- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
Ben de by sabah yaptıö canımtestlerimiz negatif çıkıyor azda olsa cizgi olmasi lazimdi karnim iyice ağrıyor benimde hakkimizda hayırlısı olsunbu ay erken yumurtlama görürüz inşallah
Erken olabilir canim bi kac gün tekrar et bence inşallah guzel sonuçlar alırsınBen de by sabah yaptıö canım
Negatif
Yum 11.günü erken mi sizce ?
UmarımErken olabilir canim bi kac gün tekrar et bence inşallah guzel sonuçlar alırsın
Halen gelen giden yok senin testlerin geldimiErken olabilir canim bi kac gün tekrar et bence inşallah guzel sonuçlar alırsın
bendede yok. oglen gelmesi lazim bekliyorum bakalım ovulasyon nasil cikcakHalen gelen giden yok senin testlerin geldimi
Bu ay bende yaşadım onuUmarım
Dün erken gebelik yaptım.
Çıkmayınca çok ağladım çok kötü oldum
Kaç gün var adetineYarın da adet olmazsam. Perşembe sabah erken gebelik var onu yapacağımkan veremeye gitmek istemiyorum 1.20 peri görmekten bıktım zaten yarın adet olurum herhalde
Senin kaçıncı gün ?Bu ay bende yaşadım onu
Bende beklyrm bende kötü oluyrmBu ay bende yaşadım onu
14.gun oldu. adet 2 gun gecmis oldu ama tık yok daha testler negatif olduğuna göre gelicektir bugun falan adetimSenin kaçıncı gün ?
Kaçta yaptın testleri ?
14.gun oldu. adet 2 gun gecmis oldu ama tık yok daha testler negatif olduğuna göre gelicektir bugun falan adetim
Geldimi testlerin canımBu ay bende yaşadım onu
gözüm yolda kaldı bekliyorum ya inadına gelmezGeldimi testlerin canım
Ya adet belirtisi yok yarın doktora randevu aldım ben kist falansa hemen çözülsün istiyorumgözüm yolda kaldı bekliyorum ya inadına gelmez
Gebelikte aldın mı bende şimdi sipariş vereceğimgözüm yolda kaldı bekliyorum ya inadına gelmez
evet birlikte gelcek canim gelsede yapsam. bugun gelmezse bende giderim doktora hic gecikmezdi çünkü. strestw yapmadik negatif çıkınca kabullendim ben gelsinde bidaha ki aya bakalim diye ama ne biliyimGebelikte aldın mı bende şimdi sipariş vereceğim
gunlerimiz yakinmis bizimde gecikti ama negatif inşallah senden güzel haber alirizbende bu ay beklemedeyimmm.. benimde pazartesi adet olmam lazımdı olmadım kızlar. pazartesi salı test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı. salı günü ve bu gün kan verdim bakalım
bu arada nerdensin kaç yaşındasın canim gecikme derdinden soramadimGebelikte aldın mı bende şimdi sipariş vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?