- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
İnşallah once olmayanlara nasip etsin sonra banaİnsallah bu ay olur nasipse ❤hosgeldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah once olmayanlara nasip etsin sonra banaİnsallah bu ay olur nasipse ❤hosgeldin
Ya aslında lh sadece yumurtlamadan sorumlu değil aynı zamanda progesteron ve östrojen salınımını da düzenliyo ayrıca yumurtalık ve böbrek kistlerinde yüksek çıkabiliyo. Ama gebeliği tespit edebilmesi için östrojen ve progesteronun bayağı bir artmış olması gerekir sanki o da her gebede ilk haftalarda fırlar diye bişe yoktur bence ya aynı gün döllenme olduğunda bile beta hcg aynı çıkmıyo insanlarda karıştırdım kafaları ama![]()
Baska cocuk var sanırımİnşallah once olmayanlara nasip etsin sonra bana![]()
Ovulasyon testim
Kızlar benimde yumurtlama 5 güne önceydi 23.gün gördüm yumurtlamayi bat 20 haziran a kaydi bakalım bende 5 aydir deniyorum
Benimde batım 20 haziran hadi bismillah![]()
2 kizim var benim canim o yüzden hep söylerim once olmayanlara sonra bana versn rabbimBaska cocuk var sanırım
Kızlarında adet gecikmesi olmadan belirti yasadın mı hiç galiba kızlar belli etmiyor hemen kendini yaptugum tespitlere göre2 kizim var benim canim o yüzden hep söylerim once olmayanlara sonra bana versn rabbim
Benim çatlamadı mı acaba yaa niye böyle oldu bilmiuorum
Valla ben İki kızimda da ovu testi filan bilmiyodum adet bittiği günden itibaren her 2 gunde bir oluyodu taki diger adete kadar hic bi belirti yasamiyodum yani oyle bariz bi göğüs büyümesi acimasi filan hic olmadi iki kizda da adet günümde test yaptım 2-3 saat sonra belli belirsiz cizgi cikti kan verdim pozitif sonradan cikti belirtilerKızlarında adet gecikmesi olmadan belirti yasadın mı hiç galiba kızlar belli etmiyor hemen kendini yaptugum tespitlere göre
merhaba benim yumurtlamam 2 gün sürdü ve 17. gün de gördüm üzerinden 7 gün gecti 20 haziranda bat günüm
9 aylık evliyim 2. ayımızda dış gebelik yasadım 6 ay korunmamızı doktorumuz söyledi
heyecanlıyım ilk ovülasyon denemem inşallah işe yarar![]()
Valla benimde yumurtlamadan beri sol kasigim inceden agriyo ama kendimi kaptırmak istemiyorumYaa sanırım bu saatlerde acıktığım için canım hep bi şeyler çekiyor
Dün deli gibi yayla çorbası istedi profil resmimden anlaşılacağı üzere
Şimdide yine yoğurtlı bi şeyler istiyor Allahım hayırlara çıkarsın
Diğer aylarda da böyle oldu açlıktan oluyor büyük ihtimal
Kendimi çok kaptırmak istemiyorum
Bende bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı yakaladım . Bat 18 haziran. Yumurtam 5 haziran da çatladıOvulasyon testi nedenn yapıyorsun anlamadım cnım
benimde 5 haziranda yumurtladım 7 haziranda çatladı denildiğine göre 12 gün sonra idrar testinde cıkanlar varmışBende bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamayı yakaladım . Bat 18 haziran. Yumurtam 5 haziran da çatladı![]()
Evet canım bende 12. Günyapmayı düşünüyorum . Belirtin var mı canım . Garip gelen sanabenimde 5 haziranda yumurtladım 7 haziranda çatladı denildiğine göre 12 gün sonra idrar testinde cıkanlar varmış
Benim her ay belirtim olur psikolojik olduğunu biliyorum ama insan yine de ümitleniyor. Ama bu ay yok arıyorum özellikle var mı acaba diye eğilince göğsüm sızlıyor ama alakası olmadığına inkayım. Demek belirtisiz de oluyormuş. Hadi bakalım bu da şimdi beni ümitlendirirValla ben İki kızimda da ovu testi filan bilmiyodum adet bittiği günden itibaren her 2 gunde bir oluyodu taki diger adete kadar hic bi belirti yasamiyodum yani oyle bariz bi göğüs büyümesi acimasi filan hic olmadi iki kizda da adet günümde test yaptım 2-3 saat sonra belli belirsiz cizgi cikti kan verdim pozitif sonradan cikti belirtiler