- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Yani tippen gercek yumurtlama ayda iki kere oluyorsu sadece 24 saat icinde oluyor.Ama 1 ayda 2 kez yumurtlamayı gören oluyor yani 24 saat geçipte
bende cok erken gördüm yumurtlamadan sonra 10. gun bi test denersin. benimde döngum 30 oyüzden 10 gun kala öğrendim önemli olan yumurtlamadan sonra gecen sureCanım çok var yaaben çok erken yumurtmayı gordum bata 13 gün var daha 30 günde oluyorum ama bu ay hiç emin olamiyorum ovu. Testlerinde sürekli pik cok hafif bi silinme oldu oda çatladımı çatlamadımı bilemiyorum sadece bıldıgım tek şey en aşırısından kasık agrıları çektim sag tarafımda özellikle böyle icimde bişeyler patlıyor sanki
Catlamıs canımKızlar ovülasyon testlerimi yorumlar msınz.
21.gün ilişki oldu. 23.gün ilişki oldu.
İnternetten lqubiack diye ovulasyon testleri satılıyor toplu yanında gebelik testleri hediye olıyor onlardan alabilirsin en hesaplısı o. Adetin bittikten sonra basla hergun aynı saatte ilk idrar olmayacak ve ıkı saat sıvı alımı olmadan aynı gebelik testi yapar gibi yapıyorsun ıkı cızgı de aynı koyulukta olunca pik oluyor ve ertesi gun silikleştiği zaman Catlamıs oluyor o gunu ve ertesi gunu de değerlendiriyorsunuz sonra sı bol şans :))Arkadaşlar merhaba, ovulasyon testlerini nasıl kullanıyorsunuz? Hangi marka almalıyım, hangi gün nasıl kullanmalıyım grubu biraz araştırdım ama bulamadım
Herkes biliyor gibi hissediyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? :)
İnternetten lqubiack diye ovulasyon testleri satılıyor toplu yanında gebelik testleri hediye olıyor onlardan alabilirsin en hesaplısı o. Adetin bittikten sonra basla hergun aynı saatte ilk idrar olmayacak ve ıkı saat sıvı alımı olmadan aynı gebelik testi yapar gibi yapıyorsun ıkı cızgı de aynı koyulukta olunca pik oluyor ve ertesi gun silikleştiği zaman Catlamıs oluyor o gunu ve ertesi gunu de değerlendiriyorsunuz sonra sı bol şans :))
Hadi gozun aydın inşallah gyzel sonuclar alırsınçok teşekkür ediyorum, sonunda anladım! :)
Sağo canım canım tesekkur ederim sonunda oldu cok sukur sende ne var ne yok kaç aylık oldun
en son 7 haftalikken gitmistim doktora suan 9 a yaklastim nasipse yakinda 3 aylik olucaz doktor 1 ay sonra gel dedi çok uzun geliyor beklemesi inşallah iyidir bebisSağo canım canım tesekkur ederim sonunda oldu cok sukur sende ne var ne yok kaç aylık oldun
İyidir annesi merak Etmeen son 7 haftalikken gitmistim doktora suan 9 a yaklastim nasipse yakinda 3 aylik olucaz doktor 1 ay sonra gel dedi çok uzun geliyor beklemesi inşallah iyidir bebis
canım ben yumurtlamadan 4 gün sonra başlayan sol kasık ağrım vardı hep yerleşme dedim ateşim 37.3 ile 36.9 arasındaydı ama olmadı ateşle ilgilendirme bence ateşim adete rağmen 37.0Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
Mrb mesajı yeni gördüm son durum neHanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
İnsallah hayırlı haberler alınMerhabalar. Bnm gibi bat gününü sabırsızlıkla bekleyen var mı ilk defa kür yaptım bu ay bugün yarın bat günüm. Hepsini okuyamadım başlığı görünce yazdım. Olumlu şeyler duyarız inşallah
Teşekkür ederim canım. Gebe kaldiniz siz belkideİnsallah hayırlı haberler alın
Evet bu topiği açtıktan 2 ay sonra kaldımTeşekkür ederim canım. Gebe kaldiniz siz belkide
Maşallah canım Rabbim sağlıcakla kolayca kucağınıza almayı nasip etsin. Zaten paylasmissin da . Bn de ikinciyi istiyorum 2 aydır hayırlısı bugün yarın olmazsam ümidim artacak inşallahEvet bu topiği açtıktan 2 ay sonra kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?