Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet gebelik takvimini açtım ama daha çok küçüğüz inşallah ilerler sağlıkla

Amiin Allah razı olsun

Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin canımm 😍

Amin inşallah. Bu kadar olduya devamı da gelır ınsallah. hıc dusunme orasını.
Sen caksır kullandın bu ay degıl mı. bır de ters yattın. Senden gorup ben de oyle denıyorum bu ay.

Amin inşallah. Bu kadar olduya devamı da gelır ınsallah. hıc dusunme orasını.
Sen caksır kullandın bu ay degıl mı. bır de ters yattın. Senden gorup ben de oyle denıyorum bu ay.

Evet canım çakşır keçiboynuzu özü ve incir yedim
Evet ters yatmayı denedim spermler içerde kalıyor diğer trülü de daha çom akıyordu
Rabbim vesile kılsın inşallah canım sizede 🌸🌸🌸

Kızlar bir de bir şey soracağım ateşinize baktınız mi hiç yani. Yumurtlamadan sonra gebeliği öğrenene kadar takip eden oldu mu

Çok soruyorum ama kanda kaç çkktı 10. Günde

Canım ben direk o gün kana gitmedim
Adetime 1 gün kala tek seferlik kanama yaşadım kanamayı görünce direk acile gittim çünkü testim koyulaşmıştı
Bata bir gün kala 183 çıktı
2 gün sonra tekrar çağırdı belki düşük olabilir dedi
Bide 2 gün sonra verdim 575 çıktı

Henüz keseyi göremedik tabi dualarınızı bekliuorım 😍😍😍❤❤❤🌸🌸🌸

Adetime 1 gün kala tek seferlik kanama yaşadım kanamayı görünce direk acile gittim çünkü testim koyulaşmıştı

Göğüs ve kasık ağrınız var mıydı 🙈

İnşllah kese ve kalp atışını görürsünüz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bat tarihime 2 3 gün var ya perşembe ya cuma günü diye bekliyorum ama bugün akşam üstü hafif kahverengi kırmızı gibi akıntı leke gelmiş çamaşırımda gördüm. Bugünden tam 11 gün önce yumurtlama günümdü tahminime göre test falan yapmadığım için kendim hesapladım ve ertesi gün ilişki olmuştu ve bugün leke geldi. Acaba yerleşme olabilir mi? Görünce çok mutlu oldum inşAllah öyledir hayırlısıyla. . Hafif batmalar da var psikolojik mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar 🥰 ben yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum..14 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmayı bıraktık 1,5 aydır folik asit kullanıyorum..yumurtlamamda 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım days comfort negatif çıktı sonra ümidi kesmiştim bu aydan ama 2 gündür inanılmaz ağrım var göğüslerimde adetimden önce hep olurdu ama şimdi daha da artmış durumda bir de bugün hayatımda ilk kez bu kadar sivilce çıkardım adetime 5 gün var sizce tekrar test yapmalı mıyım erken gebelik testini olması gerekenden daha erken yapmış olma ihtimalim var mı 🙏🏼

Back
X