Aynen öyle testin silikleştiği gün yani çstlama olduktan 14 gün sonra regl günün bazen 17.ci güne sarkabiliyormus doktor lar bunu normal görüyoraynen simdi adetim öne alınmış oldu dimi 14 gün sonra olucak inşallah olmaz tabi
evet canım yumurtlamam 3 gündür devam ediyor bu nomal mıAynen öyle testin silikleştiği gün yani çstlama olduktan 14 gün sonra regl günün bazen 17.ci güne sarkabiliyormus doktor lar bunu normal görüyor
Değil pcos varsa oyle cıkması normal amaevet canım yumurtlamam 3 gündür devam ediyor bu nomal mı
merhaba benim boyle çıkınca ertesi günü pik olmuştu t dahada koyuydu. dahada koyulaşabilir ama genede degerlendir istersenKızlaaar yine benson test bugünün. Döngü günü 13. Sizce bugün parti olmalımıııı
Yarın bide silikleşirse üzülürümmerhaba benim boyle çıkınca ertesi günü pik olmuştu t dahada koyuydu. dahada koyulaşabilir ama genede degerlendir istersen
Hamilelikte de ovulasyon pozitif olur diye duydum gebe olabilir misin acaba cevapları alıntı yaparsan iyi olur bildirim gelmiyor yoksabildiğim kadarıyla yok gayet düzenli döngüm
İlla belirti olacak diye birşey yokki hsgeldinKonunuza girince karar verdim, motive oldum bari ben de bekleyeyim umutla.Adete 1 haftam var ama hiç belirti,his,umut yoktu.zaman geçsin
Pik cok yakın her ihtimale karsı degerlendir tatlmKızlaaar yine benson test bugünün. Döngü günü 13. Sizce bugün parti olmalımıııı
Canım yok ya olsaydı kanda direk çıkıyor 1 haftalık bile olsa bugün muhakkak adet olurum ben de
Değerlendirdik kuzum teşekkür ederim ilgin içinPik cok yakın her ihtimale karsı degerlendir tatlm
Saat 23 te yaptıgın pik olmuş cnımDeğerlendirdik kuzum teşekkür ederim ilgin için
Bugün ki ve son günlerde ki testlerim de şöyle. Ben neden bu testleri çözemedim anlamadım. Tecrübesizliğin dibini yaşıyorum galibayine bana tercüme ederseniz duacınız olcammm dünmüydü bugün mü pik anlayamıyorum yahuuu. Ya yarında böyle koyu çıkarsa ?
Hoş buldumİlla belirti olacak diye birşey yokki hsgeldin
anladım canım yaparım tabi bilmiyorum ki bu akşamda lh testi yapayım olmadı yarın gebelik testi yaparımHamilelikte de ovulasyon pozitif olur diye duydum gebe olabilir misin acaba cevapları alıntı yaparsan iyi olur bildirim gelmiyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?