- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Canım bu ay es geçeceğiz. Eşimle öyle karar verdik He olursa allahtan ama bu ay bakmıyorum hiç bir şeyeS Siyahhhinci merhaba canim nerelerdesin başladın mi ovulasyona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu ay es geçeceğiz. Eşimle öyle karar verdik He olursa allahtan ama bu ay bakmıyorum hiç bir şeyeS Siyahhhinci merhaba canim nerelerdesin başladın mi ovulasyona
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım bu ay es geçeceğiz. Eşimle öyle karar verdik He olursa allahtan ama bu ay bakmıyorum hiç bir şeye![]()
okadar kısa sürede çıkacağını sanmıyorum en az 10 gun geçmesi lazım. vücudunu taniyorsan psikolojik değilse neden belirti olmasin olabilirHalsizlik yüzde sivilce ve iştah artışı var ama daha cok kısa süre bu kadar kısa surede belirti vermez heralde. Erken gebelik testi 5 gun sonra sonuc gosteriyormus bu kadar kısa surede sonuc goreniniz var mı ?
Canım bu aksam birdaha yap pik cok yakın ama cok az ton farkı var bugunu de değerlendir her ihtimale karsı-Yagmur- canim bakabilirmisin bugun pik mi daha koyilasirmi yoksa yarin dun ve bugünü atıyorum
Canım bazen testler yanıltıyor bir kan verme şansın varmıMerhaba hanımlar
Uzun süredir bebek istiyoruz. Bu ay arkadaşımın tavsiyesiyle soğan kürü uyguladım adet döngümün 38. günündeyim bu kadar gecikme çok nadir olur normal döngü ortalama 33 veya 34 gün ortalama
Bu sabah normal gebelik testi yaptım fakat negatif sonuç gördüm hala adet olmadım 2 gündür uyku düzensizliği de başladı bel ağrısı var.. Öyle zor geçiyor ki şu birkaç gün bir sonuç ta alamıyorum ne pozitifi gördüm ne de adet oldum![]()
Yarın aynı saatte yap csnım gebelik olusmus oabilir 3 yumurtlama olcagını sanmıyorumKizlar 29 da pik 30da catladi 15de adet gozukuo 54.gun döngume girdim gec ve ikikez yumurtladim die 9da lh testi yaptim silik bugun bi yapayim dedim t patladi c silik kalmis gebelik varmidirki ? 2 tane gebelik testi aldim simdi sabahmi yapsam nasil yapsam bilemedim heycan yaptim![]()
Diosun allahm amin cumlemizin hayirli saglikli evlatlari olur insallah gebelik testi yapsam cikarmi ? 12den beri idrari tutuorum 2 saat mi bklemeliyimYarın aynı saatte yap csnım gebelik olusmus oabilir 3 yumurtlama olcagını sanmıyorum
Son yumurtlamanun üzerinden kac gun gectiDiosun allahm amin cumlemizin hayirli saglikli evlatlari olur insallah gebelik testi yapsam cikarmi ? 12den beri idrari tutuorum 2 saat mi bklemeliyim
bitane daha yaptım idrar az mi geldi diye 2 damlatmistim sonuncusu buCanım bu aksam birdaha yap pik cok yakın ama cok az ton farkı var bugunu de değerlendir her ihtimale karsı
13 gun iste 15de tam adet olcaktim nys zaten test yaptim yine negatif .s belki yumurtladim sandim bilemiyorumki nasip artik ovu testinide birakcam zaten gelisi guzel olsun nasip cumlemize ve ts ederimSon yumurtlamanun üzerinden kac gun gecti
Rica ederim daha erken olabilir yumurtlamadam 16 17 hatta 19 gün sonra gorenler var cift cizgi hemen üzülme13 gun iste 15de tam adet olcaktim nys zaten test yaptim yine negatif .s belki yumurtladim sandim bilemiyorumki nasip artik ovu testinide birakcam zaten gelisi guzel olsun nasip cumlemize ve ts ederim
Birkaç gün daha adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum canımCanım bazen testler yanıltıyor bir kan verme şansın varmı
Aman uzulemiorumki zaten alistim negatife pozitif olursa şok geciririm gerci onada artik ne tepki veririm kestiremiorumRica ederim daha erken olabilir yumurtlamadam 16 17 hatta 19 gün sonra gorenler var cift cizgi hemen üzülme
İnşallah tatlım Allah gönlüne göre versnAman uzulemiorumki zaten alistim negatife pozitif olursa şok geciririm gerci onada artik ne tepki veririm kestiremiorum![]()