Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar idrar testinde bişi çıkmadı ama kan testi yaptırsam mı sizce bir de hala adet olmadım adet olacağıma dair Belirgin bişi de yok karnım şiş ve göğüslerim hassas sadece birde çok akıntı var afedersiniz bazen yoğurt kıvamında geliyo akıntı. Hayıt tohumu kullanmaya devam etsem sorun olur mu adetim getirir mi sizce yada direk doktora mı gitsem

Kızlar benden once hamilelik haberi veren var mi bilemedim o yüzden ilk hamilelik haberini ben vereyim ve ayağımı sürüyeyim inşallah Rabbim hepinize aratmadan nasip etsin bugün bat a 2 gün kala kan testi sonucum idrar testi ve ovulasyon sonucu boyle

Eklentiler

• _20200618_154748.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 71
  • _20200618_152548.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 74
Gebelik olmadigini kesinlestirmeden hayit tohumu filan kullanma canim

Hcg testinde, kopkoyu iki çizgi cıkıp ta ben hamıle mıyım diye soranlar oluyor yaa, gercekten içlerinde ne oldugunu bılmeyenler var ya

Canımm çok iyi maşallah yaa sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydınn ben daha kan yaptırmadım idrarı da en son dün yaptım bide bat günü yapayım diyorum ama Allahım inşallah bendede vardır
Bugü ovulasyon yaptım bende

Eklentiler

• 20200618_133556.webp
    99,5 KB · Görüntüleme: 76
Ovu.süper kan yaptirsan seninki de 60-70 cikar o zaman ayni ovulasyon testlerimiz peki gebelik nasıl cizgi belli mi

Tebrikler canım Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini

Daha da koyulaşmış canım ovu testin seninde beta degerin yüksektir

Ovu.süper kan yaptirsan seninki de 60-70 cikar o zaman ayni ovulasyon testlerimiz peki gebelik nasıl cizgi belli mi

En son dün yapmıştım canım biraz daha belirdi sanki ilk yaptığıma göre
Acaba bende yarın sabah mı yapsam ilk idrarla eğer pozitif çıkarsa haftasonu girmeden kan veririm bende

Eklentiler

• 20200617_211644.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20200617_211611.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 77
Aynen
En son dün yapmıştım canım biraz daha belirdi sanki ilk yaptığıma göre
Acaba bende yarın sabah mı yapsam ilk idrarla eğer pozitif çıkarsa haftasonu girmeden kan veririm bende
Tabi sabah ilk idrarla yap yine çıkarsa 10 dk icinde git hemen kan testi yap

Dünkü testi sıkışık değildim afedersin zar zor hacete çıkıp öyle yaptım
Bide akşamdı daha yeni lavaboya gitmiştim ama test alınca yapayım dedim sence iyi mi
Sıkışık olmamana göre iyi bak bu benim 2 gün önce tuvaletim yokken zorla yaptigim test nerdeyse görünmüyor bile

Eklentiler

• _20200618_190928.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 74
Evet 23.gün yumurtlama oldu
Peki bat tarihini ileri attımı sence yani normalde bekledigin regli tarihin ne zamandı ileri tarihin mi 20 haziran.. soruyorum bu kadar soru çunku canım ben de ikinci yumurtlama oldum diye dusunuyorum yada geç yumurtladım.. bu ay ovulasyonla takip yapmayayim dedim zaten akıntımdan gayet anlıyorum 31 mayısta oldu ve degerlednordik 3 günu sonra 13 mayısta yogun akıntım gelmeye başladı ay yine mi yumurtluyorum dedim gittim ovu testi aldım c ile t aynı çıktı ve 14 unde t cizgim daha koyuydu 15 i de öyle çıktı sonra 16 sında siliklesti ama yine c ile t aynı gibiydi.. bende o koyuluktan sonra daha açık oldu diye yumurtam çatladı diye düsündüm şimdi bat tarihim 17 hazirandı normalde benim ileri bir tarihe mi atar bu bat tarihi sen öyle bir hesap mı yaptı inan kafam çok karıştı gebelik testi de negatif bu arada

Canm evet benim reglim tam 14 gün sonra gelir ovulasyondan normalde bat tarihim 15 hazirandi ama 5 gün geç yumurtladigim icin bati 5 gün ileri attim 20 haziran olarak hesapladim eğer sende onceden biliyosan ovulasyondan kaç gün sonra adet oluyosun ona göre hesapla eğer seninki de standart 14 gün isliyosa ona göre yeni bat belirle kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…