Hayır ama hamileyken sakıncalıNereye yazacağımı bilemedim. Tecrübesi veya fikri olan varsa bu bebek denemeleri aşamasında saç boyatmanın daha doğrusu oriel le saç açtırıp boyatmanın bi sakıncası var ııı
Dün bugün yumurtlama varsayarsak 1-2 güne boyatsam bişey olmaz dimi. Saçlarım küllü açık sarıyken bi anda bi heyecanla simsiyah yaptım. Dipler 2 cm geldi ve sanki bu yaşta beyazlaşmış gibi oldum. Hamileliği düşünürsek 9 ayda kim bilir nolurHayır ama hamileyken sakıncalı
Ozaman vakit harcama hemen boyat bencdDün bugün yumurtlama varsayarsak 1-2 güne boyatsam bişey olmaz dimi. Saçlarım küllü açık sarıyken bi anda bi heyecanla simsiyah yaptım. Dipler 2 cm geldi ve sanki bu yaşta beyazlaşmış gibi oldum. Hamileliği düşünürsek 9 ayda kim bilir nolur
Yumurtlamaya göre değişiyor. benim hep gununde gelirdi 30 gunde bu ay yumurtama 18.gun oldu ve 3 gun gecikti. yumurtlamadan 14 gun sonra adet geliyor genelde oyuzden erken gelmis olabilir sizinde ovulasyon testi kullaniyormusunKızlar merhaba bir sorum olucak lütfeb aydınlatın beni kafam karıştı düşüncelerinize ihtiyacım var mayısta 30günde adet olmuşum , hazıranda 25 günde adet olmuşum , telefon programı temmuz ayı icin batı 30 günde olarak hesaplamış ona göre benim 7günüm var bata , ama gecen ay 5 gün erken oldum gecen aya göre bat yarın , şimdi telefona inanmalımıyım yoksa gecen ay erken oldum 5 gün bu ayda böyle mi olabilir
Evet canım3 gün önce yumurtlama sonrası çatlamayı gördüm ama bu çizgiler koyulaşmaya başladı gibi geliyor kızlar. Ben mi yanlış görüyorum. Yavaştan 2. Yumurtlama habercisi mi bu koyulaşmaya başlamalar
Ovulasyon kullanmıyorsan bunu bilemezsin malesefYok kullanmıyorum o zaman bu ayda erken olabilirmiyim ki kafam karıştı inanın hanhi tarihe göre beklemem gerektiğini
Siz geçmiş ayları ve geneli baz alın. Sizin yumurtlamadan genelde kaç gün sonra geliyorsa atıyorum 14 gün sonra geliyorsa bat 20 temmuz. Benim mesela yumurtlamadan sonra 15 16. Gün geliyor. 25 günlük döngüm-Yagmur- canım vallahi sağol her mesajıma cevap verdiğin için.❤ Aklımı kurcalayan birşey daha var. İçinden çıkamadım. Telefon takvimine göre ayın 3 ünde yumurtlama vardı 17 sinde bat gösteriyor. Ama ben ovu testleriyle 6 sında yakaladım yumurtlamayı. Bat 20 sine mi kaydı noldu öfff. Bebek isteyip bat bekleyen insan İçin ne saçma bi durumdur. Ben 17 sinde adet olmazsam sevineyim mi napayım. Testi ne zaman yapayım çözemedimmm. Bi el atıver şu Meseleye de
Yakın gibi gozüküyor Allah gonlune göre versin inşallah ben bu topiği açtıgımda gunumu bekliyordum malesef herzaman kş gibi olmadı suan yine bekliyorum 5 6 gun kaldı ama hıc umudum yok ovulasyonda kullammadım artık iyice bunaldım bu durumdan hiç mutlu değilim-Yagmur- merhaba bu ayida degerlendirenlerden olucam inşallh yardımlarınızı bekliyorum gecen ay 18.gun yumurtlama gördüm biraz gec olmuştu stresten mi neden bilmiyorum. suan adetimin 10uncu gunu başladım ovulasyona bu şekilde çıkıyor bi kac gune pik olurmu yoksa daha erkenmi. hep 30 gunde bir düzenli adet olurum
Belkide vardır ümitsizliğe kapılma çoğu kişinin hic takip etmediği ay oluyor belki seninde oyledir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah biran once kucağımız dolsunYakın gibi gozüküyor Allah gonlune göre versin inşallah ben bu topiği açtıgımda gunumu bekliyordum malesef herzaman kş gibi olmadı suan yine bekliyorum 5 6 gun kaldı ama hıc umudum yok ovulasyonda kullammadım artık iyice bunaldım bu durumdan hiç mutlu değilim
Insallah canım amin burfan habrrleselimBelkide vardır ümitsizliğe kapılma çoğu kişinin hic takip etmediği ay oluyor belki seninde oyledir Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah biran once kucağımız dolsun
Evet canım oldumadet oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?