• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eskilerden duydugum böle evet koymak gerekir miş en azın an gobek adını falan koyarlarmış
Ben kizimda rüyamda bi dede gördüm bana kizin olcak melek koyucaksin ismini dedi kimlikte buse koyduk ama buse melek gobek adi gibi bisey oldu kulagina okunsa yeter

Ay bende gecen aylarda kucagimda maviler icinde bi bebek gördüm Rabbim o kadar güzeldi ki o bebek kucagimda bakiyorum diyorum ki çok şükür Rabbim bana oğlumu verdigin icin cok şükür nasip ettigin icin diyorum ay o kadar güzeldi ki agladim resmen 💙

Ay bende gecen aylarda kucagimda maviler icinde bi bebek gördüm Rabbim o kadar güzeldi ki o bebek kucagimda bakiyorum diyorum ki çok şükür Rabbim bana oğlumu verdigin icin cok şükür nasip ettigin icin diyorum ay o kadar güzeldi ki agladim resmen 💙
Allahım isteyen herkese nasip etsin canım. Bu rüyaların da derin anlamları var ben buna inanıyorum.

Ay bi de ruyamda ben tam doğurmak üzereyim kayinbabam geliyo diyo ben torunumu görücem eyüphan ve baska bi erkek ismi bende agliyorum bunlar ne ben bunlari koymam bebegime diye 🤣 resmen bilinçaltı ya

Ay bi de ruyamda ben tam doğurmak üzereyim kayinbabam geliyo diyo ben torunumu görücem eyüphan ve baska bi erkek ismi bende agliyorum bunlar ne ben bunlari koymam bebegime diye 🤣 resmen bilinçaltı ya
Bilinçaltı da olabilir . İstemesek de düşünüyoruz dimi sürekli😁🤲

Bilinçaltı da olabilir . İstemesek de düşünüyoruz dimi sürekli😁🤲
Ya düşünmek istemiyorum ama aklimdan cikmiyo ki aslinda kafan rahat olmasi lazim gercekten psikoloji cok önemli beklentim arttıkça olmuyo olmayinca beklentim daha artıyor resmen kısır döngü

Selam kızlar benşm bu ayda olmadı sanırım normalde dün adet olmam gerekiyordu. Ne adet var ne gebelik anlamadım ne oluyo. Pcos var bende bu ay hayıt tohumu kullandım 10 gün önce içmeyi bıraktım mide bulantıları falan başlayınca hani gebelik falan oluşmuşsa ters tepmesin diye. Göğüslerim de hassasiyet var karnım falan şiş adette olmadım bu akşam gebelik testi yaptım negatif çıtkı ovulasyon deniyim dedim 2.çizgi hafif silik çıktı. Gebelik yoktur dimi her ay umutlanıyorum ama bişi olduğu yok. Sizce biraz daha bekleyip yine test yapsam mı şuan banttan 1 gün sonra yaptım testi erken mi sizce

Kizlar mirabaalaar benim bat günümde 15.haz.
Rüya dedinizde bende rüyalarimda hep oyuncak bebegin canlandigini görüyorum hatta bikeresinde ešime diyorumki git birtane daha al belki oda canlanir diyorum ama yorumlarda başka birşeyler yaziyor.

Selam kızlar benşm bu ayda olmadı sanırım normalde dün adet olmam gerekiyordu. Ne adet var ne gebelik anlamadım ne oluyo. Pcos var bende bu ay hayıt tohumu kullandım 10 gün önce içmeyi bıraktım mide bulantıları falan başlayınca hani gebelik falan oluşmuşsa ters tepmesin diye. Göğüslerim de hassasiyet var karnım falan şiş adette olmadım bu akşam gebelik testi yaptım negatif çıtkı ovulasyon deniyim dedim 2.çizgi hafif silik çıktı. Gebelik yoktur dimi her ay umutlanıyorum ama bişi olduğu yok. Sizce biraz daha bekleyip yine test yapsam mı şuan banttan 1 gün sonra yaptım testi erken mi sizce
Bekle tabi adet gecikmesinden 10 gün sonra yapiliyor diye biliyorum tabi erken gebelik tesi yapmadiysan

Canım yumurtladigin tarihini biliyo musun ona göre mi hesapliyosun batıni ben şubatta yumurtlamadan 8. Gün sonra kan testi yaptım 0.100 negatif cikti 10.gün gebelik testi saatler sonra belli belirsiz cizgi cikti kan testi 8.60 cikti .sonra kimyasal oldu ama yine de 2 günle kanda bile çıkmamıştı

Canım yumurtladigin tarihini biliyo musun ona göre mi hesapliyosun batıni ben şubatta yumurtlamadan 8. Gün sonra kan testi yaptım 0.100 negatif cikti 10.gün gebelik testi saatler sonra belli belirsiz cizgi cikti kan testi 8.60 cikti .sonra kimyasal oldu ama yine de 2 günle kanda bile çıkmamıştı
Ovulasyon testi ile bakmıştım 29 31 mayıs arası ovulasyon pik yapmıştı canım yumurtlamam o aralıkta oldu diye tahmin ediyorum

Ovulasyon testi ile bakmıştım 29 31 mayıs arası ovulasyon pik yapmıştı canım yumurtlamam o aralıkta oldu diye tahmin ediyorum
31 mayis desek çatlamaya bat tarihi 14 hazirana kaymış canim yani daha 3 gün var 3 gün sonra tekrar test yapabilirsin 10 gün çok fazla kese bile görünür 10 güne kadar 😊

Senin yumurtalar da güzel çatlamış canım . İnşallah bu ay pozitifi yakalariz . Belirtin var mı

Ne bilem hala tam silik olmadı canı bende diyorum acaba çatlayamadı mı yumurtam

Belirti mide yanması sabah akşam çok yanıyor

Başkaa geçen günlerde üst üste bi kaç gün baş ağrısı yaşadım ayaklarımın altından ara ara ateş fışkırıyor
Ya aslında hemen hemen hepsini her ay yaşıyom o yüzden belirti değil bunalr bence

Back
X