• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun gece ruyamda balık tuttum kız evlada yazıyor anlamı 😍😍😍 bide aynadan kendime baktım ama nasıl guzelimvarya oda kendıne benzeyecek kız evlada yazıyordu birde 9 tane beyaz yumurta gördüm gecen 😍😍😍
Bu söylediğin kesin bilgimi? ALLAHIM İNSALLAH
Yaaaa ismi bile hazır ahsen koyacağım❤
Ya tüylerim diken diken oldu valla

Evet birini catlatma ya calısıyordum elimde taşla 😂😂😂 sana komik birşey anlatayım mı bir ay falan olnak üzere rüyamda bir et lokantasında paket servisci olarak calısıyordum. Ne dagıtıyorum biliyormusun zigot 😂😂 hahah ha
Allah iyiliğini versin ya . Gece gece güldüm . Gerçekten annelik kutsal iş vesselam 😊🙈

Dun gece ruyamda balık tuttum kız evlada yazıyor anlamı 😍😍😍 bide aynadan kendime baktım ama nasıl guzelimvarya oda kendıne benzeyecek kız evlada yazıyordu birde 9 tane beyaz yumurta gördüm gecen 😍😍😍
Bu söylediğin kesin bilgimi? ALLAHIM İNSALLAH
Yaaaa ismi bile hazır ahsen koyacağım❤
Kesin bilgi gibi iki kizdan sonra oğlu olacak arkadaşim kizlarda koltuk altindan acimasi oldu oğlunda sadece uçları sızlama yapti
Bir diger bilgi erkek bebekte ayaklar hic isinmaz buz gibi olurmus 😊

Kesin bilgi gibi iki kizdan sonra oğlu olacak arkadaşim kizlarda koltuk altindan acimasi oldu oğlunda sadece uçları sızlama yapti
Bir diger bilgi erkek bebekte ayaklar hic isinmaz buz gibi olurmus 😊
Aha buda bende terliyorum ama ayaklarım a terlik arıyorum

Allah iyiliğini versin ya . Gece gece güldüm . Gerçekten annelik kutsal iş vesselam 😊🙈
Ve ben hiç bukadar ruya görmezdim yani en son evlenmeye yakın gormustum balık kısmet derler zaten bide dusuk yaptugum hamileliğimde gordum aynadan goguslerime bakıyorum değişikliklere bak aynadan kendıne bakmak resimde kendini görmek ve yumurta kesin hamılelik derler biliyormusun
Bide babam gormus beni teyzemde yatak görmüş hayırlısı bakalım sen gormezmisin rüya

Kızlar iyiki geldiniz topiğe ya valla ❤ beraber batları bekler zaman geciririz şimdiden iyi geldi sizle konuşmak ve cok keyifli bu arada gozumden kafan mesajlar olursa affola bilincli asla yazmamzlık yapmam bazen karısıyor buralar bende anlamadım

Ve ben hiç bukadar ruya görmezdim yani en son evlenmeye yakın gormustum balık kısmet derler zaten bide dusuk yaptugum hamileliğimde gordum aynadan goguslerime bakıyorum değişikliklere bak aynadan kendıne bakmak resimde kendini görmek ve yumurta kesin hamılelik derler biliyormusun
Bide babam gormus beni teyzemde yatak görmüş hayırlısı bakalım sen gormezmisin rüya
Hayırlısı olsun canım ama çok güzelmiş rüyaların hayırlara çıksın inşallah . Ben geçen gün rüyamda ilk defa bir erkek bebek gördüm biri geldi kucağıma verdi adı mustafa dedi emzir dedi . Bende süt yok ben sütten kesiğim kuruyum dedim tekrar emzir dedi karşıdaki kişi birden sağ göğsüm den bembeyaz süt fışkırdı . Kucağımda ki bebek de doyasıya emdi

Hayırlısı olsun canım ama çok güzelmiş rüyaların hayırlara çıksın inşallah . Ben geçen gün rüyamda ilk defa bir erkek bebek gördüm biri geldi kucağıma verdi adı mustafa dedi emzir dedi . Bende süt yok ben sütten kesiğim kuruyum dedim tekrar emzir dedi karşıdaki kişi birden sağ göğsüm den bembeyaz süt fışkırdı . Kucağımda ki bebek de doyasıya emdi
Al işte sen kesinlikle hamilesin bir arkadasım da hamile gece ruyada süt fıskırmıs goguslerin den bırkac gun sonra hamılelik haberini verdi ve bu ruyayı görüp hamıle olan cok duydum
Ad konusuna gelince eger bebegın erkekse adını Kendi koymus baksana 😌

Al işte sen kesinlikle hamilesin bir arkadasım da hamile gece ruyada süt fıskırmıs goguslerin den bırkac gun sonra hamılelik haberini verdi ve bu ruyayı görüp hamıle olan cok duydum
Ad konusuna gelince eger bebegi erkekse adını Kendi koymus baksana 😌
Gerçekten mi canım . İsmini mustafa mı koymak lazım peki .

Ne güzel bilgiler bunlar . Yaaa . Ufkum açıldı resmen
2 kızım varya bi de oğlum olsun istedim çok o yüzden araştırdım yumurtlama günü tek iliski ile hamile kalmak erkek bebek olasılığını cok artırıyor adetten itibaren 2 günde 1 sık ilişki olmasi kiz olasigini artırıyor 🙈 ne çok bilgi var ama tutturabilene tabi

2 kızım varya bi de oğlum olsun istedim çok o yüzden araştırdım yumurtlama günü tek iliski ile hamile kalmak erkek bebek olasılığını cok artırıyor adetten itibaren 2 günde 1 sık ilişki olmasi kiz olasigini artırıyor 🙈 ne çok bilgi var ama tutturabilene tabi
Rabbim gönlümüze göre versin canım . Ben yumurtlama günü ve çatlama günü ilişkiye girdim .öncesi ve sonrası ilişki olmadı . Eşim bide böyle deneyelim dedi. Anlamadım 🤷‍♀️

Back
X