• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı yakaladım . Bat 18 haziran. Yumurtam 5 haziran da çatladı🙈😊

Oh maşallah ne güzel çatlamış

Benimde testler böyle sanırım tavuk oldum 🐥🐣🐥🐣😄😄🐔🐔🐔

Bugün döngümün 22.günü
16.günde pik gördüm

Tam silikleşme oluyordu kii tekrardan koyulaşmaya başladı hayırlısı

Eklentiler

• 20200611_131804.webp
    20200611_131804.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 20200611_131754.webp
    20200611_131754.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200605_143053.webp
    20200605_143053.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 46
Benim her ay belirtim olur psikolojik olduğunu biliyorum ama insan yine de ümitleniyor. Ama bu ay yok arıyorum özellikle var mı acaba diye eğilince göğsüm sızlıyor ama alakası olmadığına inkayım. Demek belirtisiz de oluyormuş. Hadi bakalım bu da şimdi beni ümitlendirir 😅😅
Ya iste bilmiyorum benim ikisi de korunmayı bıraktığım ilk ayda oldu hani belirti aramak belirti olup ta çıkmaması filan bunları onlarda hic yasamadim 3.de öyle olur sandim şubatta korunmayı biraktim ilk ay yine tuttu ama kimyasal gebelik oldu ondan sonra her ay denedim olmadi hala nasip

Valla ben İki kızimda da ovu testi filan bilmiyodum adet bittiği günden itibaren her 2 gunde bir oluyodu taki diger adete kadar hic bi belirti yasamiyodum yani oyle bariz bi göğüs büyümesi acimasi filan hic olmadi iki kizda da adet günümde test yaptım 2-3 saat sonra belli belirsiz cizgi cikti kan verdim pozitif sonradan cikti belirtiler
Tespitleri dogru desene 😍

Hsgeldin 😍😍😍 belirtilerin neler
Canım ben evleneli 3 yıl bitiyor 3 yıldır istedik olmadı . İnsulin direncim vardı benim 30 kilo verdim biraz düzene girdi eşim de de varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce . Bu ay ikinci defa yaptım ovulasyon testi ilk defa bu kadar net yakaladım yumurtlama gününü bu bile heyecanlandırdı beni. Belirtim ise 3 yıldır hiç olmayan bisey oluyor göğüs uçlarım çok acıyor . Dokunamıyorum bile . Sanki şiş gibi göğüslerim. Bide şişkinlik var . Sanki verdiğim 30 kiloyu tekrar almış gibi hissediyorum bunlar belirti mi bilmiyorum tabi

Oh maşallah ne güzel çatlamış

Benimde testler böyle sanırım tavuk oldum 🐥🐣🐥🐣😄😄🐔🐔🐔

Bugün döngümün 22.günü
16.günde pik gördüm

Tam silikleşme oluyordu kii tekrardan koyulaşmaya başladı hayırlısı
Senin yumurtalar da güzel çatlamış canım . İnşallah bu ay pozitifi yakalariz . Belirtin var mı

Canım ben evleneli 3 yıl bitiyor 3 yıldır istedik olmadı . İnsulin direncim vardı benim 30 kilo verdim biraz düzene girdi eşim de de varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce . Bu ay ikinci defa yaptım ovulasyon testi ilk defa bu kadar net yakaladım yumurtlama gününü bu bile heyecanlandırdı beni. Belirtim ise 3 yıldır hiç olmayan bisey oluyor göğüs uçlarım çok acıyor . Dokunamıyorum bile . Sanki şiş gibi göğüslerim. Bide şişkinlik var . Sanki verdiğim 30 kiloyu tekrar almış gibi hissediyorum bunlar belirti mi bilmiyorum tabi
Ay hadi inşallah benımde sadece gogus uclarım acıyor bazen geciyor sonra yine başlıyor bide göğsümün koltuk altı tarafından acı hissediyorum dokununca sen de bir dokun bakalım varmı

Ay hadi inşallah benımde sadece gogus uclarım acıyor bazen geciyor sonra yine başlıyor bide göğsümün koltuk altı tarafından acı hissediyorum dokununca sen de bir dokun bakalım varmı
Sadece göğüs ucu acimasi erkek bebek koltuk altindan acimaya başlaması kiz bebek belirtisi 😊

Acımadı canım benim sadece uçları ve kahverengi halkaları çok acıyor

Kızlar gebelik testi fazla ya gıdıkladı beni Tabiki az once test yaptım tertemiz bir negatif. 😄😄 8.gün belli olurmu yahu neyin kafasını yaşıyorsam

Sadece göğüs ucu acimasi erkek bebek koltuk altindan acimaya başlaması kiz bebek belirtisi 😊
Dun gece ruyamda balık tuttum kız evlada yazıyor anlamı 😍😍😍 bide aynadan kendime baktım ama nasıl guzelimvarya oda kendıne benzeyecek kız evlada yazıyordu birde 9 tane beyaz yumurta gördüm gecen 😍😍😍
Bu söylediğin kesin bilgimi? ALLAHIM İNSALLAH
Yaaaa ismi bile hazır ahsen koyacağım❤️

Back
X