gerçekten iyi oldu 😍 sağol açtığın için

31 mayis desek çatlamaya bat tarihi 14 hazirana kaymış canim yani daha 3 gün var 3 gün sonra tekrar test yapabilirsin 10 gün çok fazla kese bile görünür 10 güne kadar 😊
15 yada 16sı gibi tekrar yapayım o zaman canım net sonuç çıkar sanırım olsa keşke Bi an önce böyle her ay negatif görmek insanı üzüyor

Ay bende gecen aylarda kucagimda maviler icinde bi bebek gördüm Rabbim o kadar güzeldi ki o bebek kucagimda bakiyorum diyorum ki çok şükür Rabbim bana oğlumu verdigin icin cok şükür nasip ettigin icin diyorum ay o kadar güzeldi ki agladim resmen 💙
Ay bende cok duygulandım inanki

Selam kızlar benşm bu ayda olmadı sanırım normalde dün adet olmam gerekiyordu. Ne adet var ne gebelik anlamadım ne oluyo. Pcos var bende bu ay hayıt tohumu kullandım 10 gün önce içmeyi bıraktım mide bulantıları falan başlayınca hani gebelik falan oluşmuşsa ters tepmesin diye. Göğüslerim de hassasiyet var karnım falan şiş adette olmadım bu akşam gebelik testi yaptım negatif çıtkı ovulasyon deniyim dedim 2.çizgi hafif silik çıktı. Gebelik yoktur dimi her ay umutlanıyorum ama bişi olduğu yok. Sizce biraz daha bekleyip yine test yapsam mı şuan banttan 1 gün sonra yaptım testi erken mi sizce
Hemen uzulme gecikmeden bırkac gun sonra ogrenenn ler oluyır mus ayrıca pcos zaten duzensiz yumurtlama demek belkide gec yumurtladın test için erken olabilir gögüs hassasiyeti varsa umut var bence

Bende gecen annemlerle görüntülü konuşuyorum balkondan odaya bi geçtim bizim burada bulgur kaynatılır hedik deriz bilmem bilir misiniz burnuma bi koktu içerisi resmen hedik kokuyodu ayy dedim nasil hedik koktu annem diyo canin mi cekti yok dedim kokusu burnuma geldi ordan yengeme diyo ay hamile mi hadi inşallah🤣

Merhaba arkadaşlar benimde adetim düzensiz polikistik overliyim 😊yani yorumlarınızı okudum da bu test nedir neyin nesidir nasıl kullanılıyor anlatır mısınız acaba ? Gerçi klomen kullandım + çatlatma iğnesi yaptım 3 Haziran da bekliyorum yani inşallah bu ay olur hiç ihtiyacım kalmaz ama yine de anlatırsanız sevinirim en azından bilgim olsun bu ay olmazsa diğer ay bende deneyeyim teşekkürler şimdiden 🥰🙏😊

Merhaba arkadaşlar benimde adetim düzensiz polikistik overliyim 😊yani yorumlarınızı okudum da bu test nedir neyin nesidir nasıl kullanılıyor anlatır mısınız acaba ? Gerçi klomen kullandım + çatlatma iğnesi yaptım 3 Haziran da bekliyorum yani inşallah bu ay olur hiç ihtiyacım kalmaz ama yine de anlatırsanız sevinirim en azından bilgim olsun bu ay olmazsa diğer ay bende deneyeyim teşekkürler şimdiden 🥰🙏😊
Canim ovulasyon testi yumurtlama gününü belirliyor sende bugünlere göre iliski günlerini ayarliyosun yumurtlama günlerinde daha bi özen gosteriyosun çalışmalara adet bitiminden itibaren günde 1 defa gün içinde 12-20 arasi yapiliyo ve yapmadan en az 2-3 saat önce her türlü sivi alimini kesip 3 saat sonunda tuvalete sıkışık bi sekilde testi yapıyorsun benim kullandığım laboquick marka ve ayni gebelik testi gibi temiz bi kaba idrarını yapip 3 damla damlatiyosun 10 dk bekliyosun 😊

Canim ovulasyon testi yumurtlama gününü belirliyor sende bugünlere göre iliski günlerini ayarliyosun yumurtlama günlerinde daha bi özen gosteriyosun çalışmalara adet bitiminden itibaren günde 1 defa gün içinde 12-20 arasi yapiliyo ve yapmadan en az 2-3 saat önce her türlü sivi alimini kesip 3 saat sonunda tuvalete sıkışık bi sekilde testi yapıyorsun benim kullandığım laboquick marka ve ayni gebelik testi gibi temiz bi kaba idrarını yapip 3 damla damlatiyosun 10 dk bekliyosun 😊
Çok teşekkür ederim canım bilgin için 😊 peki eczanelerde bulunuyor sanırım adet im bittikten sonra hergun mu yapıyorum çatlayıp catlamadigini da ordan anlayabiliyor muyuz yani bu ay olmazsa önümüzde ki ay bende bı deneyeyim 😊

Çok teşekkür ederim canım bilgin için 😊 peki eczanelerde bulunuyor sanırım adet im bittikten sonra hergun mu yapıyorum çatlayıp catlamadigini da ordan anlayabiliyor muyuz yani bu ay olmazsa önümüzde ki ay bende bı deneyeyim 😊
Eczaneden temin etmek cok pahalıya geliyo ben netten gg den falan 50 tanesini 70 tl ye aliyorum zaten ilk aylar adet bitiminden baslarsin yapmaya her gün ayni saatte kurallara uyarak yaparsın ikinci cizgi silikse daha yumurtanın gelişmemiş oluyo yavas yavas koyulasuyo ve yumurtlama gününde iki cizgi ayni koyulukta oluyo buna pik olmus diyoruz ve o gün ve ardındaki 3 gün gebe kalmadaki en etkili günler oluyo degerlendirirsin

Eczaneden temin etmek cok pahalıya geliyo ben netten gg den falan 50 tanesini 70 tl ye aliyorum zaten ilk aylar adet bitiminden baslarsin yapmaya her gün ayni saatte kurallara uyarak yaparsın ikinci cizgi silikse daha yumurtanın gelişmemiş oluyo yavas yavas koyulasuyo ve yumurtlama gününde iki cizgi ayni koyulukta oluyo buna pik olmus diyoruz ve o gün ve ardındaki 3 gün gebe kalmadaki en etkili günler oluyo degerlendirirsin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏

İnşallah gerek kalmaz ama hayırlısı Allah'tan artık bakalım 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏😍❣️

Back
X