Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyon testlerimi yorumlar msınz.
21.gün ilişki oldu. 23.gün ilişki oldu.

Eklentiler

• D4FA43BE-19F4-4D6C-AC21-15A9FC95CD7E.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 38
bende cok erken gördüm yumurtlamadan sonra 10. gun bi test denersin. benimde döngum 30 oyüzden 10 gun kala öğrendim önemli olan yumurtlamadan sonra gecen sure

Arkadaşlar merhaba, ovulasyon testlerini nasıl kullanıyorsunuz? Hangi marka almalıyım, hangi gün nasıl kullanmalıyım grubu biraz araştırdım ama bulamadım

Herkes biliyor gibi hissediyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? :)

İnternetten lqubiack diye ovulasyon testleri satılıyor toplu yanında gebelik testleri hediye olıyor onlardan alabilirsin en hesaplısı o. Adetin bittikten sonra basla hergun aynı saatte ilk idrar olmayacak ve ıkı saat sıvı alımı olmadan aynı gebelik testi yapar gibi yapıyorsun ıkı cızgı de aynı koyulukta olunca pik oluyor ve ertesi gun silikleştiği zaman Catlamıs oluyor o gunu ve ertesi gunu de değerlendiriyorsunuz sonra sı bol şans :))

çok teşekkür ediyorum, sonunda anladım! :)

Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?

canım ben yumurtlamadan 4 gün sonra başlayan sol kasık ağrım vardı hep yerleşme dedim ateşim 37.3 ile 36.9 arasındaydı ama olmadı ateşle ilgilendirme bence ateşim adete rağmen 37.0

Merhabalar. Bnm gibi bat gününü sabırsızlıkla bekleyen var mı ilk defa kür yaptım bu ay bugün yarın bat günüm. Hepsini okuyamadım başlığı görünce yazdım. Olumlu şeyler duyarız inşallah

Mrb mesajı yeni gördüm son durum ne

İnsallah hayırlı haberler alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…