- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Bide ben 3 4 5 haziran da girdim ilişkiye . Ondan sonra eşim girmeyelim ilişkiye bide böyle deneyelim dedi.benimde 5 haziranda yumurtladım 7 haziranda çatladı denildiğine göre 12 gün sonra idrar testinde cıkanlar varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide ben 3 4 5 haziran da girdim ilişkiye . Ondan sonra eşim girmeyelim ilişkiye bide böyle deneyelim dedi.benimde 5 haziranda yumurtladım 7 haziranda çatladı denildiğine göre 12 gün sonra idrar testinde cıkanlar varmış
HsgeldinBende bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı yakaladım . Bat 18 haziran. Yumurtam 5 haziran da çatladı![]()
Bende bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı yakaladım . Bat 18 haziran. Yumurtam 5 haziran da çatladı![]()
Ya iste bilmiyorum benim ikisi de korunmayı bıraktığım ilk ayda oldu hani belirti aramak belirti olup ta çıkmaması filan bunları onlarda hic yasamadim 3.de öyle olur sandim şubatta korunmayı biraktim ilk ay yine tuttu ama kimyasal gebelik oldu ondan sonra her ay denedim olmadi hala nasipBenim her ay belirtim olur psikolojik olduğunu biliyorum ama insan yine de ümitleniyor. Ama bu ay yok arıyorum özellikle var mı acaba diye eğilince göğsüm sızlıyor ama alakası olmadığına inkayım. Demek belirtisiz de oluyormuş. Hadi bakalım bu da şimdi beni ümitlendirir![]()
Tespitleri dogru deseneValla ben İki kızimda da ovu testi filan bilmiyodum adet bittiği günden itibaren her 2 gunde bir oluyodu taki diger adete kadar hic bi belirti yasamiyodum yani oyle bariz bi göğüs büyümesi acimasi filan hic olmadi iki kizda da adet günümde test yaptım 2-3 saat sonra belli belirsiz cizgi cikti kan verdim pozitif sonradan cikti belirtiler
Canım ben evleneli 3 yıl bitiyor 3 yıldır istedik olmadı . İnsulin direncim vardı benim 30 kilo verdim biraz düzene girdi eşim de de varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce . Bu ay ikinci defa yaptım ovulasyon testi ilk defa bu kadar net yakaladım yumurtlama gününü bu bile heyecanlandırdı beni. Belirtim ise 3 yıldır hiç olmayan bisey oluyor göğüs uçlarım çok acıyor . Dokunamıyorum bile . Sanki şiş gibi göğüslerim. Bide şişkinlik var . Sanki verdiğim 30 kiloyu tekrar almış gibi hissediyorum bunlar belirti mi bilmiyorum tabiHsgeldinbelirtilerin neler
Hadi inşallah hayırlısıyla Bi gör yumurtlamayıBen de cuma ya da cumartesi pik bekliyorum 27 haziran bat![]()
İlk belirti olmuyo ama sonradan 9 ay kustum 14 kilo verdim acisini cikardi size de nasip olsun ❤❤Tespitleri dogru desene![]()
Senin yumurtalar da güzel çatlamış canım . İnşallah bu ay pozitifi yakalariz . Belirtin var mıOh maşallah ne güzel çatlamış
Benimde testler böyle sanırım tavuk oldum
Bugün döngümün 22.günü
16.günde pik gördüm
Tam silikleşme oluyordu kii tekrardan koyulaşmaya başladı hayırlısı
Ay hadi inşallah benımde sadece gogus uclarım acıyor bazen geciyor sonra yine başlıyor bide göğsümün koltuk altı tarafından acı hissediyorum dokununca sen de bir dokun bakalım varmıCanım ben evleneli 3 yıl bitiyor 3 yıldır istedik olmadı . İnsulin direncim vardı benim 30 kilo verdim biraz düzene girdi eşim de de varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce . Bu ay ikinci defa yaptım ovulasyon testi ilk defa bu kadar net yakaladım yumurtlama gününü bu bile heyecanlandırdı beni. Belirtim ise 3 yıldır hiç olmayan bisey oluyor göğüs uçlarım çok acıyor . Dokunamıyorum bile . Sanki şiş gibi göğüslerim. Bide şişkinlik var . Sanki verdiğim 30 kiloyu tekrar almış gibi hissediyorum bunlar belirti mi bilmiyorum tabi
Amin inşallahİlk belirti olmuyo ama sonradan 9 ay kustum 14 kilo verdim acisini cikardi size de nasip olsun ❤❤
Ay yani gebelik nasip olsun bulantı kusma degilİlk belirti olmuyo ama sonradan 9 ay kustum 14 kilo verdim acisini cikardi size de nasip olsun ❤❤
İnşallah canım
Hadi inşallah hayırlısıyla Bi gör yumurtlamayı![]()
kasık ve bel ağrım var ara oluyor birde koku hassasiyeti ama pisikolojik olabilirEvet canım bende 12. Günyapmayı düşünüyorum . Belirtin var mı canım . Garip gelen sana
Sadece göğüs ucu acimasi erkek bebek koltuk altindan acimaya başlaması kiz bebek belirtisiAy hadi inşallah benımde sadece gogus uclarım acıyor bazen geciyor sonra yine başlıyor bide göğsümün koltuk altı tarafından acı hissediyorum dokununca sen de bir dokun bakalım varmı
Acımadı canım benim sadece uçları ve kahverengi halkaları çok acıyorAy hadi inşallah benımde sadece gogus uclarım acıyor bazen geciyor sonra yine başlıyor bide göğsümün koltuk altı tarafından acı hissediyorum dokununca sen de bir dokun bakalım varmı
İlk defa duydum canım bunu . Çok şaşırdımSadece göğüs ucu acimasi erkek bebek koltuk altindan acimaya başlaması kiz bebek belirtisi![]()
Dun gece ruyamda balık tuttum kız evlada yazıyor anlamıSadece göğüs ucu acimasi erkek bebek koltuk altindan acimaya başlaması kiz bebek belirtisi![]()