Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tenrikler canim insallah bizede kismet olursanırım olduuu
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
stres yapma bakarsın hamilesindir..Kızlar ben
Pazartrsi günğ adet gğnüm
Umarım olmam
stres yapma bakarsın hamilesindir..![]()
ama daha kan tahlili için erken ki kendi kendini üzme hemSabahları ısımı ölçüyorum anlim diye...
Bugün 36.8 çıktı...
Çok stress yapıp gerildim. Dün kan da çıkmayınca da çok ağladım....
ama daha kan tahlili için erken ki kendi kendini üzme hem
adet günün geçtikten sonra idrar testi yap bakalım. bide sakin kalmaya çalış
sen daha adetin gelmeden tüketmişsin her şeyi. sakin ol her şey düzelir o zamanÖYle yapıcam kuzummme
Evde testlerim bitti çok şükğr yoksa yaptıkça ağlardım
Almicam da kendimi cezalandırdım pzrtesiye kadar
inşallah sende bu ay güzel haberleri alırsın hayırlısıyla..Merhaba bende son 10 ay gibi bu ayıda umutla bekleyenlerdenim bu ay tek bi farkla bakalım buda işe yaramazsa ne yapacağız bilmiyorum inşallah herkesin yüzü güler bu ay
Sorma yasen daha adetin gelmeden tüketmişsin her şeyi. sakin ol her şey düzelir o zaman![]()
Inşallah canım seninki ne durumda pekiinşallah sende bu ay güzel haberleri alırsın hayırlısıyla..
Bende yarın doktora gidicem ilk defa. Kan tahlili yaptırdım 2 gun.Inşallah canım seninki ne durumda peki
Her yerde beraberiz canımKizlar bende dun oldum adetbelirtilerim vardi ama olmadi kismet bu aya hala umut var 27 Temmuz bat
![]()
Ay hadi inşallah canım gecikme oldumu yada belirtin neydiBende yarın doktora gidicem ilk defa. Kan tahlili yaptırdım 2 gun.
Evet 6 gun gecti. 2 gun geçince kan testi yaptırdım. Yoo belirti hissetmedim hic. Bel kasik agrim vardi adet olucakmışım gibi. Gerci hâlâ ağrılar devam ediyo.Ay hadi inşallah canım gecikme oldumu yada belirtin neydi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bize de haber verEvet 6 gun gecti. 2 gun geçince kan testi yaptırdım. Yoo belirti hissetmedim hic. Bel kasik agrim vardi adet olucakmışım gibi. Gerci hâlâ ağrılar devam ediyo.
haber veririm canım bu gun doktora gidicem bakalım değerlerim artmışmı neler diyecek..Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bize de haber ver