• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bak canim benim dunku ovulasyon testim koyu gidiyor yumurtlamadan beri hic bisey anlamadim bende adete 11 gun var test daha pozitif falan vermiyor tabiki bugünde yapip atarim sende haberdar et
Canım benimde catlamadan sonra 8. Gün bugün daha bı koyulasti ama halla gebelik testinde bişey yok geçen ay bidan bir tık daha silikti ama gebelik testinde çıkmıştı anlam veremedim ikinci yumurtlamami inşallah bı sorun yoktur bende adetten önce koyulaşmaya genelde silik olur hiç belli bile olmaz

Eklentiler

• IMG_20200721_151042.webp
    IMG_20200721_151042.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200721_151350.webp
    IMG_20200721_151350.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 61
Canım benimde catlamadan sonra 8. Gün bugün daha bı koyulasti ama halla gebelik testinde bişey yok geçen ay bidan bir tık daha silikti ama gebelik testinde çıkmıştı anlam veremedim ikinci yumurtlamami inşallah bı sorun yoktur bende adetten önce koyulaşmaya genelde silik olur hiç belli bile olmaz
inşallah hayırlıyla görürüz gebelik testindede 🙏 adete nekadar var kaçıncı gün yumurtlama oldu

inşallah hayırlıyla görürüz gebelik testindede 🙏 adete nekadar var kaçıncı gün yumurtlama oldu
Geçen ay kimyasal yaşadım sonra kanama oldu
19 , 20 yumurtlama 21 çatlama oldu geç yumurtlama olduğuna göre 14 gün sonra adet oluyorum hep bu hesaba göre 6 gün var catmadan sonraki 8. Gün

19 , 20 yumurtlama 21 çatlama oldu geç yumurtlama olduğuna göre 14 gün sonra adet oluyorum hep bu hesaba göre 6 gün var catmadan sonraki 8. Gün
Rabbim bu ay nasip etsin inşallah 🙏 yarin adete 10 gun kalicak benimde

Arkadaşlar aranızda yeniyim ve bu ay bebek planlaması yaptık. Yaşım 37. İlk seferde olması çok zor ama insan ümitleniyor işte. Adetime üç gün kaldı ve ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç biri yok😔 Adet gecikmesini bekleyeyim mi test yapmak için. Test ne zaman yapılması gerekiyor.

Canım adete kaç gün kaldığı değilde yumurtlama catlamadan sora kaç gün geçti o önemli adett tutunan bebek duracakmi kimyasalmi olacak onun için adet gecikmesi önemli
cok doğru her şekilde adeti beklicez ahh bu aceleciligimiz olmasa 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar aranızda yeniyim ve bu ay bebek planlaması yaptık. Yaşım 37. İlk seferde olması çok zor ama insan ümitleniyor işte. Adetime üç gün kaldı ve ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç biri yok😔 Adet gecikmesini bekleyeyim mi test yapmak için. Test ne zaman yapılması gerekiyor.
hayırlısı olsun inşallah belkide olur neden olmasın 😊 yumurtlamadan kac gun gecti

yumurtlamadan sonra 9. gun gebelikte cift cizgiyi gördüm -Yagmur- -Yagmur- hep yardımcı oldun teşekkür ederim bugun bata 8 kaldi gebelik ve ovulasyon testimi atıyorum ornek olmasi için yumurtlama gibi çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20200724_092116.webp
    IMG_20200724_092116.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 54
canim ben cift cizgiyi gördüm Allah'ıma şükürler olsun 🙏 ovulasyonda koyuydu bak bugünkü dahada koyu paylaştım sende bir gebelik testi yap inşallh vardır sizlerdende güzel haberler alalim

Merhaba benimde bu ay ilk net deneme
yas 36 ve 28i bad bendede bi gariplikler var ama psikolojikmi bilmiyorum.

En dikkatimi ceken surekli gaz ve adet sancisi arasi biseyler yasamam
Ve bu ay ilginc bir sekilde neredeyse kupkuruyum hic akintim yok oysaki benim normalde hissedecek kadar akintim olur

Usuttummu ,adetmi olucam yoksa hamilemiyim icimden bir his 3 diyor ama kendimi kandiriyor olabilirim 😊 hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Merhaba benimde bu ay ilk net deneme
yas 36 ve 28i bad bendede bi gariplikler var ama psikolojikmi bilmiyorum.

En dikkatimi ceken surekli gaz ve adet sancisi arasi biseyler yasamam
Ve bu ay ilginc bir sekilde neredeyse kupkuruyum hic akintim yok oysaki benim normalde hissedecek kadar akintim olur

Usuttummu ,adetmi olucam yoksa hamilemiyim icimden bir his 3 diyor ama kendimi kandiriyor olabilirim 😊 hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Maalesef benim olmadı. Bir sonrakine inşallah🙏🏻 Yaşımda 37 olunca ister istemez tedirginlik oluyor.

Back
X