• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
-Yagmur- -Yagmur- bakarmisiniz kizlar catladi mi anlamiyorum hala koyu gibi 😔

Eklentiler

• IMG_20200714_120904.webp
    IMG_20200714_120904.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200714_120840.webp
    IMG_20200714_120840.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba

Merhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba
Gecikme den ıkı ux gün sonra varsa mutlaka cıkacaktır kurtaj dan sonra böule gecikmeler olabiliyor bıksc aya normele döner

Benım takvimde 17si ah batdaşım benim inşallah gelmez kırmızılsr
Az once bildirim gondermiş uygulama tatlım regl e 3 gun kaldı sakası yok Yani🤔😆
Vallahi çok emin değilim ama takvim uygulamam 17si gösteriyor. Bu ay daha rahatım ama takıntı yapmadım. Sadece bat ı bekliyorum bakalım. 😏

Benım takvimde 17si ah batdaşım benim inşallah gelmez kırmızılsr
Az once bildirim gondermiş uygulama tatlım regl e 3 gun kaldı sakası yok Yani🤔😆
Varmı sende
Aynen canım cunku otamatik sistem en iyisi ovulasyon testi kullanmak ne zamam yumurtlsma olduğu bellç olmuyor cunku 🤷‍♀️
Değişik bi belirti var mı bu sefer canım 😰

Varmı sende

Değişik bi belirti var mı bu sefer canım 😰
Inanırmısın her ay belirti yasadım ben hamileyim dedim sonu hep hüsran bu ay hiç bişe hissetmiyorum sadece basım agrıyor oda maskeden oldıgunu dusunuyporum birde belime sancı girdi bi kaç kez o adet zamanı olur zaten bu yani sende varmı kuzum bide gulme ama vajına girisinde kasıntı var belirtilere yazmıslardı diue hatırlıyorum ama cok bir bilgi bulamadım

Inanırmısın her ay belirti yasadım ben hamileyim dedim sonu hep hüsran bu ay hiç bişe hissetmiyorum sadece basım agrıyor oda maskeden oldıgunu dusunuyporum birde belime sancı girdi bi kaç kez o adet zamanı olur zaten bu yani sende varmı kuzum bide gulme ama vajına girisinde kasıntı var belirtilere yazmıslardı diue hatırlıyorum ama cok bir bilgi bulamadım
Ne ararsan bendede var kuzum 😂 o kaşıntı bendede var Ekstra göğüslerimde de var. Geçen ay olan tüm belirtiler var ama bakalım. Sadece bu ay ateş takibi yaptım. 1 haftadır falan 37 altına düşmedi.

Ne ararsan bendede var kuzum 😂 o kaşıntı bendede var Ekstra göğüslerimde de var. Geçen ay olan tüm belirtiler var ama bakalım. Sadece bu ay ateş takibi yaptım. 1 haftadır falan 37 altına düşmedi.
Kuzum benım ateşim hiç 37 olmadı bşliyormusun hamılelikte 37 falan cıkıyormus

Back
X