- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Rica ederim ama bazen PKo olanlarda dogru sonuc vermediğini duymuştum biraz arastir istersen hep koyu oluyomus yumurta catlamayabiliyomusÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ama bazen PKo olanlarda dogru sonuc vermediğini duymuştum biraz arastir istersen hep koyu oluyomus yumurta catlamayabiliyomusÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun![]()
Bakıyorum zaten internettende arastiyorum okuduğum dan beriRica ederim ama bazen PKo olanlarda dogru sonuc vermediğini duymuştum biraz arastir istersen hep koyu oluyomus yumurta catlamayabiliyomus
Herkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahRica ederim ama bazen PKo olanlarda dogru sonuc vermediğini duymuştum biraz arastir istersen hep koyu oluyomus yumurta catlamayabiliyomus
Aslinda iğneden sonra 12 gün geçmiş bi test yapsan cikar mi acaba hadi inşallah vardirHerkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahbişey soracam 3 Haziran'da catlatma iğnesi ovitrelle yaptım yeni yeni biraz belirtiler yaşıyorum sanki sol tarafıma agri girip çıkıyor yorgunluk halsizlik esneme göğüs şişkinliği var bide bugün akıntım biraz fazlalaştı sanki sizce umut etmeli miyim ya
![]()
Benim de bat 17 Haziran 3-4 aydır. Geçen ay ayın 15-16 sında koyu kahve su gibi akıntım oldu. Hatta koyduğum pede gelmeyip klozete oturunca geliyordu çok affedersiniz. 17 sinde adet oldum ama o da 1-2 gün koyu kahverengiydi resmen. Bu ay da 2 gün önce ağrım başladı hafif hafif. Ve az önce de azıcık bi kanama olmuş. Daha 5 gün varkenSelam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
![]()
Daha erken diyorsun ama kanama ne renkBenim de bat 17 Haziran 3-4 aydır. Geçen ay ayın 15-16 sında koyu kahve su gibi akıntım oldu. Hatta koyduğum pede gelmeyip klozete oturunca geliyordu çok affedersiniz. 17 sinde adet oldum ama o da 1-2 gün koyu kahverengiydi resmen. Bu ay da 2 gün önce ağrım başladı hafif hafif. Ve az önce de azıcık bi kanama olmuş. Daha 5 gün varkenallahım bu aydan çok umutluydum
![]()
Bugun kacıncı gün canım catlatmanınMerhaba arkadaşlar benimde adetim düzensiz polikistik overliyimyani yorumlarınızı okudum da bu test nedir neyin nesidir nasıl kullanılıyor anlatır mısınız acaba ? Gerçi klomen kullandım + çatlatma iğnesi yaptım 3 Haziran da bekliyorum yani inşallah bu ay olur hiç ihtiyacım kalmaz ama yine de anlatırsanız sevinirim en azından bilgim olsun bu ay olmazsa diğer ay bende deneyeyim teşekkürler şimdiden
![]()
10. Gün canım 3 Haziran da yaptım iğneyiBugun kacıncı gün canım catlatmanın
İnşallah hayırlısıylaAslinda iğneden sonra 12 gün geçmiş bi test yapsan cikar mi acaba hadi inşallah vardir![]()
Ikın gün sonra tedt yapabilir sin yani dimi10. Gün canım 3 Haziran da yaptım iğneyi
hayırlı sabahlarKızlaaarr hayırlı sabahlar![]()
GunaydınnnKızlaaarr hayırlı sabahlar![]()
Yeniden test yap bozuk gibi yada idrar tam çekilmemişkızlarr sevin melimiyim
Arkadasim da boyle cikmisti hamile oldugunu ogrendikkızlarr sevin melimiyim
Canım iki çizgi arası çok yakın bu testin pozitif anlamda doğruluk payı pek yok.. Testi tekrar etmen lazımkızlarr sevin melimiyim