- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum erken gebelikte veya kanda çıkar mı acaba kesin sonuçKuzum benım ateşim hiç 37 olmadı bşliyormusun hamılelikte 37 falan cıkıyormus
Ovulasyon gittikce koyulasiyor benim de boyle oldu gebelik bence sizinki deKızlar benimde ovulasyon testlerime bi bakar mısınız acaba tekrar mı yumurtlama oluyorbata 7 gün var
Elimde gebelik testim vardı dayanamayıp yaptım ve çok silikte olsa çok şükür ikinci çizgiyi gördümOvulasyon gittikce koyulasiyor benim de boyle oldu gebelik bence sizinki de
Tebrik ederim ❤❤❤Elimde gebelik testim vardı dayanamayıp yaptım ve çok silikte olsa çok şükür ikinci çizgiyi gördüm![]()
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,Teşekkür ederim canım ❤❤❤![]()
Amin canım benim İnşAllahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,bata kaç gün kala öğrendiniz acaba
Kanda kesin cıkar ıkı gun varsa cunkı doktorlar catlatma iğnesindem sonra 10.gün test yapın dediklerine göre ben şimdi merkezden geldim ıkı tane genelik testi aldım yapmaya cesaretim yokKuzum erken gebelikte veya kanda çıkar mı acaba kesin sonuç
Ben erken gebelik yaptım az önce. NegatifffffKanda kesin cıkar ıkı gun varsa cunkı doktorlar catlatma iğnesindem sonra 10.gün test yapın dediklerine göre ben şimdi merkezden geldim ıkı tane genelik testi aldım yapmaya cesaretim yok![]()
Yapacakmısın testiiiiKanda kesin cıkar ıkı gun varsa cunkı doktorlar catlatma iğnesindem sonra 10.gün test yapın dediklerine göre ben şimdi merkezden geldim ıkı tane genelik testi aldım yapmaya cesaretim yok![]()
Bence bekle canım tam gününde ver cunku bazı tutunmalara göre adet gecikmesi olunca baslıyor artmayaBen erken gebelik yaptım az önce. Negatifffff
Kan versem mi diyorum öfff
Dusunuyorum canım sabah namazından sonra mı yaosam şimdi yapıcam cıkmıcak ve uzulecegm biliyorumYapacakmısın testiiii
Yarın eşimin memlekete gidicez.düğün için. Orası da ilçe ve 4-5 gün oradayız. Nasıl beklicem orda onu da bilmiyorum. Adet olmazsam yere göğe sığmam. Bide o tarafa biraz geç söylemeyi düşünüyorum. O yüzden zamanlama çok fena. Akıl lazım banaaa daha çok gaz lazımDusunuyorum canım sabah namazından sonra mı yaosam şimdi yapıcam cıkmıcak ve uzulecegm biliyorumzaten ozaman da cıkmaz kesinn
Orda olman daha iyi bence en azından mecbur beklicen kızYarın eşimin memlekete gidicez.düğün için. Orası da ilçe ve 4-5 gün oradayız. Nasıl beklicem orda onu da bilmiyorum. Adet olmazsam yere göğe sığmam. Bide o tarafa biraz geç söylemeyi düşünüyorum. O yüzden zamanlama çok fena. Akıl lazım banaaa daha çok gaz lazım![]()
Doğru dedin bacım ağzın bal yesinOrda olman daha iyi bence en azından mecbur beklicen kız
hayırlısı olsun Allah bidahaki aya nasip etsin inşallah-Yagmur- 5 günlük mola diyerek Ve moralimi yüksek tutmaya çalışarak Dün gece adet olduğumu söylüyorum kuzumm.
![]()
Aşırı halsizlik, göğüs ve ucu sızlaması , karın şişliği , kirpik Ve saç karışıklığı, Gözlerin sulanması , ateşin 37 altına asla düşmemesi ( bugün 36,6 :/ ) erken gebelik testinde 2. Çizginin belirip kaybolması, 3 gündür kasıkta aşırı batma hissi... he bide göbekte beliren uzunlamasına kahvemsi çizgi... hepsi vardı. Belirti arayan anne adaylarına sözüm. Tek Ve sağlam belirti adet gecikmesi!!! Tüm bu belirtilere rağmen hayal kırıklığı yaşamadım çünkü psikolojik olabileceğini hep aklımın köşesinde tuttum. Allah en tez zamanda tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıkla o duyguyu tattırsın. Ben 5 günlük moladayım![]()