• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet adet olacak zamanda yumurtlama oldu çok şaşırıyorum tembel galiba benimkiler :) 17 gün beklicem eğer olmazsam test yapıcam söz verdim kendime :)
Evde test varsa mümkün olmayabiliyor yalnız. :KK48: 4 tane test harcadığımdan. İradeliysen ne güzel. İnşallah olur da erken veya geç öğrenmek tek dert olsun

Ay ağzından bal damlıyo inşallah canım bende öyle hissediyorum ümidim var ama olırsam da üzülmem hayırlısını istiyorum çünkü 😍😍 onun adı şimdilik çilek teyzelerii🍓🍓🍓
Ben testlerinde çizgi göremiyorum resimden olabilir. Ama nedense bana da sen hamilesin gibi geliyor canım 💃💃 inşallah güzel haberi alırsın 🙏

Evde test varsa mümkün olmayabiliyor yalnız. :KK48: 4 tane test harcadığımdan. İradeliysen ne güzel. İnşallah olur da erken veya geç öğrenmek tek dert olsun
İradem sıfır evde de 4 tane test var bakalım kim kazanacak :)😂tüm hakkımı tek gün kullanıcam

Daha neler görücem şu kk da 😯😯
Acaba denesem mi 😀🙈

Günaydın herkeseeee.
Sol kasığımdaki ağrı komple tüm bacağımı sızlattı gece boyu. Uyuyamadım hatta. Var mı aynı sorunu yaşayan. Bir de hani bu ultra erken gebelik testi 5 gün öncesine kadar çıkarır diyorlar ya, o yüzden dün yapmıştım. Umarım bilememiştir de çıkmamıştır. Yoksa bu ağrılar bu kadar psikolojik olamaz diye düşünüyorum.

İnşallah canım. Canım benim göğüslerimn üzerine yatamıyorum artık çok acıyor. Ve dün koltuk altım öyle acıdı ki ağrı yaptı sabaha kadar. Gebelik le alakasi yoktur dimi bunun

Olabilir canım hatta burda mıydı biri diyordu ki koltuk ağrısı erkek bebeğe işaretmiş 😍😍

Olabilir canım hatta burda mıydı biri diyordu ki koltuk ağrısı erkek bebeğe işaretmiş 😍😍
Kaynanamda olmasam şimdi bin tane yapmıştım test. Eşime diyorum ki bugün gidelim yarını beklemeyelim. Oda diyor ki tamam sana test bulacağım bugün yeterki sus gidelim deme diyor. Tabi annesinin evi ha ha ha. Şaşırdım mı tabiki hayır😂😂😂

Merhaba rica etsem ovulasyon testı yorum alabılır mıyım resimde üstte olan test dun sabah altta kı az önce den test ve dun cok silik dıe bırlıktelık yasadık ve bugun kı testı gorunce uzuldum 😣 değerlendirdiğim için

Eklentiler

• IMG_20200615_112950.webp
    IMG_20200615_112950.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba rica etsem ovulasyon testı yorum alabılır mıyım resimde üstte olan test dun sabah altta kı az önce den test ve dun cok silik dıe bırlıktelık yasadık ve bugun kı testı gorunce uzuldum 😣 değerlendirdiğim için
Aslında daha tam değil gibi. Aynı koyulukta ve ya daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin. Akşama doğru uygun şekilde tekrarlarsan belki görebilirsin. Uzman da sayılmam da bildiklerim kadarıyla 😊

Aslında daha tam değil gibi. Aynı koyulukta ve ya daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin. Akşama doğru uygun şekilde tekrarlarsan belki görebilirsin. Uzman da sayılmam da bildiklerim kadarıyla 😊

Cok cok tesekkur ederım uzman olmasan bıle vakıt ayırıp cevap yazdıgın ıcın rabbım dualarını kabul eylesın

Bir de çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için teste devam edip silikleşmesini görmen gerekiyor diye biliyorum. Adige- Adige-

Canım tam koyulaşma olmamış test yapmaya devam et bi kaç güne pik görürsün inşallah

Back
X