• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
-Yagmur- -Yagmur- yardimina ihtiyacım var kafam karışık bu ay. 30 gunde bir düzenli adet oluyorum. gecen ay ilk defa ovulasyon kullandım 18.gun gec yumurtlama gördüm. bu ay 11.gun yumurtlama gördüm değerlendirdim ama 16.gun tekrar koyulaşmaya başladı. 2 gune falan tekrar pik yapabilir mi 18. gunde falan 2 kere mümkün mü
Mümkün ikinciye yumurtluyor olabilirsin hamıle de olabilirsin cok gordum böle hamıle olan ovulasyon dan belli oluyor

c
-Yagmur- -Yagmur- 5 günlük mola diyerek Ve moralimi yüksek tutmaya çalışarak Dün gece adet olduğumu söylüyorum kuzumm. 😑
Aşırı halsizlik, göğüs ve ucu sızlaması , karın şişliği , kirpik Ve saç karışıklığı, Gözlerin sulanması , ateşin 37 altına asla düşmemesi ( bugün 36,6 :/ ) erken gebelik testinde 2. Çizginin belirip kaybolması, 3 gündür kasıkta aşırı batma hissi... he bide göbekte beliren uzunlamasına kahvemsi çizgi... hepsi vardı. Belirti arayan anne adaylarına sözüm. Tek Ve sağlam belirti adet gecikmesi!!! Tüm bu belirtilere rağmen hayal kırıklığı yaşamadım çünkü psikolojik olabileceğini hep aklımın köşesinde tuttum. Allah en tez zamanda tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıkla o duyguyu tattırsın. Ben 5 günlük moladayım 🤗
olsun canım Nasip inşallah bir dahaki aya
bşrsey sormak istiyorum benım yumurtlqmam 4 gün sürdü ovülasyondan 9 gün sonra dün gece test yaptım cıkmadı acaba erken mi yaptım

geçen ay 18.gun yumurtlama olunca dedim acaba o gun tekrar pik yaparmi bi kac gun daha yapayım fikrini alirim inşallah
Adete bir hafta kala ovulasyon koyulasınca hamılelik ogrenenler olmus senın ıcın onları arastırırım sımdı ondan gec yazdım

-Yagmur- -Yagmur- 5 günlük mola diyerek Ve moralimi yüksek tutmaya çalışarak Dün gece adet olduğumu söylüyorum kuzumm. 😑
Aşırı halsizlik, göğüs ve ucu sızlaması , karın şişliği , kirpik Ve saç karışıklığı, Gözlerin sulanması , ateşin 37 altına asla düşmemesi ( bugün 36,6 :/ ) erken gebelik testinde 2. Çizginin belirip kaybolması, 3 gündür kasıkta aşırı batma hissi... he bide göbekte beliren uzunlamasına kahvemsi çizgi... hepsi vardı. Belirti arayan anne adaylarına sözüm. Tek Ve sağlam belirti adet gecikmesi!!! Tüm bu belirtilere rağmen hayal kırıklığı yaşamadım çünkü psikolojik olabileceğini hep aklımın köşesinde tuttum. Allah en tez zamanda tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıkla o duyguyu tattırsın. Ben 5 günlük moladayım 🤗
Ya cok üzüldüm bukadar belirgin net belirtilere karsı da heveslenmemek gerek tiğini anlamış olduk artık bidaki aya canım uzulme ınan teselli edecek cumle bile bulamıyorum artık bende olmadım kuzm gecikti

Yumurtalamadan 9 gun felan gecti ama 7 8 gun sonra baslamisti

benimde bugün 10. gün önceki günlerde yaptığım testler negatifti ki bu sabah silik çizgi gördüm ve kan verdim şimdi öğrendim bhcg 20,28 Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar :KK200: tarih olarak sizinde işinize yarar belki ama kişiden kişiye değişiyormuş daha erken öğrenende var daha geç öğrenende

Merhaba kizlar adetime 2 gun var ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hicbise yok normalde adet belirtim cok olurdu kasiklarm agrirdi merak icindeym

benimde bugün 10. gün önceki günlerde yaptığım testler negatifti ki bu sabah silik çizgi gördüm ve kan verdim şimdi öğrendim bhcg 20,28 Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar :KK200: tarih olarak sizinde işinize yarar belki ama kişiden kişiye değişiyormuş daha erken öğrenende var daha geç öğrenende
Yumurtalamadan sonra 10 gunmu???

Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin 🤗 ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran 🙋‍♀️🙋‍♀️
25 Haziran'da benim bat. Günlerimi değerlendirdim heyecanla bekliyorum. Ama son 3-4 gündür hafif mide bulantısı kokuya duyarlılık halim var. Oğlumda çok sıkıntı yaşamıştım hamilelikte. Acaba bu erken belirti gosterme şansı var mı?

Back
X