Bekliyorum canım Kolay gelsinhaber veririm canım bu gun doktora gidicem bakalım değerlerim artmışmı neler diyecek..
evet canım bugün söküldüm ama baya sancım var sen ne yaptınS Siyahhhinci naptin regl oldun mu canım
Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran naptiniz hamile kalabildinizmi
benimde dünden beri baya ağrım var yarın hafifler bitsede ovulasyona gecsekevet canım bugün söküldüm ama baya sancım var sen ne yaptın
Bende bitmesini yeniden baslamak istiyorum yumurtalama gunlerime gecmek istiyorummmbenimde dünden beri baya ağrım var yarın hafifler bitsede ovulasyona gecsek
4 5 güne biter hemen baslarim inşallh yeni ay yeni umutBende bitmesini yeniden baslamak istiyorum yumurtalama gunlerime gecmek istiyorummm
İnşAllah yeni umutla yeni adete baslariz4 5 güne biter hemen baslarim inşallh yeni ay yeni umut
1 ağustos inşallah sizin nezamanİnşAllah yeni umutla yeni adete baslarizsizin bat ne zaman
27 temmuz insallah olmaz1 ağustos inşallah sizin nezaman
ayy inşallah yaa Rabbim çift çizgi görmeyi nasip etsin27 temmuz insallah olmaz
Benim 5 ağustosa attı bir sonraki batı27 temmuz insallah olmaz
Yok daha henüz olmamışKızlar sizce bugün pik mi ?
telefondaki takvime göre dün yumurtlama günüydü ama testler de böyle
Güvenmiyorum takvime artık
kac günde bir oluyorsun ki canim kac gun sürüyorBenim 5 ağustosa attı bir sonraki batı
bir kaç güne pik olur benimde takvimle uymuyormus bu ay ovulasyon kullanınca anladımKızlar sizce bugün pik mi ?
Daha var canımKızlar sizce bugün pik mi ?
Tamam canım benim. Teşekkür ederimDaha var canım
Evet canım cok farkediyor ovilssyon testleri bu açıdan iyibenimde dün yumurtlamaydı bugün dahada koyulastı inşallah yarın catlama olur
her ay aynı gün olmuyormuş öğrenmiş oldum
gecen ay döngümün 19 günü olmuştum
bu ay 15. günü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?