Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl gidiyor ya burda hergün yazalım günler geçmiyor yoksa benim biraz iş yaptım mı sağ tarafımda batmalarım devam ediyor ovulasyon yapıyorum arada ama koyulaşma yok adete yakın tarihlerde koyu iki çizgi çıkarsa hamile oluyormuşsun 🙈 o ümitle ama karın ağrım devam ediyor ve başla hiç bir belirti yok göğüslerde şişme falan yok. Midem de bir değişiklik yok sadece karın ağrım var galiba ben üşüttüm😂😂😂😂
ay valla banada zaman gecmiyor bi kac test yaptim bile halbuki yunurtlamadan 6 gun gecti daha :KK48: is yapınca benimde kasigima agri giriyor bide belim aşırı ağrıyor bende ovulasyon takibindeyim belirgin çıkıyor ama genede cok koyu denemez çok sık giren olmuyor diye bakmamıştım haberleselim

ay valla banada zaman gecmiyor bi kac test yaptim bile halbuki yunurtlamadan 6 gun gecti daha :KK48: is yapınca benimde kasigima agri giriyor bide belim aşırı ağrıyor bende ovulasyon takibindeyim belirgin çıkıyor ama genede cok koyu denemez çok sık giren olmuyor diye bakmamıştım haberleselim
Ben de gebelik yapıyorum negatif 😂 ovulasyon testi. Silik çiZgi devam benim de yarın 7. Gün bakalım ☺️

Malesef cıkmaz adet gunu ve gecikme olunca cıkar bta o zaman artmaya baslıyor ilk kanda sonra idrarda cıkıyor 4.gun kala kan ver bence yada adet gununı bekle oyle evde test. Yap bak o bile kesin değil en net sonuc adet gecikmesi olunca cıkıyor
Dayanamadım yaptım sonuca şaşırmadım 😀 negatif 🥴

Merhaba arkadaşlar 🥰 ben yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum..14 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmayı bıraktık 1,5 aydır folik asit kullanıyorum..yumurtlamamda 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım days comfort negatif çıktı sonra ümidi kesmiştim bu aydan ama 2 gündür inanılmaz ağrım var göğüslerimde adetimden önce hep olurdu ama şimdi daha da artmış durumda bir de bugün hayatımda ilk kez bu kadar sivilce çıkardım adetime 5 gün var sizce tekrar test yapmalı mıyım erken gebelik testini olması gerekenden daha erken yapmış olma ihtimalim var mı 🙏🏼

Regli nin geçmesini bekle tatlım herkes de erkenden çıkmıyor malesef bu sefer üzülüyoruz. En iyisi beklemek en az regli yi 3 4 gün geçsin dayan

Ben de gebelik yapıyorum negatif 😂 ovulasyon testi. Silik çiZgi devam benim de yarın 7. Gün bakalım ☺
ovulasyon benimde c den silik ama genede belirgin yarin 7.gun diye belki hayalet cizgi falan görürüz diyorum :KK70:aslinda cikmicagini biliyorum bazende kesin yok diye ümitsizlik oluyor içimde

Canım ben direk o gün kana gitmedim
Adetime 1 gün kala tek seferlik kanama yaşadım kanamayı görünce direk acile gittim çünkü testim koyulaşmıştı
Bata bir gün kala 183 çıktı
2 gün sonra tekrar çağırdı belki düşük olabilir dedi
Bide 2 gün sonra verdim 575 çıktı

Henüz keseyi göremedik tabi dualarınızı bekliuorım 😍😍😍❤❤❤🌸🌸🌸

Canımm hamile misin😍😍 ayy inan ki çok sevindim birkaç hafta önce yazmıştım bende 16 aydır hiç hamile kalamadım diye ☺️ Senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲 Benim içinde dua edersen çok sevinirim😍❤️

