- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yeni bir test alın ama 5 gün kala çok erken değil mikızlarr sevin melimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir test alın ama 5 gün kala çok erken değil mikızlarr sevin melimiyim
Testin T çizgisi biraz C ye yakın çıkmış hangi marka bu canım o sorun olmazsa çizgi var dağılma olsada bence kana gitmeden bir gebelik testi daha yap
Canım iki çizgi arası çok yakın bu testin pozitif anlamda doğruluk payı pek yok.. Testi tekrar etmen lazım
Arkadasim da boyle cikmisti hamile oldugunu ogrendik![]()
Bı test daha yapmanda fayda var canm. İnşallah bebeğin seninledir![]()
Sağolun kızlar bakalım bugun verelibilirsem kan veririm o kesin sonuc en azındanYeniden test yap bozuk gibi yada idrar tam çekilmemiş
Aynen erken bana geliyorlar arada böleYeni bir test alın ama 5 gün kala çok erken değil mi
Aynen canım kesin sonuc ama su var canım adete 9kala çok erken... Ben 5kala öğrendim inan benimki de çok erkendi...Sağolun kızlar bakalım bugun verelibilirsem kan veririm o kesin sonuc en azından
Benım regl 9 gun yok bugun 9.gün canımAynen canım kesin sonuc ama su var canım adete 9kala çok erken... Ben 5kala öğrendim inan benimki de çok erkendi...
5bile erken... Ama ynede çok haiffi çıktı... Silik sekilde...
kan verdim 2gün sonrasında 47.38çıkmıstı...
Hakkında hayırlısı olsun insaallahAynen erken bana geliyorlar arada böle![]()
Amin sende sağlıcakla al bebegini kucagına inşallahHakkında hayırlısı olsun insaallah![]()
Yani koyu. Kahve bordo gibi. Adet ama yani bildiğiniz. Daha 5 gün vardı resmenDaha erken diyorsun ama kanama ne renk
kızlarr sevin melimiyim
Aynen canım suan kaybolmuş ama yine de uzuluyorum cunku bugğn daha 9 günCanım dalgalanma olmuş şuan bu çizgi hala varmı
Banada olmuştı çünkü sonra kaybolmuştu
Ama inşallah bi şeylet vardırr hcg nin ayarları bozuluyoorr hadi bismillah![]()
Yerlesme kanaması olabilir mi kiYani koyu. Kahve bordo gibi. Adet ama yani bildiğiniz. Daha 5 gün vardı resmen![]()
Aynen canım suan kaybolmuş ama yine de uzuluyorum cunku bugğn daha 9 gün
Hım anladım yumurtlamadan sonra 9.gün...Benım regl 9 gun yok bugun 9.gün canım
Aynen canım ben iki üc gun bekliyim cok üzülmedim cunkğ daha erken dediğin gibiHım anladım yumurtlamadan sonra 9.gün...
Olmadı testi tekrarla istersen 2 3 sa idrar tut.. Sıvı alımını azaltıp..
Ya da direk kan ver ama normalde kan içinde erken![]()
Test yapıp negatif görmekten o kadar sıkıldım ki. O yoğun adetin ilk günü olan sancım da var. Olur mu ki yerleşme kanaması olduğunda ? Pfff. Boşa umut işteYerlesme kanaması olabilir mi ki
İnşallah canım benimAynen canım ben iki üc gun bekliyim cok üzülmedim cunkğ daha erken dediğin gibi
Yani hala umut var ben hamile gibi hissediyorum rüyalar görüyorum
Adetiniz erken mi geldiYani koyu. Kahve bordo gibi. Adet ama yani bildiğiniz. Daha 5 gün vardı resmen![]()
Canım benım 5 gün var bende ovulasyon yaptım dun silik bugun yapayım bakalım koyulasma var mıAdetine kaç gün kaldı benim 8 hatta 7 galiba
Bende yarım saat önce ovulasyon yaptım
Koyulaşoyır mu silikleşiyor mu anlamadım 3 gündür hemen hemen aynı gibi inşallah hayırlara vesile olur ❤❤❤
Ben 3 senedir evliyim hatta bu ay 3 seneyi doldurduk hiç korunmadım Bi kere hayıt tohumu içtiğim ay kaldım ama gelişmedi kurtaj oldum bidada hiç kalamadım pcos var bende ah bu pcosun varya yıldım artık hiç mutlu değilimİnşallah canım benim
Allahım gönlüne göre versin
Ne zamandır istiyorsun![]()
5 gün kadar. İşte normalde bat 17 sindeydi. Ama geçen ay 15 inde Ve 16 sonda siyaha yakın koyulukta su gibi sıvı olan akıntım olmuştu. 17 sinde de normal adet oldum ama o da koyu renkte. Bu ay biraz ümidim vardı. 5 gün kala hastalandımAdetiniz erken mi geldi