- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
Ozaman senin erkek bak alttaki arkadas ne diyorAcımadı canım benim sadece uçları ve kahverengi halkaları çok acıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman senin erkek bak alttaki arkadas ne diyorAcımadı canım benim sadece uçları ve kahverengi halkaları çok acıyor
Ya tüylerim diken diken oldu vallaDun gece ruyamda balık tuttum kız evlada yazıyor anlamıbide aynadan kendime baktım ama nasıl guzelimvarya oda kendıne benzeyecek kız evlada yazıyordu birde 9 tane beyaz yumurta gördüm gecen
Bu söylediğin kesin bilgimi? ALLAHIM İNSALLAH
Yaaaa ismi bile hazır ahsen koyacağım❤
Şaşırdım duyunca gerçekten ilginç .Ozaman senin erkek bak alttaki arkadas ne diyor![]()
Evet birini catlatma ya calısıyordum elimde taşlaYa tüylerim diken diken oldu valla
Ya varya hamileysem ve kızsa hiç sasırmam cunku butun ruyalarım kız evlada cıkıyorŞaşırdım duyunca gerçekten ilginç .
Allah iyiliğini versin ya . Gece gece güldüm . Gerçekten annelik kutsal iş vesselamEvet birini catlatma ya calısıyordum elimde taşlasana komik birşey anlatayım mı bir ay falan olnak üzere rüyamda bir et lokantasında paket servisci olarak calısıyordum. Ne dagıtıyorum biliyormusun zigot
hahah ha
Kesin bilgi gibi iki kizdan sonra oğlu olacak arkadaşim kizlarda koltuk altindan acimasi oldu oğlunda sadece uçları sızlama yaptiDun gece ruyamda balık tuttum kız evlada yazıyor anlamıbide aynadan kendime baktım ama nasıl guzelimvarya oda kendıne benzeyecek kız evlada yazıyordu birde 9 tane beyaz yumurta gördüm gecen
Bu söylediğin kesin bilgimi? ALLAHIM İNSALLAH
Yaaaa ismi bile hazır ahsen koyacağım❤
Canım bide 3 gündür buz gibi ortamda bile terliyorum . İki iş yapıyorum terden ıslanmış oluyo üzerim . Bu bi belirti olabilir mıYa varya hamileysem ve kızsa hiç sasırmam cunku butun ruyalarım kız evlada cıkıyor
Bende cok uzun olmadi ogreneliİlk defa duydum canım bunu . Çok şaşırdım
Aha buda bende terliyorum ama ayaklarım a terlik arıyorumKesin bilgi gibi iki kizdan sonra oğlu olacak arkadaşim kizlarda koltuk altindan acimasi oldu oğlunda sadece uçları sızlama yapti
Bir diger bilgi erkek bebekte ayaklar hic isinmaz buz gibi olurmus![]()
Ve ben hiç bukadar ruya görmezdim yani en son evlenmeye yakın gormustum balık kısmet derler zaten bide dusuk yaptugum hamileliğimde gordum aynadan goguslerime bakıyorum değişikliklere bak aynadan kendıne bakmak resimde kendini görmek ve yumurta kesin hamılelik derler biliyormusunAllah iyiliğini versin ya . Gece gece güldüm . Gerçekten annelik kutsal iş vesselam![]()
Süper eger gebeysen erkektir sana diyim bide ilk ultrasona girdiğinde kese uzun muz gibiyse erkektir top gibi yuvarlaksa kızdır oda tuttu mu tamamdirAha buda bende terliyorum ama ayaklarım a terlik arıyorum
Hayırlısı olsun canım ama çok güzelmiş rüyaların hayırlara çıksın inşallah . Ben geçen gün rüyamda ilk defa bir erkek bebek gördüm biri geldi kucağıma verdi adı mustafa dedi emzir dedi . Bende süt yok ben sütten kesiğim kuruyum dedim tekrar emzir dedi karşıdaki kişi birden sağ göğsüm den bembeyaz süt fışkırdı . Kucağımda ki bebek de doyasıya emdiVe ben hiç bukadar ruya görmezdim yani en son evlenmeye yakın gormustum balık kısmet derler zaten bide dusuk yaptugum hamileliğimde gordum aynadan goguslerime bakıyorum değişikliklere bak aynadan kendıne bakmak resimde kendini görmek ve yumurta kesin hamılelik derler biliyormusun
Bide babam gormus beni teyzemde yatak görmüş hayırlısı bakalım sen gormezmisin rüya
Ne güzel bilgiler bunlar . Yaaa . Ufkum açıldı resmenSüper eger gebeysen erkektir sana diyim bide ilk ultrasona girdiğinde kese uzun muz gibiyse erkektir top gibi yuvarlaksa kızdır oda tuttu mu tamamdir![]()
Al işte sen kesinlikle hamilesin bir arkadasım da hamile gece ruyada süt fıskırmıs goguslerin den bırkac gun sonra hamılelik haberini verdi ve bu ruyayı görüp hamıle olan cok duydumHayırlısı olsun canım ama çok güzelmiş rüyaların hayırlara çıksın inşallah . Ben geçen gün rüyamda ilk defa bir erkek bebek gördüm biri geldi kucağıma verdi adı mustafa dedi emzir dedi . Bende süt yok ben sütten kesiğim kuruyum dedim tekrar emzir dedi karşıdaki kişi birden sağ göğsüm den bembeyaz süt fışkırdı . Kucağımda ki bebek de doyasıya emdi
Gerçekten mi canım . İsmini mustafa mı koymak lazım peki .Al işte sen kesinlikle hamilesin bir arkadasım da hamile gece ruyada süt fıskırmıs goguslerin den bırkac gun sonra hamılelik haberini verdi ve bu ruyayı görüp hamıle olan cok duydum
Ad konusuna gelince eger bebegi erkekse adını Kendi koymus baksana![]()
Eskilerden duydugum böle evet koymak gerekir miş en azın an gobek adını falan koyarlarmışGerçekten mi canım . İsmini mustafa mı koymak lazım peki .
2 kızım varya bi de oğlum olsun istedim çok o yüzden araştırdım yumurtlama günü tek iliski ile hamile kalmak erkek bebek olasılığını cok artırıyor adetten itibaren 2 günde 1 sık ilişki olmasi kiz olasigini artırıyorNe güzel bilgiler bunlar . Yaaa . Ufkum açıldı resmen
Rabbim gönlümüze göre versin canım . Ben yumurtlama günü ve çatlama günü ilişkiye girdim .öncesi ve sonrası ilişki olmadı . Eşim bide böyle deneyelim dedi. Anlamadım2 kızım varya bi de oğlum olsun istedim çok o yüzden araştırdım yumurtlama günü tek iliski ile hamile kalmak erkek bebek olasılığını cok artırıyor adetten itibaren 2 günde 1 sık ilişki olmasi kiz olasigini artırıyorne çok bilgi var ama tutturabilene tabi