Nasıl gidiyor ya burda hergün yazalım günler geçmiyor yoksa benim biraz iş yaptım mı sağ tarafımda batmalarım devam ediyor ovulasyon yapıyorum arada ama koyulaşma yok adete yakın tarihlerde koyu iki çizgi çıkarsa hamile oluyormuşsun 🙈 o ümitle ama karın ağrım devam ediyor ve başla hiç bir belirti yok göğüslerde şişme falan yok. Midem de bir değişiklik yok sadece karın ağrım var galiba ben üşüttüm😂😂😂😂
Ayyy ayni ben su ana kadar goguslerde hicbirdegisim yok mide bulantisi arada cok az yok denilck kadar az ama kasik agrilarim arada gecen bir kac un once asiti ayak agrisi ve bel agrisi cektim su an arada hafif bel agrilari oluyor sicak basmasi vsr ve hic ama hic akintim yok normlde oluyordu lakin su an hic yok bilemiyorum artk 4 5 gun kaldi adete ve ben doktora gittim sans eseri doktor yumurtan gayet iyi ve yumurtlama donemindesin bu bu tarihleri degerlendir dedi bende degerlendirdm halda devam ediyorum ve bana folikul asit verdi bunu gebelerde bebek icin kullaniyormus sabirsizlk ile beklemekten baska bisy yapamiyorm

Canımm hamile misin😍😍 ayy inan ki çok sevindim birkaç hafta önce yazmıştım bende 16 aydır hiç hamile kalamadım diye ☺ Senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲 Benim içinde dua edersen çok sevinirim😍

Amiin canımm Allah razı olsun hep dua ediyorumm yine ederim inanmaktan ve dua etmekten vazgeçme hep pozitif düşün olacak inşallah 😍😍😍

Ben adet oldum 😞 bat 26 sıyken bugün olması şaşırttı beni. Herzamanki gibide çok ağrım var Temmuza kaldık bizde yani. Olsun Alllah sağlıkla versinde zamanı mühim değil. Kızlaaar şu ovulasyondan anlayanlar bana yardım etsin Nolur. Son 3 aylık periyot tarihlerim şöyle;
8 Mayıs
2 Haziran
24 Haziran ( korunmasız ilk ay olduğu için böyle erken geldi diye düşüyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum.
Hangi tarih aralıklarını değerlendirmem lazım Temmuz da 🐣
Birde şu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor kaç tane almak lazım bir aydınlatın beni noluuur 😭
Lütfen yardımmmm😢

Ben adet oldum 😞 bat 26 sıyken bugün olması şaşırttı beni. Herzamanki gibide çok ağrım var Temmuza kaldık bizde yani. Olsun Alllah sağlıkla versinde zamanı mühim değil. Kızlaaar şu ovulasyondan anlayanlar bana yardım etsin Nolur. Son 3 aylık periyot tarihlerim şöyle;
8 Mayıs
2 Haziran
24 Haziran ( korunmasız ilk ay olduğu için böyle erken geldi diye düşüyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum.
Hangi tarih aralıklarını değerlendirmem lazım Temmuz da 🐣
Birde şu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor kaç tane almak lazım bir aydınlatın beni noluuur 😭
Lütfen yardımmmm😢
bizde bekliyoruz adeti pek umut yok ama bakalim. ben gittigidiyrdan aldim canim 40 tane. adet bitince başla belki erken yumurtlama olur . sabah ilk idrarla yapma 2 saat sıvı almadan her gun ayni saatte yap t çizgisi c den koyu olursa pik oluyor ertesi gun çatlama olursa cizgi silik çıkıyor bu 3 gunu degerlendir ben böyle yaptim

Merhaba canin kızlar 🥰🥰 hamiş annelere bisey sormak istiyorum idrarda gördükten sonra nezaman dr gittiniz ben hala gitmedim kanda vermedim adetimin üstünden de geçti bat 22 di biraz daha beklesemmi diyorum

Merhaba canin kızlar 🥰🥰 hamiş annelere bisey sormak istiyorum idrarda gördükten sonra nezaman dr gittiniz ben hala gitmedim kanda vermedim adetimin üstünden de geçti bat 22 di biraz daha beklesemmi diyorum
ben ilk çocuğumda idardan sonra hemen kan verdim 2 gunde bir artışa baktırdım canım ne olur ne olmaz bence git folik asit kullaniyomusun

ben ilk çocuğumda idardan sonra hemen kan verdim 2 gunde bir artışa baktırdım canım ne olur ne olmaz bence git folik asit kullaniyomusun
Evet kullanıyorum canım neyse bu hafta gideyim ozaman 🤭 ilk çocuğum da sürekli gitmstm burdada okuyorum kese göründü görünmedi kalp atışı derken bazı dr gereksiz strese sokuyor o yüzden gitsem mi diye arada kaldım

Back
X