• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ama bazen PKo olanlarda dogru sonuc vermediğini duymuştum biraz arastir istersen hep koyu oluyomus yumurta catlamayabiliyomus
Herkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏 bişey soracam 3 Haziran'da catlatma iğnesi ovitrelle yaptım yeni yeni biraz belirtiler yaşıyorum sanki sol tarafıma agri girip çıkıyor yorgunluk halsizlik esneme göğüs şişkinliği var bide bugün akıntım biraz fazlalaştı sanki sizce umut etmeli miyim ya 🙏

Herkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏 bişey soracam 3 Haziran'da catlatma iğnesi ovitrelle yaptım yeni yeni biraz belirtiler yaşıyorum sanki sol tarafıma agri girip çıkıyor yorgunluk halsizlik esneme göğüs şişkinliği var bide bugün akıntım biraz fazlalaştı sanki sizce umut etmeli miyim ya 🙏
Aslinda iğneden sonra 12 gün geçmiş bi test yapsan cikar mi acaba hadi inşallah vardir 😍

Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin 🤗 ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran 🙋‍♀️🙋‍♀️
Benim de bat 17 Haziran 3-4 aydır. Geçen ay ayın 15-16 sında koyu kahve su gibi akıntım oldu. Hatta koyduğum pede gelmeyip klozete oturunca geliyordu çok affedersiniz. 17 sinde adet oldum ama o da 1-2 gün koyu kahverengiydi resmen. Bu ay da 2 gün önce ağrım başladı hafif hafif. Ve az önce de azıcık bi kanama olmuş. Daha 5 gün varken 😔😔 allahım bu aydan çok umutluydum 😔😔

Benim de bat 17 Haziran 3-4 aydır. Geçen ay ayın 15-16 sında koyu kahve su gibi akıntım oldu. Hatta koyduğum pede gelmeyip klozete oturunca geliyordu çok affedersiniz. 17 sinde adet oldum ama o da 1-2 gün koyu kahverengiydi resmen. Bu ay da 2 gün önce ağrım başladı hafif hafif. Ve az önce de azıcık bi kanama olmuş. Daha 5 gün varken 😔😔 allahım bu aydan çok umutluydum 😔😔
Daha erken diyorsun ama kanama ne renk

Merhaba arkadaşlar benimde adetim düzensiz polikistik overliyim 😊yani yorumlarınızı okudum da bu test nedir neyin nesidir nasıl kullanılıyor anlatır mısınız acaba ? Gerçi klomen kullandım + çatlatma iğnesi yaptım 3 Haziran da bekliyorum yani inşallah bu ay olur hiç ihtiyacım kalmaz ama yine de anlatırsanız sevinirim en azından bilgim olsun bu ay olmazsa diğer ay bende deneyeyim teşekkürler şimdiden 🥰🙏😊
Bugun kacıncı gün canım catlatmanın

kızlarr sevin melimiyim

Eklentiler

• IMG_20200612_115440.webp
    IMG_20200612_115440.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 108
  • 1591953215725677705621136718751.webp
    1591953215725677705621136718751.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 100
Testin T çizgisi biraz C ye yakın çıkmış hangi marka bu canım o sorun olmazsa çizgi var dağılma olsada bence kana gitmeden bir gebelik testi daha yap

Back
X