• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde ovulasyon testlerime bi bakar mısınız acaba tekrar mı yumurtlama oluyor :KK64:bata 7 gün var

Eklentiler

• 20200715_135252.webp
    20200715_135252.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 66
Kuzum erken gebelikte veya kanda çıkar mı acaba kesin sonuç
Kanda kesin cıkar ıkı gun varsa cunkı doktorlar catlatma iğnesindem sonra 10.gün test yapın dediklerine göre ben şimdi merkezden geldim ıkı tane genelik testi aldım yapmaya cesaretim yok 😒

Dusunuyorum canım sabah namazından sonra mı yaosam şimdi yapıcam cıkmıcak ve uzulecegm biliyorum 😏 zaten ozaman da cıkmaz kesinn
Yarın eşimin memlekete gidicez.düğün için. Orası da ilçe ve 4-5 gün oradayız. Nasıl beklicem orda onu da bilmiyorum. Adet olmazsam yere göğe sığmam. Bide o tarafa biraz geç söylemeyi düşünüyorum. O yüzden zamanlama çok fena. Akıl lazım banaaa daha çok gaz lazım 😂

Yarın eşimin memlekete gidicez.düğün için. Orası da ilçe ve 4-5 gün oradayız. Nasıl beklicem orda onu da bilmiyorum. Adet olmazsam yere göğe sığmam. Bide o tarafa biraz geç söylemeyi düşünüyorum. O yüzden zamanlama çok fena. Akıl lazım banaaa daha çok gaz lazım 😂
Orda olman daha iyi bence en azından mecbur beklicen kız

-Yagmur- -Yagmur- 5 günlük mola diyerek Ve moralimi yüksek tutmaya çalışarak Dün gece adet olduğumu söylüyorum kuzumm. 😑
Aşırı halsizlik, göğüs ve ucu sızlaması , karın şişliği , kirpik Ve saç karışıklığı, Gözlerin sulanması , ateşin 37 altına asla düşmemesi ( bugün 36,6 :/ ) erken gebelik testinde 2. Çizginin belirip kaybolması, 3 gündür kasıkta aşırı batma hissi... he bide göbekte beliren uzunlamasına kahvemsi çizgi... hepsi vardı. Belirti arayan anne adaylarına sözüm. Tek Ve sağlam belirti adet gecikmesi!!! Tüm bu belirtilere rağmen hayal kırıklığı yaşamadım çünkü psikolojik olabileceğini hep aklımın köşesinde tuttum. Allah en tez zamanda tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıkla o duyguyu tattırsın. Ben 5 günlük moladayım 🤗

-Yagmur- -Yagmur- 5 günlük mola diyerek Ve moralimi yüksek tutmaya çalışarak Dün gece adet olduğumu söylüyorum kuzumm. 😑
Aşırı halsizlik, göğüs ve ucu sızlaması , karın şişliği , kirpik Ve saç karışıklığı, Gözlerin sulanması , ateşin 37 altına asla düşmemesi ( bugün 36,6 :/ ) erken gebelik testinde 2. Çizginin belirip kaybolması, 3 gündür kasıkta aşırı batma hissi... he bide göbekte beliren uzunlamasına kahvemsi çizgi... hepsi vardı. Belirti arayan anne adaylarına sözüm. Tek Ve sağlam belirti adet gecikmesi!!! Tüm bu belirtilere rağmen hayal kırıklığı yaşamadım çünkü psikolojik olabileceğini hep aklımın köşesinde tuttum. Allah en tez zamanda tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıkla o duyguyu tattırsın. Ben 5 günlük moladayım 🤗
hayırlısı olsun Allah bidahaki aya nasip etsin inşallah 🙏 çok doğru devamli bi belirti ariyoruz buluyoruzda sonuçta gene adeti beklemek zorundayız aceleco davraniyoruz elimizde olmadan

-Yagmur- -Yagmur- yardimina ihtiyacım var kafam karışık bu ay. 30 gunde bir düzenli adet oluyorum. gecen ay ilk defa ovulasyon kullandım 18.gun gec yumurtlama gördüm. bu ay 11.gun yumurtlama gördüm değerlendirdim ama 16.gun tekrar koyulaşmaya başladı. 2 gune falan tekrar pik yapabilir mi 18. gunde falan 2 kere mümkün mü

Eklentiler

• IMG_20200718_124029.webp
    IMG_20200718_124029.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200718_123932.webp
    IMG_20200718_123932.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 21
Back
X