Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bugün bile kan versen cikardi yarin ilk isin gidip kan vermek olsun hayirli haberiniz bekliyorum

İnşallah canım
Doktorları dinledim baya bi işte daha ço strese sokuyor erken yaptırmak bekleyin gününüz geçsin falan diyorlardı

Ama yarın kan versem bi gün kala vermiş olucam yine bi değer çıkar inşallah Allahım inşallah bendede vardırr

Benim baya ileri atcak o zaman 13 gün faln eklemem gerekcek bide randevu almıstım tüp bebek icin 20 sinde onu da iptl etmek durumunda kalcam yeni bat 30 u falan heralde çok teşekkürler cevapladığın icin canım

Vardır inşallah yaa ama 1 gün kala eğer idrarda çıkıyorsa kanda mutlaka cikar zaten kana geçmeden idrarda çıkmıyor

Benim baya ileri atcak o zaman 13 gün faln eklemem gerekcek bide randevu almıstım tüp bebek icin 20 sinde onu da iptl etmek durumunda kalcam yeni bat 30 u falan heralde çok teşekkürler cevapladığın icin canım
Aynen canım öyle oluyo inşallah gerek kalmaz tüp bebege filan

Yok canım benım ki bildiğin adete cevirdi eminim adett yani önümüz deki maçlara bakacagız

Ku
Canım ben kullandım bu ay
Kuzum ya bugun alacaktım korktum karaciğer emzinlerini yükseltmiş birisinin hastanelik olmus aktarcılar bile onermiyormuş aslan pencesi aldım bende yine korktum yani size onceden yazmıstım kullanan varmı diye sizde kullanmayın bida

Direk doktora gt yada bekle cunkubebek varsa hayıt zararlı olur

Kız benim bol değşl malesef dün eczaneden 2 tane aldım ondan meraktayım
Sen sağlık ocağında mı yaptırdın
Doktor ne dedi
2 güne bi vericek misin
Yok ben devlet hastanesinin acilinde yaptiriyorum 1 saate sonuc cikiyo bat günü bi daha vercem kan dr.a göstermiyorum sonuçları kan verip eve geliyorum e nabizdan sonuclarima bakıyorum

Canım bir iki kişide olmuş onlarda raf ömrü geçmiş olanları kullandıkları için
Biz mahallemizde ki aktardan aldık eğer ben bu ay hamileysem herkese tavsiyemdir biz faydasını gördük çok şükür içinde afrodizyak olduğu için başka şeylerden de etki gösterdiğini anladık
açıkçası bi yan etkisi olmadı tabi herkesin bünyesi farklıdır ama üzerinde yazan şekliyle tğketmek lazım kimisi hiç su katmadan içmiş bu tabi zararlı olur
Biz bi çay bardağının 4 te birine çakşır suyı geri kalanı su doldurarak içtik

Dediğim gibi eğer hamileysem etkisi olduğunu düşünüyorum
Çünkü bi doktor bize belki aşılama olabilirsiniz demişti sayıda düşüklük olduğu için

Allahım bize ve isteyen herkese nasip etsin ❤❤❤

Amin kuzum ne zamana kan vereceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…